Ladies Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ladies Forum

Eνα φόρουμ, μια παρέα... γένους Θηλυκού!

ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» Πες οτι θες #3
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm

» Παιχνιδι με 3 λεξεις
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am

» Μια Φορά κι Έναν Καιρό...
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am

» Πες ό,τι θες #2
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am

» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm

» Δοκιμασμένες συνταγες
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm

» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά...
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am

» Τι θα φαμε σημερα?
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am

» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε?
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am

» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες.
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am

» Ηρθα και εγω..
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am

» μια πρωτη γνωριμια!!!
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am

» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am

» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am

» Αγαπημένες ταινίες
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am

» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι...
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am

» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm

» Χριστούγεννα 2012
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm

» Ξυλόσομπα ναι η οχι
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm

» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am

» Ανέκδοτα....
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am

» Καλώς ήρθατε
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am

» Το όνειρο που είδα σήμερα...
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am

» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α.
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am

» Η εικονα της ημέρας
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am

» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!!
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am

» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am

» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!!
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am

» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!!
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm

» κοψιμο πανας.
Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeαπό ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm

Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?

Πήγαινε κάτω 
+6
florentiab
Ευάκι
Nena
αθηνακι
Lou.Sou.
mamamatina
10 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mamamatina
Χαμηλών τόνων
mamamatina

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Τόπος : Νίκαια

Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 5:27 am

... Και αν ναί, τί ηλικία έχουν και πως την τρώνε?
Εμένα η κόρη μου 4,5 τρώει μόνο ντομάτα με αγγούρι. Μικρότερη έτρωγε και χόρτα βραστά και μπρόκολό και λάχανο- καρότο. Τώρα τίποτα! Ο γιόκας, 3 ετών, δεν τρώει καμία σαλάτα! Με κανένα τρόπο! Τί να τον κάνω? Από μικρά τους τα έδινα, τους τα έβαζα και στη σούπα από μωρα για να συνηθίζουν τις γεύσεις. Μέχρι τα 2,5 που τους έδινα και την σαλάτα εγώ, τα τάιζα στην ουσία όλα καλά. Από τότε που άρχισαν να έχουν επιλογές, το χάσαμε.
Εσάς τα δικά σας τρώνε???
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Lou.Sou.
Ντροπαλή
Lou.Sou.

Αριθμός μηνυμάτων : 405
Τόπος : Αλλου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 6:36 am

Σαλατες τρωνε Μ,ατινα,τις βαζω χωριστα κ τις δινω πριν το κυριως.Απο μικρα δλδ. Αλλα τελευταια εκοψαν τα φρουτα Rolling Eyes γμτ!
ενα αλλο που κανουμε ειναι σνακ μεσα στη μερα με καροτα ,αγγουρακια κομμενα σε μπαστουνακια με λεμονι. Ντοματα με το βραστο αυγο,τα "χωνω" οπου μπορω βασικα Razz . Αλλα κατι μου λεει οτι αυτο μπορει να το κοψουν ανα πασα στιγμη οπως εκαναν κ με τα φρουτα What a Face
Lou.Sou.
Ντροπαλή
Lou.Sou.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 6:43 am

ενα κολπακι που εκανε η πεθερα μου ειναι να λεει παραμυθι κ να "βαφτιζει" τα λαχανικα π.χ, το μπροκολο δεντρακι,το κουνουπιδι θαμνο,την ντοματα κοκκινοσκουφιτσα. ετσι μου ειχε πει οτι ετρωγαν.ωραια ιδεα μου φανηκε!
αθηνακι
Χαμηλών τόνων
αθηνακι

Αριθμός μηνυμάτων : 136
Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠεμ Μαρ 08, 2012 10:55 pm

Η Μαρια εκλεισε τα 3 και τρελλενεται για σαλατα.....βασικα οχι μονο για σαλατα αλλα για ολα τα λαχανικα,σαλατα,βραστα,κοκκινιστα με ολους τους τροπους!!!!!!Η Αλεξανδρα εκλεισε τα 2 δεν τρωει οτιδηποτε πρασινο.....μολις το δει το φτηνει.....!το μονο που τρωει ευκολα και αδιαμαρτυρητα ειναι η τματα και το αγγουρι.....τα υπολοιπα τα καμουφλαρουμε!!!!!!πχ τους κανω κρεατοσουπα βελουτε οπου μεσα βαζω οτι υπαρχει σε λαχανικο....τα παντα!!!!!
Nena
Ντροπαλή
Nena

Αριθμός μηνυμάτων : 428
Τόπος : Golden City

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 12:40 am

Ο Αλεξ γενικα ειναι ευκολο παιδι με το φαγητο, ακομα κι αν δεν φάει το Α θα φάει το Β, οποτε δεν ειχα ποτε κάποιο θέμα. Πέρασε περιόδους που δεν ετρωγε το μπρόκολο πχ, μετα το έτρωγε, μετα δεν το ετρωγε, και τωρα το τρωει ξανα. Αλλά θα φάει ντοματα, θα φάει αγγουρακι, καροτο κτλ.

