| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|
+20kouki tatijana Ευάκι viv_don chicken marlenna NeNaKi MariaM vassiliki Λίλη florentiab Kalliopi ninaki Lou.Sou. blackrose Nena Κατερίνα Elena30 αθηνακι Νατάσα! 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Απρ 11, 2012 1:15 pm | |
| - Lou.Sou. έγραψε:
- ...οτι η βαφη αυγων δυσκολα βγαινει απο τα χερια
Μ. Τετάρτη τα βάφουν τα αυγά; Εμένα μου έμαθε ότι στη δουλειά ο καθένας κοιτάει την πάρτη του όσο και αν εσύ σκέφτεσαι τους άλλους. Από τις 5 υπαλλήλους που είμαστε είχαν δηλώσει η δύο ότι θα λείπουν με άδεια αύριο και θεώρησα φυσικό το γεγονός ότι εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια διότι πρέπει να μείνουμε τουλάχιστον 3 για να βγάλουμε τη δουλειά. Και ω, ξαφνικά η καλή μου συνάδελφος σήμερα το πρωί χωρίς καν να ρωτήσει αν θα τα βγάλω πέρα μου δήλωσε ότι θα πάρει και εκείνη άδεια γιατί θέλει λέει να ξεκουραστεί. Και σκέφτομαι πόσο ηλίθια ήμουν που δεν το δήλωσα νωρίτερα. Θα έβαφα αυγά με τα παιδάκια μου αύριο. Τη δουλειά θα τη βγάλω γιατί είμαι ΑΣΤΕΡΙ! Αυτό δε μ' ενοχλεί. Πιο πολύ με πείραξε το ότι δε με ρώτησε και το ότι δεν το είπε νωρίτερα. | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Απρ 12, 2012 2:57 am | |
| Μ.Πεμπτη τα βαφουν ω Δεσποινα! Αλλα ειχα αλλα να κανω σημερα Θα εκανα κ τσουρεκι κ κουλουρακια αλλα φευγουμε αυριο και δεν προλαβαινω,για τα μικρα πιο πολυ για να μυρισει το σπιτι. Αλλιως βαριεμαιιι | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Απρ 20, 2012 12:12 am | |
| Πως ειναι ηλιθιο να νομιζεις οτι δεν μπορεις να κανεις κάτι, χωρις κάν να το εχεις προσπαθησει!! | |
|
| |
ninaki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 44
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Απρ 20, 2012 12:31 pm | |
| ..να μην μετανιώνεις για όσα έκανες...... | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| |
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Απρ 21, 2012 3:54 am | |
| Πως αν ακουσεις ορισμενες τηλεπερσονες να μιλανε στην τιβι, θα σκεφτεις οτι το χειροτερο πράγμα αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα ειναι τα νουμερα της Τατιανας... Ελεος με το καθε παρτσακλο που θησαυριζει πουλωντας αερα κοπανιστο.. | |
|
| |
ninaki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 44
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Κυρ Απρ 22, 2012 12:26 am | |
| μου έμαθε...λίγοι φίλοι κα καλοί! | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Δευ Απρ 30, 2012 7:31 am | |
| Οτι υπαρχουν ανθρωπαρια εκει εξω..και ειναι πολλα,μικρα,ανοητα,ανεγκεφαλα ανθρωπαρια. | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Δευ Απρ 30, 2012 9:11 am | |
| - Lou.Sou. έγραψε:
- Οτι υπαρχουν ανθρωπαρια εκει εξω..και ειναι πολλα,μικρα,ανοητα,ανεγκεφαλα ανθρωπαρια.
Αυτο νομιζω οτι το ηξερες απο παλια Λιτσα. Απλα ειναι μερες που το επιβεβαιωνουν με ασχημο τροπο, δυστυχως... | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Νοε 29, 2012 4:13 pm | |
| οταν καποιοι σε βλεπουν χαρουμενη θελουν οπωσδηποτε και με καθε τροπο να στο χαλασουν.... | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Νοε 29, 2012 10:36 pm | |
| τα παιδια δε θελουν πολλα...με ενα κομματι σπαγκο-5 ξυλακια-κι ενα σπρει φτιαξαμε κορυφη για το δεντρο μας!κοστος?0...αξια?ανεκτιμητη... | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Νοε 29, 2012 11:12 pm | |
| - Ευάκι έγραψε:
- τα παιδια δε θελουν πολλα...με ενα κομματι σπαγκο-5 ξυλακια-κι ενα σπρει φτιαξαμε κορυφη για το δεντρο μας!κοστος?0...αξια?ανεκτιμητη...
ναι αγαπητή συμπεθέρα!!!έχεις δίκιο!!! | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| |
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am | |
| - Ευάκι έγραψε:
- τα παιδια δε θελουν πολλα...με ενα κομματι σπαγκο-5 ξυλακια-κι ενα σπρει φτιαξαμε κορυφη για το δεντρο μας!κοστος?0...αξια?ανεκτιμητη...
μπραβο Ευακι! συμφωνω! | |
|
| |
| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|