Ladies Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Ladies Forum

Eνα φόρουμ, μια παρέα... γένους Θηλυκού!

ΑρχικήΦόρουμΑναζήτησηLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Σύνδεση
Ψευδώνυμο μέλους:
Κωδικός:
Να γίνεται η σύνδεση αυτόματα σε κάθε μου επίσκεψη: 
:: Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου
Πρόσφατα Θέματα
» Πες οτι θες #3
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm

» Παιχνιδι με 3 λεξεις
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am

» Μια Φορά κι Έναν Καιρό...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am

» Πες ό,τι θες #2
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am

» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm

» Δοκιμασμένες συνταγες
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm

» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am

» Τι θα φαμε σημερα?
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am

» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε?
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am

» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες.
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am

» Ηρθα και εγω..
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am

» μια πρωτη γνωριμια!!!
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am

» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am

» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am

» Αγαπημένες ταινίες
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am

» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am

» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm

» Χριστούγεννα 2012
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm

» Ξυλόσομπα ναι η οχι
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm

» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am

» Ανέκδοτα....
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am

» Καλώς ήρθατε
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am

» Το όνειρο που είδα σήμερα...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am

» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α.
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am

» Η εικονα της ημέρας
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am

» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!!
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am

» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα?
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am

» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!!
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am

» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!!
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm

» κοψιμο πανας.
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeαπό ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm

Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

Αριθμός μηνυμάτων : 247

Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 3:05 pm

Άνοιξα αυτό το θέμα, για να γράψουμε λόγια, γνωμικά, ποιήματα, κείμενα ή και διαλόγους που διαβάσαμε, ακούσαμε και γίνανε ένα με την ψυχή μας. Λόγια διασήμων προσώπων, αλλά και απλών ανθρώπων, ίσως των φίλων μας, ίσως και δικά μας… σκέψεις, φράσεις βαθυστόχαστες μα και πεζές, που όμως έμειναν βαθιά γραμμένες στο βιβλίο του μυαλού μας για κάποιο λόγο, για οποιοδήποτε λόγο!

Δε θα είναι απλά μια συλλογή από γνωμικά, φιλοσοφίες ή απλά κομμάτια παρμένα από βιβλία και συλλεγμένα απο το ιντερνετ, αλλά μόνο όσα απο αυτά πέρασαν από μπροστά μας και πραγματικά μας άγγιξαν τόσο πολύ, ώστε να τα αποθηκεύσουμε σε κάποια γωνιά του υπολογιστή μας ή να τα σημειώσουμε στο οπισθόφυλλο ενός αγαπημένου μας βιβλίου, να τα στείλουμε με μια κάρτα σε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή ακόμα και να τα κλείσουμε σε ένα χαρτάκι–μια πρόχειρη σημείωση στην θήκη του πορτοφολιού μας.
Λόγια που αγγίξαν την Ψυχή μας και κλειδώθηκαν μέσα της για πάντα...

"Μέσα στην λάμψη σου μαθαίνω πως ν' αγαπώ και μπροστά στη θέα σου πως να γράφω λόγια.
Χορεύεις μέσα στο κορμί μου, εκεί που δεν σε βλέπει κανείς. Καμιά φορά όμως, σε βλέπω εγώ και αυτό το μοναδικό θέαμα γίνεται το πιο όμορφο λογύδριο μου".

Κάνω την αρχή λοιπόν, όπως συνηθίζεται...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi στις Τετ Φεβ 29, 2012 3:13 pm, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 3:07 pm

....

«Μακριά εκεί στο ηλιόφωτο, βρίσκονται οι υψηλότερες προσδοκίες μου.
Ίσως να μην μπορέσω να τις αγγίξω ποτέ, μπορώ όμως να τις κοιτάζω ψηλά και να βλέπω την ομορφιά τους, να πιστεύω σ’ αυτές και να προσπαθώ να τις φτάσω!»
Louisa May Alcott

«Η μητέρα δεν είναι ο άνθρωπος που θα στηριχτείς.
Είναι ο άνθρωπος που θα σε μάθει να μην χρειάζεσαι στηρίγματα!»
Dorothy Canfield Fisher
Κατερίνα
Φορτσάτη
Κατερίνα

Αριθμός μηνυμάτων : 787
Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 3:38 pm

το αγαπημενο μου θεμα!!!!!! το ξερεις ε? Wink

«Στο μάθημα της αγάπης, ένα κορίτσι είπε: ‘‘Ξέρω γιατί απελπίζομαι συχνά. Είναι γιατί θέλω όλοι να με αγαπούν και αυτό είναι ανθρωπίνως αδύνατον. Θα μπορούσα να είμαι το πιο ζουμερό, το πιο γευστικό, το πιο συναρπαστικό ροδάκινο του κόσμου και να προσφέρομαι σε όλους. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που είναι αλλεργικοί στα ροδάκινα, αυτοί ίσως θελήσουν να γίνω μπανάνα.’’. Πόσο συχνά δε γινόμαστε μπανάνες για τους άλλους, που θέλουν ροδάκινα! Τι θλιβερή φρουτοσαλάτα! Είναι προτιμότερο να πεις στον άλλο: ‘‘Λυπάμαι πολύ που δε μπορώ να είμαι μπανάνα, θα το ‘θελα πολύ να ήμουνα μπανάνα για εσένα. Βλέπεις, όμως, είμαι ΡΟΔΑΚΙΝΟ!’’. Και ξέρετε τι θα συμβεί; Αν περιμένετε αρκετά, θα βρείτε κάποιον που του αρέσουν τα ροδάκινα. Και μετά θα μπορείτε να ζήσετε σα ροδάκινο και όχι σα μπανάνα. Σκεφτείτε χάσιμο ενέργειας που έχεις κανείς προσπαθώντας να γίνει μπανάνα όταν είναι ροδάκινο!‘‘Όταν αγαπάς, κινδυνεύεις να μην έχει ανταπόκριση η αγάπη σου’’. Δεν είναι κακό αυτό. Αγαπάς για να αγαπάς, όχι για να πάρεις ανταπόκριση. Αυτό δεν είναι αγάπη. ‘‘Όταν ελπίζεις, κινδυνεύεις να πονέσεις’’ και ‘‘Όταν δοκιμάζεις, κινδυνεύεις να αποτύχεις.’’. Κι όμως, πρέπει να ρισκάρεις, γιατί η μεγαλύτερη ατυχία στη ζωή είναι να μη ρισκάρεις τίποτε. Όποιος δε ρισκάρει τίποτε, δεν κάνει τίποτα και δεν είναι τίποτε. Μπορεί να αποφεύγει τον πόνο και τη λύπη, αλλά δε μαθαίνει, δε νιώθει, δεν αλλάζει, δεν αναπτύσσεται, δε ζει και δεν αγαπά. Είναι δούλος αλυσοδεμένος με τις βεβαιότητες και τους εθισμούς του. έχει ξεπουλήσει το μεγαλύτερο αγαθό του, την ατομική του ελευθερία. Μόνο ο άνθρωπος που ρισκάρει, είναι ελεύθερος.»

να ζεις να αγαπας και να μαθαινεις.
Λεο Μπουσκαλια

με αντιπροσωπευει αυτο Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 4281251122
https://ladiesforum.forumgreek.com
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 4:27 pm

Κατερίνα έγραψε:
το αγαπημενο μου θεμα!!!!!! το ξερεις ε? Wink

Ω ναι! Μα και βέβαια το ξέρω! Για την ακρίβεια, εσένα είχα στο μυαλό μου όταν αναφερόμουν στο περιεχόμενο του... :-))

"Τα περισσότερα απο τα πιο όμορφα πράματα της ζωής έρχονται σε ζεύγη, τριάδες, δωδεκάδες και εκατοντάδες. Πολλά Τριαντάφυλλα, ηλιοβασιλέματα, αστέρια, ουράνια τόξα, αδέλφια και αδελφές, θείες και ξαδέλφια, αλλά η μητέρα είναι μόνο μια σε ολόκληρο τον κόσμο!"
Kate Douglas Wiggin

"Είμαι η γυναίκα που κρατάει ψηλά τον ουρανό.
Το ουράνιο τόξο περνάει μέσα απο τα μάτια μου.
Ο ήλιος φτιάχνει ένα μονοπάτι μέσα στην μήτρα μου.
Οι σκέψεις μου είναι μέσα στα σχήματα των σύννεφων.
Όμως τα λόγια μου ακόμα δεν ειπώθηκαν..."
Ute poem

Κατερίνα
Φορτσάτη
Κατερίνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 4:42 pm

καταπληκτικα Νενα! I love you I love you I love you
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 5:19 pm

Κατερίνα έγραψε:
καταπληκτικα Νενα! I love you I love you I love you

'Ετσι.. αφιερωμένο σε σένα μιας που τα αγαπάς, για να συνοδέψουν το όμορφο βράδυ σου :-)
Καλό βράδυ και άυριο να ξημερώσει πρώτα ο Θεός και συνεχίζουμε...
kouki
Χαμηλών τόνων
kouki

Αριθμός μηνυμάτων : 98

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΤετ Φεβ 29, 2012 10:58 pm

'Different flowers look good to different people'
κινεζικη παροιμια για τη διαφορετικότητα
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 4:42 am

Όταν 'φύγω', δώσε ό,τι απέμεινε απο μένα στους ανθρώπους.
Αν θες να κλάψεις, κλάψε για τ' αδέλφια σου που περπατούν ακόμα πλάι σου.
Τύλιξε τα μπράτσα σου γύρω απο κάποιον και δωσ΄ του αυτό που θές να δώσεις σε μένα.
Θέλω να σου αφήσω κάτι, κάτι καλύτερο απο λέξεις ή ήχους.
Ψάξε να με βρεις στις ομορφιές εκείνων που γνώρισα και αγάπησα.
Κι αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς εμένα, τότε άσε με να συνεχίσω να ζώ στα μάτια σου.
Μπορείς να μ' αγαπάς αφήνοντας τα χέρια σου ν' αγγίξουν άλλα χέρια και αφήνοντας να φύγουν τους ανθρώπους που λαχταρούν την ελευθερία.
Η αγάπη δεν πεθαίνει, μόνο οι άνθρωποι πεθαίνουν.
Γι' αυτό, όταν απο την ύπαρξη μου
απομείνει μόνο η αγάπη...
Χάρισε με απλόχερα...

John Wayne Schlatter

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi στις Πεμ Μαρ 01, 2012 9:44 am, 1 φορά
MariaM
Χαμηλών τόνων
MariaM

Αριθμός μηνυμάτων : 46
Τόπος : Χαλκιδα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 9:11 am

Πραγματικοι μου φίλοι είναι εκείνοι που με φέρνουν αντιμέτωπη με τα λάθη μου.
Lou.Sou.
Ντροπαλή
Lou.Sou.

Αριθμός μηνυμάτων : 405
Τόπος : Αλλου

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 9:32 am

Βαζω Maya Angelou, το phenomenal woman μιας και διανυουμε τον μηνα με την μερα της γυναικας.
Δυστυχως διαδικτυακα δεν βρισκω καλη μεταφραση,οποτε το βαζω στα αγγλικα, να με συμπαθατε ladies!

Pretty women wonder where my secret lies.
I'm not cute or built to suit a fashion model's size
But when I start to tell them,
They think I'm telling lies.
I say,
It's in the reach of my arms
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It's the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can't touch
My inner mystery.
When I try to show them
They say they still can't see.
I say,
It's in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I'm a woman

Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Now you understand
Just why my head's not bowed.
I don't shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing
It ought to make you proud.
I say,
It's in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need of my care,
'Cause I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 10:24 am

(Να σημειώσω ότι, όλες οι μέχρι στιγμής επιλογές μου είναι αποσπάσματα απο την σειρά "Βάλσαμο για την ψυχή" σε έκδοση της Dioptra)

Ένα μικρό αγόρι
ατένιζε ένα αστέρι
και άρχισε να κλαίει.
Και το αστέρι είπε
αγόρι,
γιατί κλαίς;
Και το αγόρι είπε
Γιατί είσαι τόσο μακριά,
δε θα μπορέσω ποτέ να σ'αγγίξω.
Και το αστέρι απάντησε
αγόρι,
αν δεν ήμουν ήδη στην καρδιά σου,
δεν θα μπορούσες
να με δείς!