Ο θοδωρης ειναι πολυ δυσκολος στο φαγητο - απο λαχανικα δεν τρωει σχεδον τίποτα εκτος απο αγγουρι και ντοματα ΑΝ θυμηθει οτι του αρεσουν. Ουτε κρεας τρωει. Τωρα τελευταια ουτε αυγο. Τρωει πολλά φρουτα όμως, οποτε θελω να πιστευω οτι παιρνει τις βιταμινες που πρεπει.
Επειδη δεν τρωει κρέας, εχω παρει το ζωμο απο κρεατα και μέσα σε αυτο του φτιάχνω μακαρονακι, ρυζι ή οτιδηποτε άλλο. Με τον ιδιο τρόπο δεν θα μπορουσαμε να χρησιμοποιήσουμε και το ζωμο των λαχανικων?? (εννοειται ζωμο που θα φτιάξουμε εμεις, οχι το ετοιμο της Κνορ rabbit ). Βεβαια κάποιες βιταμινες θα καταστραφουν, και εννοειται πως δεν ειναι το ιδιο με το φρεσκο λαχανικο. Αλλά απο το ολοτελα... scratch
Ευάκι
Χαμηλών τόνων
Ευάκι

Αριθμός μηνυμάτων : 87

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 11:10 am

εμενα τρελαινονται για παντζαρι!τρωνε και λαχανο,ειδικα κοκκινο,πιπεριες φλωρινης,εννοειται ντοματα και αγγουρι και μαρουλι τρωνε αν και οποτε κοβω.κουνουπιδι αμελησα εχει κανα χρονο να παρω και μπροκολο αμα κανω σουπα λαχανικων τους βαζω δεν εχουν θεμα!αυτα!
mamamatina
Χαμηλών τόνων
mamamatina

Αριθμός μηνυμάτων : 80
Τόπος : Νίκαια

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 11:55 am

Καλησπέρα, ladies! Μέσα στα φαγητα τα λαχανικά τα τρώνε και τα δικά μου. Και αρακά και μπάμιες, μελιτζάνες. Με το φαγητο δεν έχουμε θέμα. Με την ωμή ή βρασμένη σαλάτα. Εκτός φαγητού. Μόνο με την ντοματοσαλάτα συμβηβάζονται.Και τώρα τελευταία της μεγάλης της άρεσε στο σάντουιτς το μαρούλι. Αλλά επειδή κι εγώ έπρεπε να παντρευτώ για να μάθω να τρώω πάντα σαλάτα με το φαϊ δεν ήθελα τα παιδιά να συνηθίσουν να μην τρώνε. Θα προτιμούσα να τρώνε σαλάτα και να φάνε το μισό φαγητο παρά όλο το φαγητό και καθόλου σαλάτα.
Lou.Sou.
Ντροπαλή
Lou.Sou.

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΣαβ Μαρ 10, 2012 1:01 am

Βρε Ματινακι αφου τα τρωνε μεσα στο φαγητο, μπορει πιο μεγαλα να αλλαξουν συνηθεια. Να σου πω, αν κ εγω συχνα βαριεμαι να το κανω αυτο Razz αμα την κανεις πολυχρωμη την σαλατα?με καλαμποκι,ροδι?κιτρινη κ κοκκινη πιπερια?
florentiab
Χαμηλών τόνων
florentiab

Αριθμός μηνυμάτων : 41
Τόπος : Αθήνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΤρι Μαρ 13, 2012 1:31 am

η δικια μου κοντεύει τα 3 και ξεχωριστή σαλάτα δεν τρώει.
αλλά τρώει λαχανικα μαγειρεμένα οπότε δεν ανησυχώ.
Κατερίνα
Φορτσάτη
Κατερίνα

Αριθμός μηνυμάτων : 787
Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΤρι Μαρ 13, 2012 4:56 am

εχει αρχισει τον τελευταιο χρονο και τρωει αλλα λιγα πραγματα η μικρη νομιζω θα τρωει τα παντα
https://ladiesforum.forumgreek.com
Despina
Χαμηλών τόνων
Despina

Αριθμός μηνυμάτων : 126
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΤετ Μαρ 14, 2012 2:35 am

Πάνω κάτω μια από τα ίδια.
Και τα δικά μου τρώνε ντομάτα (και μάλιστα χωρίς σπόρια η κόρη μου Shocked ), αγγούρι, καρότο άντε και καμιά φορά λίγο λάχανο ο γιος μου. Τίποτα άλλο. Δηλαδή από τα χειμωνιάτικα λαχανικά τίποτα στην ουσία.
Δεν ανησυχώ γιατί και εγώ στην ηλικία τους δεν έτρωγα τίποτα από σαλάτες ενώ τώρα αν ήταν δυνατόν μόνο σαλάτες θα έτρωγα. Τόσο πολύ μ' αρέσουν. Που θα πάει θα γυρίσουν τα γούστα τους.
andith
Χαμηλών τόνων
andith

Αριθμός μηνυμάτων : 44
Τόπος : Λευκωσία

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΠαρ Μαρ 23, 2012 6:23 am

Εγω παραπονο δεν εχω!της αρεσει πολυ η σαλατα λαχανο -καροτο, μπορει να φαει τονους αγγουρια(αν δεν της πω οτι τελειωσαν δεν εχουμε αλλα στο σπιτι μπορει να τα φαει ολα!)και ντοματουλα τρωει, το μαρουλι δεν της αρεσει αλλα γενικα τρωει απ' ολα και οσπρια και λαχανικα.
ninaki
Χαμηλών τόνων
ninaki

Αριθμός μηνυμάτων : 41

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?   Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? Icon_minitimeΚυρ Απρ 22, 2012 12:30 am

'Ενα περίεργο πράγμα..ο μεγάλος την τρώει μόνο στο σχολείο!!! Στο σπίτι όχι!! Η μικρή μου,Δόξα τον Θεούλη τα τρώει όλαααα!!!

Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Χειροτεχνιες για παιδια
» Γρήγορες συνταγές για παιδια
» Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά.

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ladies Forum :: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ :: Μωρά,παιδιά και μαμάδες-
Μετάβαση σε: