| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|
+20kouki tatijana Ευάκι viv_don chicken marlenna NeNaKi MariaM vassiliki Λίλη florentiab Kalliopi ninaki Lou.Sou. blackrose Nena Κατερίνα Elena30 αθηνακι Νατάσα! 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 3:41 am | |
| - αθηνακι έγραψε:
- και ναι!ξεκινησα διαιτα...ηρθε η ξαδερφη και μου εφερε το προγραμμα!!!!
αθηνα στειλτο κι απο δω! | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 12:50 pm | |
| το χαμομήλι περισσότερο με τσιτώνει παρά με χαλαρώνει.. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 1:32 pm | |
| - Λίλη❥ έγραψε:
- το χαμομήλι περισσότερο με τσιτώνει παρά με χαλαρώνει..
κι εμενα ρε συ τι πραγμα ειναι αυτο? .. | |
|
| |
vassiliki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 55 Ηλικία : 47
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 1:36 pm | |
| οτι η κουνιαδα μου ειναι πιο βλαμενη απο οτι νομιζα! μα να θελω να την συμπαθησω και να μη μ΄αφηνει??? ξεκατινιαστηκα παλι αλλα με εχει σκασει το ατομο! πφφφ... | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 1:38 pm | |
| Αν συνεχίσω με αυτο το κολοάγχος θα καταλήξω σε τρελοκομείο!!! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 1:48 pm | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 1:50 pm | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 2:13 pm | |
| | |
|
| |
MariaM Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ηλικία : 42 Τόπος : Χαλκιδα
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 3:36 pm | |
| Η καλύτερη σιγμη να κανείς γενική, είναι όταν θες να θαψεις το κεφάλι σου στο μαξιλαρι και να μείνεις όλη μέρα ξαπλα! Ο εκνευρισμος δίνει ενέργεια. Καληνυχτα... | |
|
| |
NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Φεβ 28, 2012 4:30 pm | |
| ...Να είμαστε ευγνώμονες με ότι υγιές έχουμε φτιάξει μέχρι στιγμής στη ζωή μας… όσο απλό και να είναι, όσο συνηθισμένο και βαρετό και αν μας μοιάζει, όσο δεδομένο και αν φαίνεται, για κάποιους ανθρώπους αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ζωή!
Στα μικρά, απλά και καθημερινά πραματάκια κρύβεται η ευτυχία.. να αγαπάς, μα πιο πολύ να αγαπιέσαι, να έχεις τον άνθρωπό σου, τα παιδιά σου δίπλα σου και να χουν όλοι την υγειά τους, να έχεις και συ την δικιά σου, φίλους γύρω σου, ανθρώπους που ξέρουν ότι Υπάρχεις, να έχεις μια στέγη πάνω απο το κεφάλι σου, ένα φαγητό στο πιάτο σου και ένα πάπλωμα να κουκουλωθείς. Υπάρχουν άνθρωποι, δυστυχώς πολλοί πια, που αυτή τη στιγμή που μιλάμε μέσα απο τους υπολογιστές μας, δεν έχουν ούτε τα βασικά. Είναι στον δρόμο, πεινασμένοι, γυμνοί και μονάχοι, δεν τους γνωρίζει και δεν τους ψάχνει κανείς!
Δεν λέω ότι φταίμε εμείς, ούτε ότι πρέπει να λογοδοτήσουμε επειδή έγινε να είμαστε έτσι και εκείνοι αλλιώς. Λέω όμως, ότι πρέπει να κοιτάξουμε και λίγο έξω απο εμάς και να καταλάβουμε πως πρέπει μα είμαστε ευγνώμονες με όλα αυτά που ήδη έχουμε φτιάξει και μας φαντάζουν λίγα. Να μην μιζεριάζουμε επειδή δεν είναι 'ενθουσιώδη', δεν κάνουν ‘φασαρία’ γύρω μας, δεν είναι επιτεύγματα συναρπαστικά. Να μη θεωρούμε την οικογένεια μας ‘κλασική' και την ζωή μας μέσα σε αυτή συμβατική. Απο τη στιγμή που γενιόμαστε θεωρούμε την οικογένεια, τον γάμο, τα παιδιά κάτι το δεδομένο στη ζωή, αλλά δεν είναι. Δεδομένο ότι θα αγοράσουμε σπίτι, εξοχικό και αυτοκίνητο. Δεδομένο να έχεις κάθε μέρα στρωμένο το τραπέζι σου, δεδομένο και το να κοιμάσαι στα ζεστά.
Αυτό μου έμαθε η σημερινή δικιά μου μέρα... ...πάνω στη βόλτα μου, όταν είδα μια γυναίκα να απλώνει το πάπλωμά της στη γωνιά ενός εμπορικού. Το μόνο που είχε ήταν μια μπλέ σακούλα με φαγητό και ένα πάπλωμα... και τώρα την νύχτα στην Αθήνα έχει κρύο, πολύ κρύο...
Το κάτι παραπάνω είναι πάντα σπουδαίο να το αναζητάς και να επιδιώκεις να το αποκτήσεις, αλλά να ζείς ευχάριστα και αυτό που ήδη έχεις καταφέρει και να είσαι ....Ευγνώμον, γιατί για κάποιους ίσως 'αυτό' που εσυ ζείς, μπορεί να είναι το κάτι παραπάνω τους | |
|
| |
marlenna Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Τόπος : στο δικό μου πλανήτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 1:09 pm | |
| Αμα ειμαι κοματια και δεν εχω μαγειρεψει φαγητο που να μου αρεσει, ειμαι ικανη να μην φαω τιποτα ολη μερα, πρεπει να ξαγρυπνω , να κουραζομαι και να φτιαχνω οσπρια για να φυγουν τα κιλα... | |
|
| |
NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 1:20 pm | |
| ....μου θύμισε ότι... οι άντρες αμα μουλαρώνουν, γίνονται χειρότεροι και απο παιδιά... εγωιστές μέχρι αηδίας... και λόγια λόγια λόγια... όταν τσακώνεσαι μαζί τους, μπορείς να ακούσεις τα πιο βαριά λόγια.. μετά τα παίρνουν πίσω βέβαια, αλλά τι να το κάνεις... κουβέντες άσχημες που λέγονται και ειδικά από τους ανθρώπους που λατρεύεις, δύσκολα τις ξεχνάς! Αι στο καλό μου πια! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 2:07 pm | |
| - NeNaKi έγραψε:
....μου θύμισε ότι... οι άντρες αμα μουλαρώνουν, γίνονται χειρότεροι και απο παιδιά... εγωιστές μέχρι αηδίας... και λόγια λόγια λόγια... όταν τσακώνεσαι μαζί τους, μπορείς να ακούσεις τα πιο βαριά λόγια.. μετά τα παίρνουν πίσω βέβαια, αλλά τι να το κάνεις... κουβέντες άσχημες που λέγονται και ειδικά από τους ανθρώπους που λατρεύεις, δύσκολα τις ξεχνάς! Αι στο καλό μου πια! σε καταλαβαινω Νενακι μου! | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 2:26 pm | |
| | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 2:49 pm | |
| όταν βαριέμαι τελικά κάνω τα πιο τρελά πράγματα.. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| |
| |
MariaM Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 3:18 pm | |
| Ότι ακόμα κι αν ο ουρανός φαίνεται καθαρός,το επόμενο λεπτό μπορεί να ξεσπάσει μπορα. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| |
| |
MariaM Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 3:23 pm | |
| Πηγαινα για το γκοντναιτ αλλά πατηθηκε το κουυυυλ. Χαχαχσ | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Φεβ 29, 2012 3:25 pm | |
| | |
|
| |
chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 12:04 am | |
| Η υπομονή, η ψυχραιμία & η συγνώμη τελικά είναι αρετές | |
|
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 12:06 am | |
| να σηκωνω πλεον το χαλακι πριν κανει μπανιο ο διονυσης..μουλιασανε τα παντα... | |
|
| |
florentiab Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 47 Τόπος : Αθήνα
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 12:37 am | |
| | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 12:59 am | |
| | |
|
| |
| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|