| Καλημέρα πέρα ως πέρα..... | |
|
+21kouki elena_ tatijana florentiab Despina Ευάκι MariaM ninaki Kalliopi Nena Elena30 NeNaKi marlenna chicken Lou.Sou. blackrose *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα αθηνακι Λίλη Νατάσα! 25 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 12:52 am | |
| Καλημέρα Λίτσα,Νίνα,Δέσποινα,Έλενα,Χριστίνα,Μίνα και Αλίκη! Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες που είναι off! Όλα καλά? | |
|
| |
Kalliopi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 43 Ηλικία : 41 Τόπος : Ιωάννινα!
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:07 am | |
| Καλημέρα σε όλες!Τι κάνετε;;;Περαστικά στα αρρωστάκια! Δε φτάνει που σηκώθηκα στραβωμένη,είδα οτι χιονίζει και αποτελειώθηκα η ξανθιά!Το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεται...Αναρωτιέμαι ποιος θα είναι ο τυχερός που θα πετάξει καμιά ατακα...Ετσι να εκτονωθώ λίγο!(live εννοώ,χοχο) | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:13 am | |
| Καλημερα Η μανα του φανταρου σας χαιρετα. Οκ, φανταρους δεν εχω ακομα, αλλα εχω αρρωστους αντρες. Το ιδιο κλαιγονται. Η μερα ειναι αδιαφορα, ουτε χιονι, ουτε βροχη ουτε ζεστη. Μονο κτυο. ΠΟΛΥ κρυο. Καλη μερα να εχουμε όλες μας! | |
|
| |
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:16 am | |
| καλημερα!!!!!!!!τι κανετε??? | |
|
| |
Kalliopi Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:22 am | |
| Νένα εννοείς και τους 3 αρρωστους ταυτόχρονα;;;Αν είναι να αρχίσω να γυαλίζω το παράσημο ανδρείας να στο στείλω!!!!
Γιούχου Αθηνά! | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:26 am | |
| | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:28 am | |
| - Kalliopi έγραψε:
- Νένα εννοείς και τους 3 αρρωστους ταυτόχρονα;;;Αν είναι να αρχίσω να γυαλίζω το παράσημο ανδρείας να στο στείλω!!!!
Γιούχου Αθηνά! Στο περίπου. Ο αντρας μου ειναι συνεχεια συναχωμένος μα ρινιτιδες που εχουν εξαρση αυτην την εποχη. Ο μικρος ειναι μπουκωμένος, ευτυχως χωρις πυρετο. Και ο Αλεξ εκανε ενα ωραιο 39ρι σημερα. Ετσι μου ερχεται να αρρωστησω κι εγω, πιο πολυ για να κάθομαι και να με φροντιζουν, αλλά επειδη αυτο ΔΕΝ προκειται να γινει, λέω να μεινω υγιης. Μεχρι να χασω τα μυαλα μου | |
|
| |
Kalliopi Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:35 am | |
| Ουφ έλεος με τις ιώσεις!!!Εχω το μικρό με λαρυγγίτιδα,αλλα ευτυχώς ο μεγάλος είναι οκ γιατί θα έπαιρνα τα βουνα...Στο 37,3 ετοιμάζεται να κάνει διαθήκη....Σε νιώθω συντρόφισσα...
Επίσης μόλις συνειδητοποίησα οτι ο καπνός πήγε 4,30...Να ακόμα ένας λόγος να μου γίνουν τα νεύρα βοκαμβίλιες...
| |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:37 am | |
| Καλημερα! Δεν μ αφηνουν να κανω ρουπι τα τεκνα.Περαστικα ρε Νενα και καλα κουραγια! | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:46 am | |
| Περαστικά στα αρρωστούλικα και όχι μαμάδες μην αρρωστήσετε. Εμένα κάτι με τριγυρνάει και αισθάνομαι χάλια. Ελπίζω να μ΄αφήσει σύντομα αυτό που με τριγυρνάει. Τελικά ΚΑΙ σήμερα με το φεύγουμε από Κομοτηνή (γύρω στις 7:30) αρχίζει να χιονίζει (όπως και χθες). Φυσικά χιόνι εμείς δεν είδαμε αλλά ενημερώθηκα ότι χιόνιζε συνεχώς μέχρι πριν από λίγο και τα έχει ασπρίσει όλα. Ήταν να έρθει ο παλιός μας ο δι/ντής από τη ΒΙ.ΠΕ Κομοτηνής στην Ξάνθη και δε μπορεί γιατί η βιομηχανική αποκλείστηκε και περιμένουν εκχιονιστικό . Άραγε θα υπάρχει καθόλου χιόνι μέχρι τις 17:00 που επιστρέφουμε ή πάλι δε θα δούμε άσπρη μέρα; Στην Ξάνθη εντωμεταξύ ΤΙΠΟΤΑ. | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:53 am | |
| - Kalliopi έγραψε:
- Ουφ έλεος με τις ιώσεις!!!Εχω το μικρό με λαρυγγίτιδα,αλλα ευτυχώς ο μεγάλος είναι οκ γιατί θα έπαιρνα τα βουνα...Στο 37,3 ετοιμάζεται να κάνει διαθήκη....Σε νιώθω συντρόφισσα...
Επίσης μόλις συνειδητοποίησα οτι ο καπνός πήγε 4,30...Να ακόμα ένας λόγος να μου γίνουν τα νεύρα βοκαμβίλιες...
Περαστικά σας κι εσας.. Καλε, θα αρχισουμε να καπνιζουμε τα ραδικια στο τέλος. Τον μαϊντανο. Τη ρίγανη. Προχτες που κατεβηκα στη λαική είχε ενα ειδος τσαγιου που λεγόταν "φουντα" Με επιασαν κατι γελια, ρεζιλι εγινα, αλλά το αγορασα, και οταν το ειπα στον αντρα μου με ρωτησε "Φουντα?? Καπνιζεται κιολας?" | |
|
| |
MariaM Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 46 Ηλικία : 42 Τόπος : Χαλκιδα
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 1:54 am | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:03 am | |
| Ποσο πηγε ο καπνος?!!!! Ευτυχως κανουμε 6 τσιγαρα κ οι δυο την μερα με τον συζυγο...αλλιως θα κλαιγαμε! Και αλλα αρρωτσα παιδακια? ιΝΑΦ ΠΙΑ!πΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑς! | |
|
| |
Kalliopi Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:08 am | |
| | |
|
| |
Kalliopi Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:11 am | |
| Ρε συ Λίτσα πως το καταφέρνεις;;;2 θέλω με τον πρωινο καφέ μονο η θεριακλου.... Ευτυχως δεν καπνίζει ο αντρας μου και το μπαλαντζαρω... | |
|
| |
ninaki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 44
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:13 am | |
| - Kalliopi έγραψε:
- Ρε συ Λίτσα πως το καταφέρνεις;;;2 θέλω με τον πρωινο καφέ μονο η θεριακλου....
Ευτυχως δεν καπνίζει ο αντρας μου και το μπαλαντζαρω... Αρή δυό-δυό? | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:14 am | |
| | |
|
| |
ninaki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 41 Ηλικία : 44
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:17 am | |
| Εγώ το έκοψα!!!!!!! Αλλά άν έρθει καμία πελάτισσα σπίτι θα κάνω τράκα!!! χαχαχα | |
|
| |
mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 44 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 2:20 am | |
| Καλημέρα κι από μένα!!!! Και όσο για τις ιώσεις, πιο χάλια δεν γίνεται!!!! Θα πάει Μάιος για να συνέλθουμε!Περαστικά σε όλες και σε όλα τα μικρούλια κυρίώς! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 3:50 am | |
| - Αλικάκι έγραψε:
- Ευχαριστώ.Νίνα!!Να'σαι καλά!!
Έψαξα λιγάκι αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου...τι να ψάξω ακριβώς..χιχιχιχ!!!! Aλικακι στο προφιλ σου στις επιλογες και εκει που λεει Να ενημερώνομαι πάντα για απαντήσεις : Να αποστέλλεται email όταν κάποιος απαντά στην Θ.Ενότητα που δημοσιεύσαμε. Η επιλογή αυτή μπορεί να αλλάζει κατά βούληση κάθε φορά που δημοσιεύουμε μήνυμα θα πατησεις οχι.. καλημερα σε ολες σημερα εχω νευρα απο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ και πηρα τη hol να το ρυθμισει κοριτσια με τις ιωσεις γινεται χαμος!!!!! υπαρχει μεγαλη εξαρση με πολυ πυρετο..οσες εχετε παιδακια στο σχολειο κρατηστε τα λιγο στο σπιτι .. καλημερες και παλι | |
|
| |
Αλικάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 11:38 pm | |
| Καλημερούδια!!!! Κατερίνα,ευχαριστώ!Το έκανα!Μπορείς,επίσης, να μου πεις,σε παρακαλώ, πώς δεν θα μου έρχονται στο μέιλ μου μηνύματα από το φέις???Επίσης πώς σβήνω τα μηνύματα που υπάρχουν ήδη???? | |
|
| |
chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| |
| |
Αλικάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 12
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 11:50 pm | |
| Καλό μήνα!!!!! | |
|
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 11:53 pm | |
| | |
|
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Καλημέρα πέρα ως πέρα..... Τετ Φεβ 29, 2012 11:56 pm | |
| καλημερα κοριτσακια και καλο μηνα. οσες γιορταζουν χρονια πολλα. σημερα μακαρονια με κιμα | |
|
| |
| Καλημέρα πέρα ως πέρα..... | |
|