Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? | |
|
+5NeNaKi Nena viv_don Κατερίνα Lou.Sou. 9 απαντήσεις | Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Σαβ Μαρ 03, 2012 10:34 am | |
| Μ' αρεσει κ διαβαζω τακτικα μια στηλη στην LiFO ,λεγεται Μια Ζωή Σε 40 Απαντήσεις. Ιδου!
1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; Να μεγαλωνουμε ομορφα η οικογενεια μου κ εγω (ομορφα συναισθηματικα)
2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να χασω τους δικους μου.
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Εκτιμω αρκετους ανθρωπους για διαφορετικους λογους τον καθενα.
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; Δεν αισθανομαι να με εχω προδωσει.
5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b Για την μικροπρεπεια τους,για την κακια τους.
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; Τα βατραχια σιχαινομαι αλλα δε φταινε αυτα.
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; Η ζωή είναι μεγάλη μην την κάνεις καρναβάλι. (Τρυπες)
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; Τα κιλα μουυυυ
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; Δε εχω κανει κατι εξωφρενικο.
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Ενα που πηγα για να μεινω αλλα τελικα καταλαβα οτι ηθελα να γυρισω πισω!
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Την ειλικρινια.Μπερδευεται συχνα με το θρασος.
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Κατα καιρους εξαφανιζομαι.Κλεινω τηλεφωνα, χανομαι.
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; Την καλοσυνη του.
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; Ξανα την καλοσυνη τους.
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; Μακρια κ αλαργα!
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Στα γενεθλια της κορης μου οταν εγραφα την καρτα της.
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; Ειναι μοναχικα στην κορυφη..χαχαχχα!
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; Κυκλοθυμικη. Κοινωνικη. Παρλαπιπας. Πιστή. Κυνικη.
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; Εχω παραπανω απο δυο
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; μπρρρρ...φτου φτου!
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; Εμμμ...κατσε να σκεφτω...εμμμ...
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Την απομονωση.
23Πού θα θέλατε να ζείτε; Ας πουμε εδω που ειμαι τωρα..ας πουμε.
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; Να συζητω. Και να ταξιδευω.
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Σε καμποσες.
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; Αυτη την περιοδο τα παραπανω κιλα μου!!!
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; "Εκοψε ροδα μυρωμενα" (την εκανε κοινως,εφυγε τρεχοντας). "Τι λετε ρε κοριτσια!"(απευθυνομενη σε αντρες φιλους). Και αλλες.
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; Τον συντροφο μου,τα παιδια μου,τους φιλους μου,τα ξαδερφια κ τα αδερφια μου,τα ανηψια μου!
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για οχι κ τοσο σπουδαια πραγματα τελικα..
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος στα παιδια μου. Οταν περασα στην σχολη μου.Κ καποιες με τον αντρα μου και τους φιλους μου.
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; Να εχω καλη φωνη ρε παιδι μου!Καημο το εχω να τραγουδησω ΔΥΝΑΤΑ!
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Μ αρεσουν αρκετοι,δεν εχω αγαπημενο μαλλον.
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; Η Jean Grey απο τους X-MEN.
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; Δεν εχω.Να μου λειπουν,δεν θα παρω !
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Λωραίνη. Περσέας. Και των παιδιων μου ε? Δεν τα βγαλαμε για τους παππουδες,οοοοχι!!!
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Dazed and Confused.
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; Τα κιλα μουυυυυ!
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; Θα προσθετα αλλο ενα μελος. (Γκομενος θα ηταν?3ο παιδι θα ηταν?Δεν ξερω σιγουρα)
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία; Μεσα στον χαμο εγω θα βρω ανθρωπους να ταιριαξω!
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; Χορευτρια συγχρονου χορου και ηθοποιος.Παλι με τεχνη,ποτε χωρις. | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Σαβ Μαρ 03, 2012 11:35 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Κατερίνα στις Παρ Νοε 30, 2012 3:47 am, 1 φορά | |
| | | viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Σαβ Μαρ 03, 2012 1:02 pm | |
| | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Σαβ Μαρ 03, 2012 2:39 pm | |
| 1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; Ανέμελα γέλια με οικογενεια και φιλους 2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να παθουν κάτι οι δικοι μου
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Πολλούς και διάφορους
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; Ειναι νωρις ακομα για απολογισμους
5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b Ηττοπάθεια, και υπάρχει σε πολλές μορφές
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; Βενιζέλο.
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις..." Καβαφης
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; Την ανεμελια
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; Ξερω γω? Δεν μου φαινοντουσαν εξωφρενικα οταν τα έκανα..
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Πάντα το επόμενο
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Οι περισσοτερες αρετες, οταν τις τραβηξεις απο τα μαλλια και τις φτάσεις στα άκρα γίνονται θανασιμα αμαρτηματα.
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Μερικές φορές δεν αφηνω τίποτα να πεσει κάτω. Άλλες φορές πάλι, όλα κάτω πεφτουν και δεν με αγγίζει τίποτα..
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; Διαλλακτικότητα. Κάνει τον άνθρωπο συζητησιμο.
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; Ειναι εκει.
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; Ποτε δεν ειναι η καταλληλη στιγμη για ενα παιδι, και πάντα ειναι η καταλληλη στιγμη για ενα παιδι.
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Προχτες.
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; Οτι δεν εχουν προσωπικη ζωη. Χα.
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; Παρορμητική. Διαλλακτική. Ομιλητική. Εξωστρεφης. Επίμονη.
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; Λιλα, Μαγδα
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; Why so sad?
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; Από πλευράς κόστους, το αυτοκίνητο. Απο πλευρας χρησιμοτητας, το λαπτοπ!
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Απελπισία
23Πού θα θέλατε να ζείτε; Σε μια φανταστική πόλη που να συνδυαζει Λονδινο, Πράγα, Στοκχόλμη, Μοναχο, Κερκυρα, Μηλο, Μαλδιβες.
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; Διαβασμα. Ταξίδια. Χειροτεχνία.
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Σε μια. Στην ερωτηση αυτη.
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; Το οτι ειμαι πολυ κοντη για το βαρος μου. Και θα μου εδινα και μια πιο γαλλικη μυτουλα.
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; "Απίστευτο!!!" "Εξαιρετικο" "Δεν πας καλα!"
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; Την οικογενεια μου. Τους φιλους μου.
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για αυτα που εχω πει εν βρασμω ψυχής
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; Όποτε σκέφτομαι τι πραγματικά μετράει
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; Να παιζω κιθαρα.
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Δωσε μου Αγκαθα Κριστι
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; Ο καπταιν Νεμο απο το "20000 λευγες κάτω απο τη θάλασσα".
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; Δεν μπορω να σκεφτω κάποιον.
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Αλεξανδρος απο παλιά. Πλέον και το Θεοδωρος γιατι μου φερνει στο νου τη φατσουλα του μικρουλη μου. Αριάδνη.
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Δεν υπάρχω κι ειμαι εδω...
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; Τόλμη. Και περισσοτερο λεγειν στον προφορικο λογο.
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; Θα προσθετα δυο παιδακια ακομα, και θα άλλαζα την επαγγελματική μας κατασταση.
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία; Δεν μπορω να επιλέξω απο τις τόσες μου επιτυχίες σε όλους τους τομείς..
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; Μαύρος πανθηρας [/color][/quote]
| |
| | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Σαβ Μαρ 03, 2012 3:32 pm | |
| 1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; Να έχω μια υγιή οικογένεια και σωματικά και ψυχικά και συναισθηματικά και να ζούμε αρμονικά στο μέρος και στο σπίτι που λατρεύουμε!
2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να χάσω ποτέ το παιδί μου (το έχω ονειρευτεί και δεν περιγράφεται).
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Στη ζωή μου γνώρισα και εκτίμησα αρκετούς ανθρώπους, η λίστα βέβαια είναι ακόμα μικρή. Περισσότερο όμως από όλους, εκτίμησα τον παππού μου από τη μεριά της μητέρας μου. Μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στη ζωή, μα τα διδάγματά του με συντροφεύουν στο μονοπάτι μου και η φωνή του ηχεί στο μυαλό μου σε κάθε μου στραβοπάτημα…
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; Κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν μου, υπήρξα ακατανόητα αφελής, απρόσεχτη, ανόητη και αυτό με οδήγησε στο να υπάρξω απέναντι σε κάποιον συνάνθρωπο μου ανάγωγη, άδικη και κακιά, σαν κάποια με παντελή έλλειψη παιδείας και μόρφωσης. Συμπεριφέρθηκα άσχημα, αναιρώντας έτσι ότι είχα μάθει απο τον άθρωπο που με δίδαξε. Αυτό είναι κάτι που και το μετανιώνω και δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ, γιατί μόνο έτσι θα το θυμάμαι! Τι να κάνεις.. ζείς για να μαθαίνεις
5Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους; Όταν καταστρέφουν την αξιοπρέπεια τους και ξεφτιλίζουν τον εαυτό τους.
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; 300 ζώα που ζουν στο σύνταγμα και κατασπαράζουν καθημερινά τους συνανθρώπους μου και μένα.
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; Ο σεβασμός δεν απαιτείται, εμπνέεται!
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; Τη ζωή στα 80’s και early 90’s. Μπορεί να ήμουν παιδί και έφηβη αντιστοίχως, αλλά πέρασα ωραία χρόνια, μοναδικά, εκπληκτικά και χωρίς πολλά πολλά!
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; Στα 14 μου, εγώ και 6 φίλοι μου, όλοι τους στην ηλικία μου, γεμίσαμε τις σάκες μας φαγητά και νερό και διασχίσαμε σε μια μέρα δύο βουνοκορφές της Ξάνθης και μια χαράδρα για να περάσουμε στην Τρίτη και πιο ψιλή βουνοκορφή. Μόνοι μας και κρυφά από τους γονείς μας. Όταν διασχίζαμε την χαράδρα, περπατούσαμε με την πλάτη στον τοίχο και αργά αργά. Το περιθώριο που είχαμε για να προχωράμε είχε φάρδος μόλις 60-80 εκατοστών. Μοιάζει νορμάλ για έναν ενήλικα, φανταστείτε όμως να το κάνει κρυφά το παιδί σας…
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Στο Ναύπλιο φυσικά και ευελπιστώ να σταματήσει κάποια στιγμή να είναι ταξίδι και να γίνει μόνιμη διαμονή!
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Την υπερβολική καλοσύνη… γίνεται πολλές φορές αφέλεια!
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Έχω θέμα με τα κινητά… δεν τα μπορώ… σπάνια θα με βρει άνθρωπος στο κινητό και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ακόμα δεν ξέρω που σκατά το έχω βάλει... κάπου είχα ένα κινητό, πριν 2 μέρες το' δα αλλά που?
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; Να συγχωρεί! Αυτό έχει attached πάνω του πολλά άλλα θετικά χαρακτηριστικά
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; To να συγχωρούν, αλλά και να ξέρουν να αναγνωρίζουν τα λάθη τους.
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; Μην κάνεις σκέψεις μέσ' το σκοτάδι, γιατί η νύχτα θα στις γκριζάρει… περίμενε λίγο, θα ξημερώσει! (Αφιέρωση σε βιβλίο από την Λυκειάρχη μου, κάπου στα εφηβικά μου χρόνια!)
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Μέσα απ' την ψυχή μου? ...Στην περασμένη γιορτή της μητέρας, όταν έγραφα το συνοδευτικό γράμμα της κάρτας στην μητέρα μου. Δεν μου αρέσει που είναι μακριά, η ψυχή μου είναι κομμένη στα δύο, αλλά… τι να κάνεις!
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; Φτάσε με στην κορυφή και θα σου πω….
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; Ρομαντική, Συμπονετική, Τελειομανής, Ευέξαπτη, Αφελής (ΝΕΟ)!
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; Έχω πολλούς καλούς φίλους, καλύτερούς όμως όχι… ακόμα…!
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; Για ποιόν λόγο, σάματις θα την ακούω???
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; (Το άγρυπνο μάτι της Εφορίας ψάχνει… γιατί δεν αλλάζεις τον τίτλο να το κάνεις ΠΟΘΕΝ ΑΙΣΧΕΣ???) Περιουσιακά στοιχεία??? ΔΕΝ ΕΧΩ! Χαράτσι ΓΙΟΚ!
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Τη μοναξιά!
23Πού θα θέλατε να ζείτε; Πραγματικό: Εκεί που θα ζήσω σε ελάχιστα μόνο χρόνια… στο Ναύπλιο Αργολίδος χε! Φανταστικό: Φλωρεντία, Ρώμη, Ριομαντζιόρε, Ποζιτάνο, Corfu και λιγότερο Βενετία, γιατί έχει υγρασία και θα με πιάσει η μέση μου…. είπαμε φανταστικό…
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; Να ταξιδεύω εντός διαδικτύου και έξω στον κόσμο! Γενικά, να ταξιδεύω. Επίσης και να παίζω επιτραπέζια ή Play station ή καμιά μπιριμπούλα με καλή παρέα και κρασάκι.
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχει τύχει τα τελευταία χρόνια να πω κάποιο ψέμα.. δεν χρειάστηκε ίσως? Δεν ξέρω…. Πάντως παλαιότερα χρησιμοποιούσα που και που τα κλασικά αθώα ψεματάκια που σε βγάζουν από μια ακατάλληλη θέση.
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; Για τον φετινό χειμώνα το ντύσιμο μου… Πάντα ντυνόμουν όμορφα… όχι με την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά προσεγμένα… το εγκατέλειψα τελευταία από βαρεμάρα και λόγω οικονομικών!
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; Καλά μαρή… Το χω, το’ χω… Διότι… Επ’ ουδενί Πάραυτα… Αγαπούλαααα…
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; Τους γονείς μου, την γιαγιάκα μου που με μεγάλωσε εξίσου με τη μητέρα μου, τα αδέρφια της μητέρας μου και τις οικογένειες τους, γιατί είναι πάντα κοντά μου και μ’ έχουν περισσότερο σαν παιδί τους παρά σαν ανίψι και τέλος τον άντρα μου φυσικά, που αν και πολλές φορές με φέρνει εκτός ορίων, είναι πολύ καλό παιδί και με λατρεύει το ίδιο.
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για κάποια πράγματα που δεν κατάφερα να κάνω όταν έπρεπε, όπως το να μάθω Ιταλικά και κάποια μουσικά όργανα που αγαπάω. Λόγω καταστάσεων και έλλειψης χρημάτων δεν ήταν δυνατόν. Ποιος ξέρει, ποτέ δεν είναι αργά
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; Χμμμ, όταν ερωτεύτηκα τον άντρα μου και προσφάτως, την μέρα που παντρευτήκαμε
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; Εκτός του να γράφω απίστευτα ποιήματα και βιβλία, να παίζω αψεγάδιαστα βιολί και μαντολίνο… ΩΩΩΩΩΩ
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Δεν έχω! Διαβάζω το οτιδήποτε και του όποιουδήποτε… δεν με ενδιαφέρει το όνομα του συγγραφέα, αλλά το περιεχόμενο του βιβλίου!
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; Ο Jack Sparrow από τους Πειρατές της Καραϊβικής! Πολύ μούρη ο φούστης!
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; Ένα κομμάτι του εαυτού μου της μια φοράς και ενός καιρού ζωής μου.
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Κλειώ, Ηρώ, Αλκυόνη, Κασσάνδρα, Καλλιρόη, Αριάδνη, Ερμιόνη, Ευα, Κάτια, Πάρης, Αλέξανδρος, Ιωάννη, Άγγελος κλπ κλπ Μπορώ να θυμηθώ πάρα πολλά, κυρίως αρχαία Ελληνικά...είναι περισσότερο εύηχα.
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιππππππππππππππππ χαχαχαχα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; Το στήθος μου, θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο παρακαλω Και τα νύχια μου… από πάντα ήταν αδύναμα και ποτέ δεν κατάφερνα να τα έχω περιποιημένα.
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; Θα ήθελα να ζούσε το μωρό που έχασαν οι γονείς μου πριν από μένα. Τώρα θα είχα και γω έναν αδερφό... αν και από πάντα θυμάμαι, για κάποιο λόγο αισθάνομαι πως είναι ζωντανός. Στην νεα οικογένεια που μόλις άνοιξα θα ήθελα ένα και δυο και τρία μη σου πω παιδάκια… ελπίζω να κάνουμε την αρχή σύντομα
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία; Όταν θέλω είμαι τρομερή διπλωμάτης, ειδικά στους δικούς μου ανθρώπους. Απλά, με τον τρόπο μου κάνω το δικό μου ή καλύτερα βάζω τους άλλους να κάνουν στην πραγματικότητα το δικό μου, νομίζοντας ότι κάνουν αυτό που θέλουν εκείνοι
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; Γόνος μιας πλούσιας οικογένειας με ιστορικές ρίζες στο παρελθόν. Πολύ μορφωμένη και με υψηλή παιδεία, που στον ελεύθερο χρόνο μου εξασκώ το ταλέντο μου στην ποίηση και στην συγγραφή λογύδριων και μυθιστορημάτων. Είναι περιττό να πω ότι εκτός απο πανέμορφη Λαίδη και περιζήτητη νύφη, είμαι και διάσημη για όλα τα παραπάνω!πσσσσσσς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi στις Κυρ Μαρ 11, 2012 2:31 pm, 1 φορά | |
| | | florentiab Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Δευ Μαρ 05, 2012 2:10 am | |
| 1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία;Ευχάριστες στιγμές μαζί με την οικογένεια και φίλους. 2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;Να χάσω κάποιον δικό μου άνθρωπο. 3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο;Πολλούς. 4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό;Δεν νιώθω να έχω προδώσει τον εαυτό μου και δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί είχα πάντα την πολυτέλεια της επιλογής. 5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b Όταν κατηγορούν τις επιλογές τους και τους φταίνε πάντα οι άλλοι 6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; Τη Γούινεθ Πάτροου αλλά μάλλον δεν τη νοιάζει 7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; Μπύρα…… Μια καλή προσωρινή λύση για τα προβλήματά μου (Χομερ Σίμσον) Νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί. (Ν. Γκάτσος) 8Τι νοσταλγείτε περισσότερο;Το σώμα που είχα μέχρι τα 28. Αχχχχχχχχχχ 9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει;Ξεκίνησα να πάω για καφέ στα Εξάρχεια και βρέθηκα να τον πίνω στην Πάρο. Τέτοια έχω κάνει πολλλλλά. 10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Στη Ν.Υόρκη αλλά δεν το έχω κάνει ακόμα. 11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή;Την ειλικρίνεια. 12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Οσο μου αρέσουν οι βόλτες με φίλους άλλο τόσο μου αρέσει να κάθομαι σπίτι μου μόνη μου. 13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον;Την ανθρωπιά 14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας;Να χαίρονται με τη χαρά μου 15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει;Με ψυχραιμία όλα λύνονται. 16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά;Χθες σε μια ταινία. 17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα;Με πολεμούν τα κυκλώματα 18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας;Μοναχική, δίκαιη, συμπονετική, πολυλογού, παραπονιάρα. 19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; Δεν μπορώ να διαλέξω μόνο δύο. 20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας;Ροκ σίγουρα. Δυνατά και να θέλεις να σηκωθείς να χορέψεις 21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας;Ένα ρολόι και ένα δαχτυλίδι. 22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Το μην έχεις δικαίωμα στην αυτοδιάθεση 23Πού θα θέλατε να ζείτε; ]Στη Ν.Υόρκη τώρα ή τη δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο. 24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση;Το θέατρο, οι ταινίες. 25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Για να μην πληγώσω κάποιον 26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας;Τα δόντια μου και τα τελευταία χρόνια τα κιλά μου. 27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά;Σωστό κι αυτό Έλεος λέμε! Σ’ αγαπάω πάρα πολύ 28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; Το κοριτσάκι μου, τα αδέλφια μου, τον άνδρα μου, τους γονείς μου, τους φίλους μου. 29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Που δεν έκανα ένα συγκεκριμένο ταξίδι. 30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος;Την πρώτη φορά που θήλασε η μικρή μου στο μαιευτήριο, τα Χριστούγεννα του 2001 στο πατρικό μου που τα πέρασα πολύ οικογενειακά, μετά τον πολιτικό γάμο όταν ο καλός μου έδωσε ένα δακτυλίδι και μου είπε πόσο με αγαπάει. 31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε;Θα ήθελα να μπορώ να γράφω ωραία ή να έχω καλή φωνή. 32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Μ. Καραγάτσης 33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας;Ο Superman 34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας;Οι γονείς μου 35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα;Δανάη, Νικολέτα, Βερονίκη. Αλέξανδρος 36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Μελαγχολική αλλά μάλλον φταίει ο παλιόκαιρος 37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό;Τα κιλά μου και τα δόντια μου 38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό;Θα ήθελα ένα ανιψάκι από την αδελφή μου. Κατά προτίμηση κορίτσι. 39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία; Όταν όλα γύρω μου καταρρέουν διατηρώ την ψυχραιμία μου. Καταρρέω μετά.40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; Σκηνοθέτης ή κριτικός κινηματογράφου | |
| | | kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Δευ Μαρ 05, 2012 4:58 am | |
| 1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; να είμαστε σε θέση εγω και η οικογενεια μου να χαμογελάμε πολλες φορες κάθε μερα.
2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να χασω αγαπημενο μου πρόσωπο..
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Τον άντρα μου
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; δεν θεωρώ οτι εχω προδώσει καμία προσδοκία μου μέχρι τωρα...
5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b για την αγνοια τους..
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; σιχαίνομαι τους ανθρώπους που αντλουν ευχαρίστηση απο το να βλάπτουν και να πληγώνουν τον συνάνθρωπο(και όχι μονο)
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; Live and let Live
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; Την ξεγνοιασιά και την φρεσκάδα περασμένων ετών..
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; με κηνυγούσαν μπράβοι σε συναυλία..
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; η χρονιά που έζησα στην Μήλο
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Την ειλικρίνια- πολλές φορες πληγώνουμε τον άλλο στο βωμό της δικής μας αλήθειας- κανενα ψεμματακι δεν ειναι κακό σε κάποιες περιπτώσεις.
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; τωρα τελευταια η κυκλοθυμία μου..
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; το καλό χιούμορ και την καλοσυνη
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; την κατανόηση
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; ...... δεν θυμαμαι κατι..
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Χθες το πρωί- διαβασα κάτι σε ενα μπλογκ που με στεναχώρησε πολυ.
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; Οτι οι διάσημοι νιώθουν ...μοναξια??
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; Σοβαρη.Αστεία.Χαρούμενη.Στεναχωρη.υπερευαισθητη.
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; καλους φίλους έχω- ο καλυτερος δεν ξερω ποιος ειναι ομως...
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; χμ......απειρα τραγουδια περνούν απτο μυαλο μου...
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; δεν μου ανήκει κάτι σημαντικό
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Την μοναξιά
23Πού θα θέλατε να ζείτε; κοντά στη φύση
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; Να περνώ την ώρα μου κάνοντας κάτι μαζι με αγαπημένους φίλους
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; για να μην πληγωσω
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; τα μαλλια μου
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; ρε συ...
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; τον αντρα μου, το παιδι μου τον σκύλο μου (in random order)
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για την αναβλητικότητα μου καποιες φορες και την πολυ επεξεργασια στο μυαλο μου για κατι που θα ειχα κανει χωρις να σπαταλησω φαια ουσια..
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; Όταν γνωρισα τον αντρα μου. οταν πήγε καλά η εγκυμοσύνη μου, οταν περασα στην σχολή μου.και πολλες άλλες στιγμες επισης
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; Να μπορω να ζωγραφίζω απίθανα!
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; αγαπω πολλούς- αλλα μαλλον ο πιο αγαπημενος μου ειναι ο κουντερα- καθς παντα σαυτην την ερωτηση ερχεται πρωτος στο μυαλο μου
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; ο σπαιντερμαν
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; δεν εχω
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Χρήστος, χριστινα
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; ε? my kakala are dizzy
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; θα τσιτωνα την μουρη χεχε
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; να την κανω μεγαλυτερη!
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία; επιβιώνω χωρις να παθω κακο ακομη και στις δυσκολότερες καταστασεις. στεκω καλα στα μυαλα μου
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; αναμεσα σε παιδια- πολλα παιδια-
| |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Παρ Νοε 30, 2012 3:48 am | |
| που εισαι Lou.sou εχουμε κανενα αλλο τεοιο τεστ; μου αρεσε! | |
| | | αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Παρ Νοε 30, 2012 8:09 am | |
| [quote="Lou.Sou."][color=green]Μ' αρεσει κ διαβαζω τακτικα μια στηλη στην LiFO ,λεγεται Μια Ζωή Σε 40 Απαντήσεις. Ιδου!
1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; Σαν εικόνα σκέφτομαι γεράματα και τα παιδιά μας χαρούμενα με πολύ κόσμο!!!
2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να χασω τους δικους μου.
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Αρκετούς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; Δεν το έχω νιώσει!!!
5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b Για την κακία!
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; Πρόσωπο κανένα!!!
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; ΠΟΤΕ ΜΗ ΛΕΣ ΠΟΤΕ
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; ανεμελειά!!!
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; είμαι cool άνθρωπος!!!
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Κέρκυρα!!!μέχρι τώρα!!!
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Την ειλικρινια
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Βρίζω!!!
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; Την ειλικρίνια
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; την ειλικρίνια
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; Να εμπιστεύομαι τη πρώτη εντύπωση..........
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Με κάτι γλυκόλογα της Μαρίας!!!
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; ???????????
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; δεν θέλω να περιαυτολογήσω.....
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; δεν θέλω να "αδικήσω" κάποιο!!!
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; χαχαχαχα
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; εφορία είσαι???
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Την απομονωση.
23Πού θα θέλατε να ζείτε; κοντά στη θάλασσα!!!
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; τηλέφωνο για πάρλα,διάβασμα
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; κάμποσες
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; τα κιλά μου και τα άσχημα πόδια μου!!!
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; πόσο μαλάκας!!!!
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; τον Μήτσο,τις μικρές τον αδερφό μου τη μαμά μου τη βαφτιστήρα μου και τους φίλους μου!!!
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; δεν μετανιώνω εύκολα!!
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; στην πρώτη εγκυμοσύνη μου!τη μέρα που βγήκε ο Μήτσος από το νοσοκομείο
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; να "επιαναν" λίγο τα χέρια μου!!!
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; δεν εχω αγαπημενο
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; superman............
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; δεν έχω
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Αλέξανδρος,Άγγελος
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Αλλα ντ'αλλων
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; τα κιλά
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; ακόμα ένα παιδί
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία;
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; αντρας!!!για αυτούς όλα είναι εύκολα!!! | |
| | | Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am | |
| 1Ποια είναι η εικόνα που έχετε για την απόλυτη ευτυχία; Είναι πολλές, δε μπορώ να διαλέξω μία. Την ευτυχία την ορίζω πιο πολύ με συναισθήματα. Θέλω να είμαι με τον άντρα μου και τα παιδιά μας, να είμαστε καλά, να έχουμε πραγματοποιήσει κάποια από τα όνειρά μας και να μη μας στενοχωρεί κάτι. Αυτό θα ήτσν ευτυχία για μένα.
2Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας; Να χάσω τον άντρα μου. Φαντάζομαι πως αν αποκτήσουμε παιδιά σε αυτόν το φόβο θα προστεθούν και εκείνα.
3Ποιο εν ζωή πρόσωπο εκτιμάτε περισσότερο; Τον άντρα μου.
4Σε ποιο πράγμα προδώσατε τον εαυτό σας και μετανιώνετε περισσότερο γι’ αυτό; Σε πολλά και διάφορα τα τελευταία δύο χρόνια. Γι'αυτό πολύ συχνά μου έρχεται στο μυαλό η ατάκα της μαμάς μου: ποτέ μη λες ποτέ.
5[b]Για ποια προδοσία του εαυτού τους οικτίρετε τους άλλους;[/b Για την προδοσία των ονείρων τους. Και μαζί με αυτούς βέβαια οικτίρω και τον εαυτό μου.
6Ποιο εν ζωή πρόσωπο σιχαίνεστε περισσότερο; Δεν έχω νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα για κάποιον.
7Ποιο είναι το αγαπημένο σας απόφθεγμα; Συχνά σου έρχεται αυτό που δεν ελπίζεις και όχι αυτό που ήλπιζες. Πλάτων
8Τι νοσταλγείτε περισσότερο; Τα χρόνια που ζούσα μόνη με τον άντρα μου.
9Ποιο είναι το πιο εξωφρενικό πράγμα που έχετε κάνει; Εξωφρενικό όχι ακριβώς με τη σημασία της λέξης αλλά για μένα πριν λίγα χρόνια ήταν κάτι αδιανόητο. Μετακόμισα στο χωριό του άντρα μου και μένω με τα πεθερικά μου.
10Ποιο είναι το αγαπημένο σας ταξίδι; Μέχρι τώρα είναι ένα διήμερο στον Πόρο. Ελπίζω όμως το γαμήλιο να είναι το καλύτερο αν μπορέσουμε να πάμε εκεί που σχεδιάζουμε.
11Ποια θεωρείτε την πιο υπερεκτιμημένη αρετή; Θα συμφωνήσω κι εγώ με τα κορίτσια από πάνω μου. Η ειλικρίνεια.
12Ποιο είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό σας; Δεν ξέρω. Αυτό πρέπει να το απαντήσουν οι άλλοι για μένα.
13Ποιο χαρακτηριστικό προτιμάτε περισσότερο σε κάποιον; Την ανοιχτομυαλιά και την καλοσύνη.
14Τι θεωρείτε πιο σημαντικό στους φίλους σας; Την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια.
15Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που σας έχουν δώσει; Να "πετάξω" από τη ζωή μου όσους μου κάνουν κακό. Ακόμα βέβαια δεν την έχω εφαρμόσει.
16Πότε κλάψατε για τελευταία φορά; Με μια ταινία πριν λίγες μέρες, δε θυμάμαι ποια.
17Ποιος είναι ο μεγαλύτερος μύθος για τη διασημότητα; Η ευτυχία που προσπαθούν να προβάλλουν.
18Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; Πάλι θα αφήσω εσάς να πείτε.
19Ποιοι είναι οι δύο καλύτεροί σας φίλοι; Η Ελένη και η Ιωάννα. Δεν τις ξέρετε αλλά εγώ τις λέω. Αφού με ρωτάτε!
20Ποια μουσική θα θέλατε να παίξουν στην κηδεία σας; Αλλάζω συνέχεια γνώμη για αυτό το θέμα. Παλιά έλεγα ας πούμε το requiem for a dream.
21Ποιο είναι το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σας; Το κινητό μου και τα βιβλία μου.
22Τι θεωρείτε ως έσχατο βαθμό δυστυχίας; Το να έχω διώξει τους πάντες από δίπλα μου και να μη με νοιάζετε κανείς.
23Πού θα θέλατε να ζείτε; Κάπου που να χιονίζει συχνά.
24Ποια είναι η αγαπημένη σας απασχόληση; Διάβασμα, ταινίες, θέατρο, σειρές...
25Σε ποιες περιπτώσεις λέτε ψέματα; Σε αρκετές. Όταν θέλω να προστατέψω κάποιον και όταν θέλω να αποφύγω κάτι.
26Τι απεχθάνεστε περισσότερο στην εμφάνισή σας; Το ότι όταν παχαίνω κάνω προγούλι.
27Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά; Έλεος! Η βλακεία είναι ανίκητη και πολλές άλλες.
28Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας; Τον Τάσο μου και τον αδερφό μου. Εννοείται πως μετά έρχονται γονείς, παππουδογιαγιάδες και γενικά όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι.
29Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο; Για πολλά. Έχω κάνει αρκετές λάθος επιλογές τον τελευταίο καιρό. Περισσότερο όμως μετανιώνω για το ότι δε μιλάω εκεί που πρέπει.
30Πότε και πού υπήρξατε ευτυχισμένος; Δόξα Τω Θεώ, έχω αρκετές ευτυχισμένες στιγμές να θυμάμαι. Ούτως ή άλλως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά καθημερινά πράγματα.
31Ποιο ταλέντο θα θέλατε να είχατε; Της συγγραφής.
32Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας συγγραφείς; Πφ, τι με ρωτάτε τώρα; Υπάρχει περίπτωση να διαλέξω; Με τίποτα! Χαχαχαχα!
33Ποιος είναι ο αγαπημένος σας φανταστικός ήρωας; Η Οντέτ από τη λίμνη των κύκνων.
34Ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες σας; Δεν ξέρω αν έχω κάτι τέτοιο.
35Ποια είναι τα αγαπημένα σας ονόματα; Πολλά και διάφορα!
36Ποια είναι η παρούσα διανοητική σας κατάσταση; Άριστη (πόσο τρελή μπορεί να είμαι για να δώσω τέτοια απάντηση; οέο!)
37Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στον εαυτό σας, τι θα ήταν αυτό; Αν μιλάμε για εξωτερική εμφάνιση θα ήταν τα κιλά και η μύτη μου. Αν μιλάμε για χαρακτήρα θα ήθελα να αλλάξω αυτό το κακό ελάττωμα που έχω να προτρέχω και να βγάζω συμπεράσματα πριν δω όλες τις πλευρές.
38Aν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι στην οικογένεια σας, τι θα ήταν αυτό; Την οικονομική μας κατάσταση ούτως ώστε να μπορούσαμε να κάνουμε ένα παιδί.
39Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερή σας επιτυχία;
Το ότι γνώρισα τον Τάσο και ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος.
40Αν μπορούσατε να διαλέξετε πώς να επιστρέψετε στη ζωή, τι θα θέλετε να είστε; Θα ήθελα να είμαι εγώ πάλι, απλά να μπορούσα να διορθώσω κάποια λάθη μου και να αλλάξω κάποιες επιλογές μου. | |
| | | | Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |