| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|
+20kouki tatijana Ευάκι viv_don chicken marlenna NeNaKi MariaM vassiliki Λίλη florentiab Kalliopi ninaki Lou.Sou. blackrose Nena Κατερίνα Elena30 αθηνακι Νατάσα! 24 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
tatijana Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 60
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 1:41 am | |
| Οτι ξεκιναει μια δυσκολη ψυχολογικα μερα για μενα. | |
|
| |
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Πεμ Μαρ 01, 2012 3:10 am | |
| οτι αμα συνεχίσω να διπλώνομαι σαν σαλιγκάρι στο κρεβατι θα ξυπναω σαν όρθιο γ@μωτο την επόμενη....... | |
|
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Μαρ 02, 2012 3:45 am | |
| πρεπει να ξεπατωνω τον διονυσακη για να κοιμαται ολη νυχτα..και τα μυαλα στα καγκελα!!! | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 12:18 am | |
| η μερα που μολις εφυγε μου εμαθε πως οσο κι αν μ'αρεσει να αστραφτει το σπιτι πρεπει να χαμηλωσω τους τονους....... | |
|
| |
antonia32 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Τόπος : Πειραιας
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 1:49 am | |
| οι καινουριες κουρτινες ειναι πολυ ακριβες τελικα!! αλλα τις πηρα γτ 4 χρονια δεν αλλαξα! και φυσικα μου εμαθε αυτο που ειπε η βιβη!!! χαχα!! ξεπατωνω το μικρο για να κοιμαται | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| |
| |
NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 4:46 am | |
| Θέλουν να μας εξοντώσουν οριστικά... Πήραν πρέφα ότι όλοι χρησιμοποιούμε Φυσικό Αέριο, για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας και έβαλαν χέρι και σε αυτό (ΠΑΡΑΝΟΜΑ μεν , αλλά σε αυτόν τον τόπο...) Πρόσθεσαν τέλη κατανάλωσης και αύξησαν την τιμή του! Σε ένα διαμέρισμα 80τμ, με κατανάλωση 108 ώρες για 2 μήνες(δλδ καύση περίπου 2 ώρες την ημέρα, γιατί το αφήνουμε μόνιμα ανοιχτό στους 21 βαθμούς) και να πληρώνεις 125,00/μήνα... κλέφτες!
Δεν μου τ' ακουμπάς στο πετρέλαιο?? Ε θα πεθάνεις αλλιώς! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! | |
|
| |
antonia32 Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 7:23 am | |
| - NeNaKi έγραψε:
Θέλουν να μας εξοντώσουν οριστικά... Πήραν πρέφα ότι όλοι χρησιμοποιούμε Φυσικό Αέριο, για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας και έβαλαν χέρι και σε αυτό (ΠΑΡΑΝΟΜΑ μεν , αλλά σε αυτόν τον τόπο...) Πρόσθεσαν τέλη κατανάλωσης και αύξησαν την τιμή του! Σε ένα διαμέρισμα 80τμ, με κατανάλωση 108 ώρες για 2 μήνες(δλδ καύση περίπου 2 ώρες την ημέρα, γιατί το αφήνουμε μόνιμα ανοιχτό στους 21 βαθμούς) και να πληρώνεις 125,00/μήνα... κλέφτες!
Δεν μου τ' ακουμπάς στο πετρέλαιο?? Ε θα πεθάνεις αλλιώς! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! να αυτα ακουω και χαιρομαι που εβαλα ενεργιακο τζακι! τρελη οικονομια!! αν βεβαια ξεχασω τα 3,000 που σκασαμε για να το βαλουμε! αλλα πετρελαιο δε χρησιμοποιω κ ησυχασα! | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 9:19 am | |
| - Nena έγραψε:
- Οτι όποτε με πιανει η μανια να μην εχω άπλυτα ρουχα, και πλακώνομαι στα πλυντηρια, μετα το μετανιωνω διοτι εχω ενα τονο ασιδερωτα..
Να μου το θυμηθειτε, αυτα (τα ασιδερωτα) τα κοιμιάζουν μεταξυ τους και αναπαραγονται.. νενα το στεφανι μου μου πηρε δωρο την τεταρτη στεγνωτηριο και μεχρι στιγμης εχω ξετρελαθει σου λεω!ολη τη βδομαδα ενα σεντονι εβγαλα ασιδερωτο κι αυτο γιατι εχει λαστιχο και πατσαβουριασε μεσα στο στεγνωτηριο και 1 μπλουζα της ελενης!ολα αφρατα και απαλα! - antonia32 έγραψε:
- NeNaKi έγραψε:
Θέλουν να μας εξοντώσουν οριστικά... Πήραν πρέφα ότι όλοι χρησιμοποιούμε Φυσικό Αέριο, για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας και έβαλαν χέρι και σε αυτό (ΠΑΡΑΝΟΜΑ μεν , αλλά σε αυτόν τον τόπο...) Πρόσθεσαν τέλη κατανάλωσης και αύξησαν την τιμή του! Σε ένα διαμέρισμα 80τμ, με κατανάλωση 108 ώρες για 2 μήνες(δλδ καύση περίπου 2 ώρες την ημέρα, γιατί το αφήνουμε μόνιμα ανοιχτό στους 21 βαθμούς) και να πληρώνεις 125,00/μήνα... κλέφτες!
Δεν μου τ' ακουμπάς στο πετρέλαιο?? Ε θα πεθάνεις αλλιώς! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!! να αυτα ακουω και χαιρομαι που εβαλα ενεργιακο τζακι! τρελη οικονομια!! αν βεβαια ξεχασω τα 3,000 που σκασαμε για να το βαλουμε! αλλα πετρελαιο δε χρησιμοποιω κ ησυχασα! αληθεια κανει οικονομια ε?κι εμεις λεγαμε να βαλουμε αλλα ειπαμε μην και παρουμε καμια μεταθεση το καλοκαιρι και το τζακι καθεται μονο του κι εμεις σε κανα ξερονησι καιμε πετρελαιο και κλαιμε και τα 3000!αν δε παρουμε μεταθεση θα δουμε μαλλον θα βαλουμε! | |
|
| |
antonia32 Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Μαρ 03, 2012 9:32 am | |
| ευα μου αν το αποφασισετε αξιζει. το μονο που πρεπει να περνουμε ξυλα απο το καλοκαιρι γτ τωρα με τις βροχες ειναι βρεγμενα και κανει μια ωρα να αναψει! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| |
| |
Nena Ντροπαλή
| |
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Κυρ Μαρ 04, 2012 9:30 am | |
| | |
|
| |
chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Δευ Μαρ 05, 2012 12:42 pm | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Δευ Μαρ 05, 2012 1:16 pm | |
| | |
|
| |
Μυρτώ Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Ηλικία : 45 Τόπος : Νυρεμβέργη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Δευ Μαρ 05, 2012 5:18 pm | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| |
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Μαρ 06, 2012 3:05 am | |
| | |
|
| |
Μυρτώ Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 75 Ηλικία : 45 Τόπος : Νυρεμβέργη
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τρι Μαρ 06, 2012 4:24 am | |
| | |
|
| |
MariaM Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ηλικία : 42 Τόπος : Χαλκιδα
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Απρ 06, 2012 2:04 pm | |
| Υπάρχουν ακόμα σπάνιοι άνθρωποι που αξίζουν το θαυμασμό μας... Με κάτι τέτοιους η αληθινή φιλία απλά συμβαίνει! | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Παρ Απρ 06, 2012 8:35 pm | |
| ...υπαρχει πολυ καφριλα εκει εξω | |
|
| |
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Σαβ Απρ 07, 2012 6:46 am | |
| ποσο ωραια ειναι να εισαι με ατομα που αγαπας,συμπαθεις....που περνας καλα!!!! | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Κυρ Απρ 08, 2012 11:27 am | |
| Τιποτα δεν εμαθα σημερα | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| |
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... Τετ Απρ 11, 2012 9:24 am | |
| ...οτι η βαφη αυγων δυσκολα βγαινει απο τα χερια | |
|
| |
| Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... | |
|