Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Τρι Απρ 03, 2012 6:01 am
NeNaKi έγραψε:
Μερέντα! Ούτε Νουκρέμες, ούτε Νουτέλλες... η μια και μόνη πραγματική Μερέντα, όπως ήταν κάποτε με την γεύση που όλη την γνωρίσαμε και όχι όπως έχει γίνει τώρα!
4711 που αν δεν κάνω λάθος αργότερα ονομάστηκε Tosca! Αυτή τη φορούσε η γιαγιά μου και σένα απο τα ντουλάπια του παλιού σπιτιού, πρέπει να έχει μείνει ένα ξεχασμένο αδειο μπουκάλι... ρετρό, θα ψάξω να το βρώ! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
O κοσμος χωριζεται σε αυτους που τρωνε μερεντα κ σε αυτους που τρωνε νουτελα. Εγω αγαπω μερεντα!
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Τρι Απρ 03, 2012 11:02 pm
Κι εγω της Μερεντας ημουν, πιο πολυ διοτι δεν κυκλοφορουσε τοτε και πολυ η Νουτελλα στας επαρχιας, και ηταν και πιο ακριβη.
Επίσης, μια κι ερχεται Πασχα, θυμαστε κατι πλαστικα αυγα που ανοιγαν και ειχαν μεσα κουκλάκια? Τα Αυγουλίνια!!!!!
Τις προαλλες ειχε γενεθλια ο μικρουλης μου και εφτιαξα μια τουρτιτσα, και ειχαμε ενα μικρο χαπενινγκ στο σπιτι, εμεις κ εμεις. Και θυμηθηκα τα γενεθλια που κάναμε στα σπιτια μας, με τους γονεις στο σαλονι αι εμας στα δωματια να παιζουμε ή να χορεύουμε και να χορευουμε, μετα να μαζευομαστε στην τραπεζαρια για το κοψιμο της τουρτας, και μετα να ξαναπηγαινουμε στα δωματια.. Το σπιτι γινοταν χαλια βεβαια, τουρτες υπήρχαν μεχρι και στα ταβανια. Ομολογω οτι με βολευει η επιλογη του παιδοτοπου, διοτι το σπιτι δε χωραει και πολλά ατομα. Αλλά το χαρηκα ρε συ, η τουρτα, τα πατατακια, τα ποπκορν κτλ κτλ..
didumomama Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Κυρ Απρ 08, 2012 1:54 am
Πω πω τι μου θυμίσατε τώρα!!!!! Το 21 Jump street αγαπημένο.Τώρα που βγήκε το καινούριο στο σινεμά δεν θέλω πολύ να το δω μην μου χαλάσει το συναίσθημα (για την περίπτωση που είναι μούφα δηλαδή)... Και γενικά αρκετά από αυτά που αναρτήσατε μου θυμίζουν πολλά!!! Θυμάστε την Κάντυ;Το κατέβασα να το δω με τις κόρες μου και εκτός που δεν τους άρεσε γιατί έχουν συνηθίσει τα παιδικά με πολλά χρώματα, ξενέρωσα κι εγώ.Πως μου άρεσε και δεν με έπιανε ψυχοπλάκωμα;Το ορφανό να το παραπετούν και να πεθαίνει ο αγαπημένος της κτλ κτλ....
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Κυρ Απρ 08, 2012 2:23 am
Εγω ειχα βαλει κατι βιντεακια στο youtube με τον Φρου Φρου και τον ξυλουργο, και μιλαμε ενω στην αρχη συγκινηθηκα απο τις αναμνησεις, μετα απο 20 λεπτα ομιλιας του Φρου-φρου ηθελα να σπασω το λαπτοπ. Πωωωωωω, τι εκνευριστικο που μου φάνηκε!! Και ειχα κολλημα με τον φρου-φρου παλια! Το κακο ηταν οτι τα εβλεπε και ο γιος μου, και δεν με αφηνε να αλλαξω βιντεακι, ηθελε μονο τον φρου φρου. "Ελα ξυλουργε, δωσε μου λιγη πουτιγκουλα, γιατι δε μου δινεις, ελα δωσε μου, δωσε, γιατι δε δινεις, γιατι, γιατι, θελω πουτιγκουλα, δωσε μου, δωσε μου, γιατι δεν μου δινεις, δωσε μυουου..."
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Κυρ Απρ 08, 2012 2:35 am
αγαπω φρου φρου Παππουλη παππουλη! αλλα εχεις δικιο Νενα τωρα πια μου φαινεται εκνευριστικο θυμαστε αυτες τις καραμελες που τις βαζαμε στο στομα και σκαγανε? πωωω ολα τα λεφτα πολυ μου αρεσαν! οπως επισης και οι τσιχλες τσιγαρο
tatijana Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 60
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Κυρ Απρ 08, 2012 3:04 am
ρε κοριτσια θυμαστε κατι τσιπς που ηταν καπως σα μελωμενα κ τα λεγανε μου φιανεται καπως ... μελένια?Δε μπορω να θυμηθω γαμωτο και ηταν τοσο ωραια....Τις τσιχλες-τσιγαρα τα θυμαμαι κι εγω...Οσο για την καντυ καντυ την εχω κι εγω αλλα δεν εω αξιωθει να το δω....Την Μικρη Σαντυμπελ θελω να βρω...Αυτον που βλεπω ακομη με τρελλο κεφι και γελαω ειναι ο Καμπαμαρου...
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Δευ Απρ 09, 2012 11:47 pm
Ti βαλατε ρε σεις?1!! Την Οδυσσειαααα!ΠΩ!Εκανα το ρομποτακι, κ τον Φρου Φρου
Τους Dukes τους θυμαστε? Eιχαμε ερωτα με τον ξανθο ολες στο δημοτικο
Αυτο που θα θελα αν βρω αλλα δεν θυμαμαι τιτλο ειναι μια ταινια που εβαζε καθε Χριστουγεννα, με παιδακια που εμπαιναν σε μια ντουλαπα κ εβγαιναν στην αλλη πλευρα.
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Τρι Απρ 10, 2012 11:49 am
Εγω θυμαμαι μια ταινια με τη Ντοροθυ και το καγκουρω, που ηταν στην Αυστραλια ενα κοριτσακι, η Ντοροθυ, και ηρθε ενα καγκουρω στη φαρμα τους, και το φροντιζε, και το καγκουρω μεγαλωσε κι επρεπε να φυγει, και δωωωωωστου κλαμα εγω οταν εφευγε το καγκουρω...
Επίσης βρηκα αυτη την εικονα απο παλια που παιζαμε κρυφτο - πειτε αν δεν το εχετε κάνει ποτεςςςςςςςςς [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Κατερίνα Φορτσάτη
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Τρι Δεκ 04, 2012 6:00 am
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Τρι Δεκ 04, 2012 11:43 pm
Εσεις φτιαχνατε βαρβάρα στο σπιτι? Εφτιαξε η μανα μου προχτες, παραμονη της αγιας Βαρβάρας, και ξαναθυμηθηκα τα νιατα μου. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζε η γευση της, εχω ενα θεματακι με το ταχινι το ομολογω, αλλά ο μικρουλης μου το τσακισε κυριολεκτικα!
Κατερίνα Φορτσάτη
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Παρ Δεκ 07, 2012 3:28 am
Nena έγραψε:
Εσεις φτιαχνατε βαρβάρα στο σπιτι? Εφτιαξε η μανα μου προχτες, παραμονη της αγιας Βαρβάρας, και ξαναθυμηθηκα τα νιατα μου. Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιαζε η γευση της, εχω ενα θεματακι με το ταχινι το ομολογω, αλλά ο μικρουλης μου το τσακισε κυριολεκτικα!
δεν το εχω ξανα ακουσει! ποσο μαλλον να το φαω
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Πεμ Δεκ 13, 2012 10:32 am
η βαρβαρα με αηδιαζε κι απο την μυρωδια ακομη! τα κολυβα ομως μ'αρεσαν!
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Πεμ Δεκ 13, 2012 11:37 am
Ευάκι έγραψε:
η βαρβαρα με αηδιαζε κι απο την μυρωδια ακομη! τα κολυβα ομως μ'αρεσαν!
μμμμμμμμ!!!κόλυβα!!!!!συμφωνώ!!!
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Πεμ Δεκ 13, 2012 11:10 pm
Ψηφιζω κ εγω κολυβα, με ματζουρανα και ροδι μεσα, αλλά χωρίς εκεινα τα ενοχλητικότατα ασημενια μπιλάκια και διάφορα άλλα καραμελοειδή που έβαζαν. Μου την εσπαγαν απιστευτα! Και οι σοκολατενιες ελιτσες μου αρεσαν.
Κατερίνα Φορτσάτη
Θέμα: Απ: Μια Φορά κι Έναν Καιρό... Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
τι ειπατε τωρα; κολυβα; η γιαγια μου η συγχωρενη μας εφερνε καθε κυριακη και ειχανε μεσα κατι σαν σαντυγι .. πολυ ωραια!