Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? | |
|
+6florentiab Ευάκι Nena αθηνακι Lou.Sou. mamamatina 10 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Πεμ Μαρ 08, 2012 5:27 am | |
| ... Και αν ναί, τί ηλικία έχουν και πως την τρώνε? Εμένα η κόρη μου 4,5 τρώει μόνο ντομάτα με αγγούρι. Μικρότερη έτρωγε και χόρτα βραστά και μπρόκολό και λάχανο- καρότο. Τώρα τίποτα! Ο γιόκας, 3 ετών, δεν τρώει καμία σαλάτα! Με κανένα τρόπο! Τί να τον κάνω? Από μικρά τους τα έδινα, τους τα έβαζα και στη σούπα από μωρα για να συνηθίζουν τις γεύσεις. Μέχρι τα 2,5 που τους έδινα και την σαλάτα εγώ, τα τάιζα στην ουσία όλα καλά. Από τότε που άρχισαν να έχουν επιλογές, το χάσαμε. Εσάς τα δικά σας τρώνε??? | |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Πεμ Μαρ 08, 2012 6:36 am | |
| Σαλατες τρωνε Μ,ατινα,τις βαζω χωριστα κ τις δινω πριν το κυριως.Απο μικρα δλδ. Αλλα τελευταια εκοψαν τα φρουτα γμτ! ενα αλλο που κανουμε ειναι σνακ μεσα στη μερα με καροτα ,αγγουρακια κομμενα σε μπαστουνακια με λεμονι. Ντοματα με το βραστο αυγο,τα "χωνω" οπου μπορω βασικα . Αλλα κατι μου λεει οτι αυτο μπορει να το κοψουν ανα πασα στιγμη οπως εκαναν κ με τα φρουτα | |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Πεμ Μαρ 08, 2012 6:43 am | |
| ενα κολπακι που εκανε η πεθερα μου ειναι να λεει παραμυθι κ να "βαφτιζει" τα λαχανικα π.χ, το μπροκολο δεντρακι,το κουνουπιδι θαμνο,την ντοματα κοκκινοσκουφιτσα. ετσι μου ειχε πει οτι ετρωγαν.ωραια ιδεα μου φανηκε! | |
| | | αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Πεμ Μαρ 08, 2012 10:55 pm | |
| Η Μαρια εκλεισε τα 3 και τρελλενεται για σαλατα.....βασικα οχι μονο για σαλατα αλλα για ολα τα λαχανικα,σαλατα,βραστα,κοκκινιστα με ολους τους τροπους!!!!!!Η Αλεξανδρα εκλεισε τα 2 δεν τρωει οτιδηποτε πρασινο.....μολις το δει το φτηνει.....!το μονο που τρωει ευκολα και αδιαμαρτυρητα ειναι η τματα και το αγγουρι.....τα υπολοιπα τα καμουφλαρουμε!!!!!!πχ τους κανω κρεατοσουπα βελουτε οπου μεσα βαζω οτι υπαρχει σε λαχανικο....τα παντα!!!!! | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Παρ Μαρ 09, 2012 12:40 am | |
| Ο Αλεξ γενικα ειναι ευκολο παιδι με το φαγητο, ακομα κι αν δεν φάει το Α θα φάει το Β, οποτε δεν ειχα ποτε κάποιο θέμα. Πέρασε περιόδους που δεν ετρωγε το μπρόκολο πχ, μετα το έτρωγε, μετα δεν το ετρωγε, και τωρα το τρωει ξανα. Αλλά θα φάει ντοματα, θα φάει αγγουρακι, καροτο κτλ. Ο θοδωρης ειναι πολυ δυσκολος στο φαγητο - απο λαχανικα δεν τρωει σχεδον τίποτα εκτος απο αγγουρι και ντοματα ΑΝ θυμηθει οτι του αρεσουν. Ουτε κρεας τρωει. Τωρα τελευταια ουτε αυγο. Τρωει πολλά φρουτα όμως, οποτε θελω να πιστευω οτι παιρνει τις βιταμινες που πρεπει. Επειδη δεν τρωει κρέας, εχω παρει το ζωμο απο κρεατα και μέσα σε αυτο του φτιάχνω μακαρονακι, ρυζι ή οτιδηποτε άλλο. Με τον ιδιο τρόπο δεν θα μπορουσαμε να χρησιμοποιήσουμε και το ζωμο των λαχανικων?? (εννοειται ζωμο που θα φτιάξουμε εμεις, οχι το ετοιμο της Κνορ ). Βεβαια κάποιες βιταμινες θα καταστραφουν, και εννοειται πως δεν ειναι το ιδιο με το φρεσκο λαχανικο. Αλλά απο το ολοτελα... | |
| | | Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Παρ Μαρ 09, 2012 11:10 am | |
| εμενα τρελαινονται για παντζαρι!τρωνε και λαχανο,ειδικα κοκκινο,πιπεριες φλωρινης,εννοειται ντοματα και αγγουρι και μαρουλι τρωνε αν και οποτε κοβω.κουνουπιδι αμελησα εχει κανα χρονο να παρω και μπροκολο αμα κανω σουπα λαχανικων τους βαζω δεν εχουν θεμα!αυτα! | |
| | | mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Παρ Μαρ 09, 2012 11:55 am | |
| Καλησπέρα, ladies! Μέσα στα φαγητα τα λαχανικά τα τρώνε και τα δικά μου. Και αρακά και μπάμιες, μελιτζάνες. Με το φαγητο δεν έχουμε θέμα. Με την ωμή ή βρασμένη σαλάτα. Εκτός φαγητού. Μόνο με την ντοματοσαλάτα συμβηβάζονται.Και τώρα τελευταία της μεγάλης της άρεσε στο σάντουιτς το μαρούλι. Αλλά επειδή κι εγώ έπρεπε να παντρευτώ για να μάθω να τρώω πάντα σαλάτα με το φαϊ δεν ήθελα τα παιδιά να συνηθίσουν να μην τρώνε. Θα προτιμούσα να τρώνε σαλάτα και να φάνε το μισό φαγητο παρά όλο το φαγητό και καθόλου σαλάτα. | |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Σαβ Μαρ 10, 2012 1:01 am | |
| Βρε Ματινακι αφου τα τρωνε μεσα στο φαγητο, μπορει πιο μεγαλα να αλλαξουν συνηθεια. Να σου πω, αν κ εγω συχνα βαριεμαι να το κανω αυτο αμα την κανεις πολυχρωμη την σαλατα?με καλαμποκι,ροδι?κιτρινη κ κοκκινη πιπερια? | |
| | | florentiab Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Τρι Μαρ 13, 2012 1:31 am | |
| η δικια μου κοντεύει τα 3 και ξεχωριστή σαλάτα δεν τρώει. αλλά τρώει λαχανικα μαγειρεμένα οπότε δεν ανησυχώ.
| |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Τρι Μαρ 13, 2012 4:56 am | |
| εχει αρχισει τον τελευταιο χρονο και τρωει αλλα λιγα πραγματα η μικρη νομιζω θα τρωει τα παντα | |
| | | Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Τετ Μαρ 14, 2012 2:35 am | |
| Πάνω κάτω μια από τα ίδια. Και τα δικά μου τρώνε ντομάτα (και μάλιστα χωρίς σπόρια η κόρη μου ), αγγούρι, καρότο άντε και καμιά φορά λίγο λάχανο ο γιος μου. Τίποτα άλλο. Δηλαδή από τα χειμωνιάτικα λαχανικά τίποτα στην ουσία. Δεν ανησυχώ γιατί και εγώ στην ηλικία τους δεν έτρωγα τίποτα από σαλάτες ενώ τώρα αν ήταν δυνατόν μόνο σαλάτες θα έτρωγα. Τόσο πολύ μ' αρέσουν. Που θα πάει θα γυρίσουν τα γούστα τους. | |
| | | andith Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ηλικία : 42 Τόπος : Λευκωσία
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Παρ Μαρ 23, 2012 6:23 am | |
| Εγω παραπονο δεν εχω!της αρεσει πολυ η σαλατα λαχανο -καροτο, μπορει να φαει τονους αγγουρια(αν δεν της πω οτι τελειωσαν δεν εχουμε αλλα στο σπιτι μπορει να τα φαει ολα!)και ντοματουλα τρωει, το μαρουλι δεν της αρεσει αλλα γενικα τρωει απ' ολα και οσπρια και λαχανικα. | |
| | | ninaki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 44
| Θέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am | |
| 'Ενα περίεργο πράγμα..ο μεγάλος την τρώει μόνο στο σχολείο!!! Στο σπίτι όχι!! Η μικρή μου,Δόξα τον Θεούλη τα τρώει όλαααα!!! | |
| | | | Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |