Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά.
4 απαντήσεις
Συγγραφέας
Μήνυμα
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
Θέμα: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Πεμ Μαρ 01, 2012 1:29 am
Μια πρωτότυπη σειρά κινουμένων σχεδίων που στοχεύει στη μάθηση μέσα από την ψυχαγωγία. Η γνωριμία του παιδιού με τα γράμματα και τους ήχους της γλώσσας γίνεται μέσα από 24 έμμετρες χιουμοριστικές, σουρεαλιστικές ιστορίες, οι οποίες συνδυάζουν την παιδαγωγική με την παραμυθική και την τηλεοπτική γλώσσα. Το κάθε επεισόδιο λειτουργεί σε ένα πλαίσιο διαθεματικής και ολιστικής προσέγγισης της γνώσης στηρίζοντας το Αναλυτικό Πρόγραμμα με μία καινοτόμο, πρωτότυπη και ελκυστική διάσταση.
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Πεμ Μαρ 01, 2012 1:33 am
European School Radio / Μαθητικό Διαδικτυακό Ραδιόφωνο
Κλάσματα - Παιχνίδια για οπτική αντίληψη κλασμάτων
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Πεμ Μαρ 01, 2012 10:28 am
πολυ ωραια Λιτς εγω κατεβασα κατι πολυ ωραιες δραστηριοτητες απο το ιντερνετ και παιζοντας κανα μισαωρο η μεγαλη μου μαθαινει κι ολας! μολις ερθει ο αντρας μου θα σας πω πως λεγεται
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Παρ Μαρ 02, 2012 3:04 am
Βαλε Κατερινακι!
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Παρ Μαρ 02, 2012 3:40 am
babypedia λεγεται!
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Links, video, βιβλια εκπαιδευτικού περιεχομένου για παιδιά. Παρ Μαρ 02, 2012 5:23 am