| Χριστούγεννα 2012 | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 6:44 am | |
| | |
|
| |
Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 6:46 am | |
| Εμάς τα Χριστούγεννα προβλέπονται ήρεμα και οικογενειακά μάλλον στο χωριό μου. Όπως και να είναι πάντως τα λατρεύω τα Χριστούγεννα! Καλές γιορτές σε όλες! | |
|
| |
chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:01 am | |
| Εγώ θα δουλεύω τα Χριστούγεννα.... Δεν έχουμε κανονίσει τίποτα, καθότι ακόμα και στην γιορτή μου -Παραμονή Χριστουγέννων- θα είμαι στο κομμωτήριο. Όμως, επειδή κάθε μα κάθε χρόνο ζητάω απο το αγοράκι μου να με πάει στην Φιλανδία να δώ το χωριό του Άγιου Βασίλη, και ποτέ δεν μας έχει κάτσει καθότι είναι πολύυυυυυ φτηνό ταξίδι, φέτος θα πάμε λίιιιιιγο πιο κοντά να δούμε τον Άγιο να του ζητήσω και εγώ 7-8 ντουζινες πράματα! Μου υποσχέθηκε λοιπόν εχτές, πως θα με πάει στο mec. Χα! Σας την φέραμε Φιλανδοί! Ο Αγιος Βασίλης θα ειναι εδώ! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| |
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:14 am | |
| εμεις ζαντε φετος θα ερθουν και οι δικοι μου ,πρωτη φορα στο νησι ,για να δουμε πως θα ειναι | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:15 am | |
| μπηκα!!!ολεεεε!!!!ολεεεεεεε!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:19 am | |
| - viv_don έγραψε:
- εμεις ζαντε φετος θα ερθουν και οι δικοι μου ,πρωτη φορα στο νησι ,για να δουμε πως θα ειναι
ωραια θα ειναι βρε Βιβη!!!!! μια χαρα θα περασετε! - Ευάκι έγραψε:
- μπηκα!!!ολεεεε!!!!ολεεεεεεε!!!!!!!!!!ΟΟΟΟΟΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
ετοιμασου ΥΠΟΚΟΜΙΣΣΑ! χαχαχαχαχαχαχ | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:35 am | |
| Αγαπώ Χριστούγεννα!!!!!Έχουμε και λόγους γιορτής!!!Εχω επέτειο γνωριμίας με το Μήτσο και το σημαντικότερο το κορίτσι μου έχει γενέθλια!!!! Πουθένα δεν αθ πάμε μιας και ο Μήτσος δουλεύει!!!!αλλά θα είμαστε κλασσικά οικογενειακά!!!!!Πάρτυ στο σπίτι μας για το σοι Παραμονή Χριστουγέννων...........και λέω να πάμε και εμείς στο mec | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:39 am | |
| - αθηνα!!!! έγραψε:
- Αγαπώ Χριστούγεννα!!!!!Έχουμε και λόγους γιορτής!!!Εχω επέτειο γνωριμίας με το Μήτσο και το σημαντικότερο το κορίτσι μου έχει γενέθλια!!!!
Πουθένα δεν αθ πάμε μιας και ο Μήτσος δουλεύει!!!!αλλά θα είμαστε κλασσικά οικογενειακά!!!!!Πάρτυ στο σπίτι μας για το σοι Παραμονή Χριστουγέννων...........και λέω να πάμε και εμείς στο mec τι ειναι αυτο ρε παιδια;; να παω κι εγω! | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:46 am | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:52 am | |
| | |
|
| |
chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:58 am | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 7:59 am | |
| | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 9:23 am | |
| | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 11:00 am | |
| Εγω εχω βαλει σκοπο να μεγαλουργησω φετος τα Χριστουγεννα. Τα περσινα τα περασα με πολυ ασχημη διαθεση, αρνητικοτητα, δεν ηθελα τιποτα ρε παιδακι μου, δεν ειχα ορεξη, και αυτο το "ειναι γιορτινες μερες και πρεπει να εισαι χαρουμενος" μου την εδινε. Δεν θελω να περασω το ιδιο και φετος, και θα την πληρωσουν τα παιδια θα φτιαξουμε μαζι στολιδια, γλυκα, φαγητα, θα παιζουμε, θα κανουμε χειροτεχνιες, ακομα περισσοτερες απο οτι συνηθως δλδ. Η διαθεση μου ειναι σαφως ανεβασμενη, παιζουν ρολο πολλά βεβαια, πολλά εχουν αλλάξει απο περσι. Ας πούμε οτι η μουντιλα που με περιεβαλλε αποφασισε να αναχωρησει. Καλο ειναι αυτο!! Νιωθω καπως ετσι Διπολικη διαταραχη το λενε???? Εννοειται πως θα τα περασουμε στο σπιτι, νο μανι χανι για ταξιδια. Παρεα με φιλους και οικογενεια! Θα σας κραταω ενημερες για το τι θα κανουμε! | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 11:25 am | |
| Γμτ!!!κάναμε με τις μικρές στολίδια με αλατοζύμη αλλά μερικά έπιασαν υγρασία και "φούσκωσαν"!!!τι μαλακία έκανα???? Νένα έτσι ανεβασμένη.............. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 11:49 am | |
| - Ευάκι έγραψε:
- Κατερίνα έγραψε:
- chicken έγραψε:
- Να πάμε όλες μαζί ρε σεις!!!
αυτο σκεφτομουνα! εγω δε μπορω να ερθω,δε προφταινω να βγαλω τα ρολα απ'τα μαλλια μου!!!!!!!!!!!χαχαχαχα - Nena έγραψε:
- Εγω εχω βαλει σκοπο να μεγαλουργησω φετος τα Χριστουγεννα. Τα περσινα τα περασα με πολυ ασχημη διαθεση, αρνητικοτητα, δεν ηθελα τιποτα ρε παιδακι μου, δεν ειχα ορεξη, και αυτο το "ειναι γιορτινες μερες και πρεπει να εισαι χαρουμενος" μου την εδινε. Δεν θελω να περασω το ιδιο και φετος, και θα την πληρωσουν τα παιδια θα φτιαξουμε μαζι στολιδια, γλυκα, φαγητα, θα παιζουμε, θα κανουμε χειροτεχνιες, ακομα περισσοτερες απο οτι συνηθως δλδ.
Η διαθεση μου ειναι σαφως ανεβασμενη, παιζουν ρολο πολλά βεβαια, πολλά εχουν αλλάξει απο περσι. Ας πούμε οτι η μουντιλα που με περιεβαλλε αποφασισε να αναχωρησει. Καλο ειναι αυτο!! Νιωθω καπως ετσι Διπολικη διαταραχη το λενε????
Εννοειται πως θα τα περασουμε στο σπιτι, νο μανι χανι για ταξιδια. Παρεα με φιλους και οικογενεια! Θα σας κραταω ενημερες για το τι θα κανουμε!
μπραβο Νενα μ'αρεσεις!!!! - αθηνα!!!! έγραψε:
- Γμτ!!!κάναμε με τις μικρές στολίδια με αλατοζύμη αλλά μερικά έπιασαν υγρασία και "φούσκωσαν"!!!τι μαλακία έκανα????
Νένα έτσι ανεβασμένη.............. μηπως εβαλες αλευρι που φουσκωνει μαρη; | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 12:04 pm | |
| Πόσο βλαμμένη είσαι ρε??????????φούσκωσαν μετά από 4 ημέρες????μπα!!!μάλλον κάποια ήθελαν λίγο ψήσιμο παραπάνω!!!! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 12:23 pm | |
| | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Χριστούγεννα 2012 Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm | |
| | |
|
| |
| Χριστούγεννα 2012 | |
|