Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Απρ 09, 2012 4:01 am
didumomama έγραψε:
Κατερινάκι ομολογώ ότι έκατσα χτες βράδυ και είδα το Αλκατράζ.Όλα τα επεισόδια.Δεν ήξερα ότι τελειώνει στο 13 κλαψ...Έκατσα από τις 9 που τα έβαλα για ύπνο τα μικρά μέχρι περίπου 6 και κάτι (είχα δει και κάνα δύο το μεσημέρι που έπαιζαν στο δωμάτιο τους.Πω πω κόλλημα!!!! Βέβαια κατά τις 2 είπα να κοιμηθώ αλλά άνοιξαν ένα γειτονικό μου σπίτι και έπαιζε ο συναγερμός....Τα έκανα πάνω μου και σιγά μην πήγαινα για ύπνο πριν ξημερώσει... Αν έχεις άλλη φοβερή σειρά στα υπόψιν πες μου την.Αύριο επιστρέφει το τρελό μου αγόρι άρα απόψε πρέπει να απασχολήσω τον εγκέφαλο μου μην μου ανοίξουν και το δικό μου σπίτι...
βρε θηριο!!!!!!! σε καταλαβαινω παντως κι εγω για τον ιδιο λογο ξενυχταω οταν ειναι νυχτα ο αντρας μου.. δεν ξερω καμια αλλη σειρα ξεκινησα να βλεπω το grimm πριν απο το αλκατραζ..καλο αλλα αυτοτελη τα επεισοδια.. μου ειπανε (νομιζω η κουκι) οτι ειναι καλο το the game of thrones
didumomama Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Δευ Απρ 09, 2012 4:31 am
Θα το κατεβάσω κι αυτό...Ούτως ή άλλως ο Μάνος μετά το Πάσχα θα ξαναφύγει.Έχω άπλετο νυχτερινό χρόνο...
didumomama Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Τρι Απρ 17, 2012 12:09 am
Είδα προχτές στο Μέγκα αν δεν κάνω λάθος, το "7 ζωές"..Πω πω ταινιάρα!!!!!Το κατέβασα να το ξαναδώ.Έριξα κλάμα...άστα να πάνε....
Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Παρ Νοε 30, 2012 2:51 am
Χθες κατέβασα και είδα το breaking dawn part 2 και οφείλω να ομολογήσω πως μου άρεσε.
Επίσης προτείνω ανεπιφύλακτα το τανγκό των Χριστουγέννων. Πολύ ωραία ταινία και με μεγάλη ανατροπή στο τέλος!
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Παρ Νοε 30, 2012 3:11 am
το προτεινω.. εγω θα παω σιγουρα να το δω
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
Θέμα: Απ: Αγαπημένες ταινίες Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
Εγω σημερα για καποιο λογο θελω να δω το Kill Bill. Και το ενα και το άλλο. Το ενα μετα το άλλο. Να δειτε που θα στειλω τον συζυγο για μπυρες και θα τα βαλω ενω ταυτοχρονα θα φτιαχνω τις διασημες χριστουγεννιατικες μπαλες μου (με επιασε η προκοπη νωρις φετος). Μη σφαξω καμια μπαλα όμως, παρασυρμενη απο το σπλατερ του Ταραντινο