John Magliola
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 01, 2012 4:49 pm

Ένα από τα αγαπημένα μου...

Ζήτησα από τον Θεό δύναμη για να κάνω άθλους. Έγινα αδύνατος για να μπορώ ταπεινά με σεβασμό να υπακούω..
Ζήτησα υγεία για να μπορώ να κάνω μεγάλα πράματα. Μου δόθηκε αναπηρία για να μπορώ να κάνω καλύτερα πράματα..
Ζήτησα πλούτη για να μπορέσω να γίνω ευτυχισμένος. Μου δόθηκε φτώχεια για να μπορέσω να γίνω Σοφός..
Ζήτησα εξουσία για να μπορώ ν’ απολαμβάνω τα εγκώμια των ανθρώπων. Μου δόθηκε αδυναμία για να μπορώ να νιώθω την ανάγκη του Θεού..
Ζήτησα όλα τα πράματα που θα μπορούσα ν’ απολαύσω στη ζωή μου. Μου δόθηκε ζωή για να μπορώ ν’ απολαύσω όλα τα πράματα.

Δεν πήρα τίποτα απ’ όσα ζήτησα αλλά πήρα όλα όσα ήλπιζα.
Οι επιθυμίες μου που ποτέ δεν έγιναν αντικείμενο προσευχής, εκπληρώθηκαν.
Είμαι ένας από τους πιο ευλογημένους ανθρώπους!

Roy Campanella

Καλό σας βράδυ κορίτσια Smile

Κατερίνα
Φορτσάτη
Κατερίνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΔευ Μαρ 05, 2012 8:59 am

"Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να κρεμάς την πρώτη μου ζωγραφιά επάνω στο ψυγείο, και αυτομάτως ήθελα να ζωγραφίσω και άλλη.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να φτιάχνεις το αγαπημένο μου κέικ, και έμαθα ότι τα μικρά πράγματα μπορεί να είναι πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε άκουσα να λες μια προσευχή και ήξερα ότι θα υπήρχε ένας Θεός που πάντα θα μπορούσα να του μιλήσω, έτσι έμαθα να πιστεύω στο Θεό.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να φτιάχνεις ένα γεύμα και να το πηγαίνεις σε ένα φίλο που ήταν άρρωστος, και έμαθα ότι όλοι πρέπει να φροντίζουμε ο ένας για τον άλλον.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε είδα να δίνεις το χρόνο σου και τα χρήματά σου για να βοηθήσεις ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα,
και έμαθα ότι αυτοί που έχουν κάτι πρέπει να δίνουν σε αυτούς που δεν έχουν.

Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, είδα πως χειριζόσουν τις υποχρεώσεις σου ακόμα και όταν δεν αισθανόσουν τόσο καλά, και έμαθα ότι πρέπει να γίνω υπεύθυνος όταν μεγαλώσω.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, είδα δάκρυα να κυλούν από τα μάτια σου, και έμαθα ότι καμιά φορά ορισμένα πράγματα πονάνε, αλλά είναι καλό να κλαις.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα,
πήρα ζωής μαθήματα που έπρεπε να μάθω για να είμαι ένας καλός άνθρωπος σαν μεγαλώσω.
Όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα, σε κοίταξα και ήθελα να σου πω «Ευχαριστώ για όλα τα πράγματα που είδα, όταν εσύ νόμιζες ότι εγώ δεν έβλεπα»...
[b]

αφιερωμενο στη μαμα μου Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠαρ Μαρ 09, 2012 1:53 am

Καν' το Τώρα...

"Αν ανακαλύπταμε πως μας μένουν μόνο πέντε λεπτά για να πούμε όλα όσα θέλουμε, όλοι οι τηλεφωνικοί θάλαμοι θα ήταν κατειλημμένοι απο ανθρώπους που θα τηλεφωνούσαν σε άλλους ανθρώπους για να τραβλίσουν απλά <σε αγαπώ!>"
Christopher Morley

"Αν επρόκειτο να πεθάνεις σύντομα και μπορούσες να κάνεις μόνο ένα τηλεφώνημα, σε ποιόν θα τηλεφωνούσες και τι θα του έλεγες; ... Ε και γιατί περιμένεις;"
Stephen Levine
NeNaKi
Χαμηλών τόνων

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠεμ Μαρ 22, 2012 4:23 am

Κάθε χρόνο σαν μπαίνει η άνοιξη, κάνω έναν γρήγορο προσωπικό απολογισμό για το έτος που πέρασε. Έτσι, για να ξεχωρίσω τα καλά που θα πρέπει να αφήσω στην ντουλάπα μου και τα άσχημα που θα κλείσω σε μια κούτα και θα ανεβάσω στο πατάρι.
Και πάντα διαλέγω ένα ρητό ως ετικέτα της κούτας αυτής, που αντιπροσωπεύει το περιεχόμενο της ως δίδαγμα για να θυμάμαι.

Απο το 2011 λοιπόν, διάλεξα ως μάθημα να θυμάμαι το εξής:

«Όπου αγαπάς
να μην πολυπηγαίνεις
και αν πολυπηγαίνεις
να μην πολυκάθεσαι
και αν πολυκάθεσαι
να μην πολυμιλάς
και αν πολυμιλας…
να ξέρεις τι λες!»

Καλή νέα χρονιά κορίτσια… Smile
Κατερίνα
Φορτσάτη
Κατερίνα

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...   Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... Icon_minitimeΠαρ Νοε 30, 2012 5:24 am

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μου το θυμίζουν τα διάφορα ποστ με Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φέτος, πολλοί δεν έχουν. Δεν έχουν χρήματα να πάρουν δώρα, δεν έχουν χρήματα να βγουν έξω, δεν έχουν χρήματα για γαλοπούλες, και για άλλα. Ξεχάστε τα Χριστούγεννα της κατανάλωσης. Βρεθείτε με φίλους για μακαρονάδα. Μην φτιάξετε μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες. Δεν πειράζει. Για μερικούς, ακόμα και αυτά είναι πολυδάπανα φέτος. Βρεθείτε με τους φίλους σας και πιείτε μια ζεστή σοκολάτα. Παίξτε παντομίμα, χαρτιά [οχι επί χρήμασι] επιτραπέζια και διάφορα άλλα παιχνίδια. Πάρτε τους φίλους σας και πέστε τους ότι φέτος, το δώρο σας είναι η αγάπη σας. Δώστε τους πράγματα που δεν θέλετε πια. Καθαρά, αμπαλαρισμένα. Μπορεί να τα χαρούν εκείνοι. Πηγαίντε περίπατο μαζί τους μια ηλιόλουστη μέρα. Υπάρχουν και τέτοιες. Ζωγραφίστε τους μια ωραία καρτούλα και γράψτε επάνω όλα αυτά που σας αρέσουν και που εκτιμάτε σε αυτούς. Αγοράστε ένα πολύ μικρο κακτάκι των δύο ευρώ. Φωνάξτε τους σπίτι και κοψτε τους φρούτα με κανέλλα. Δώστε τους μία κάρτα που να γράφει επάνω, Κουπόνι για 20 αγκαλιές. Μα προπαντός μοιραστείτε τον εαυτό σας μαζί τους. Αυτό έχει σημασία...
Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198 Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... 2452488198

Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου...
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ποιοι ειναι οι διαχειριστες του φορουμ
» ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΑ Κ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Ladies Forum :: ΩΡΑ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ :: Λόγια της Ψυχής...-
Μετάβαση σε: