νενα αν σε παρηγορει ο κωνσταντινος μου ελεγε οτι τον λενε ντιντη μεχρι τα 3μισι χρονια του...........την ιδια φρικη εφαγα κι εγω...ε μα ντιντη???????????????
Τελικά θα πάω και στον ενδοκρινολόγο κορίτσια για να ακούσω την γνώμη του!!!Κούμπι μην με βρίσεις alien alien alien alien alien alien alien alien alien alien !!!!
Κουκι!!να σου ζησει η φουσκιτσα σου!!!γερη και τυχερη παντα!!! Ετσι τα κανουν τα αλματα τα καμαρια μας!!εγω ειδα τεραστια διαφορα με το που εκλεισε 18 μηνων!ετσι ξαφνικα σε μια βδομαδα,αλλο παιδι!!
Βαφω τα μαλλια μου!ναι ναι καλα διαβαζεται!!μονη μου!!εχω να το κανω απο το 2009(μονη μου εννοω)αλλα δεν θα προλαβω καθολου να παω κομμωτηριο!! παω να λουστω σιγα σιγα!
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
σευχαριστω πολυ andith! και εγω μονη μου τα βαφω τα μαλλια μου (οχι οτι εχω κ καμια πλουσια κόμη) -ζητημα να τα εχω βαψει στο κομμωτηριο 3-4 φορες στη ζωη μου
Ευχαριστώ!Έπαιζε με τον μπαμπά της και χτύπησε στη μυτούλα της.Μας έδωσαν φυσιολογικό ορό αν ξανανοίξει και τιποτα άλλο.Ευτυχως δεν την έσπασε!!!Συνέχεια κάτι παθαίνει αυτο το παιδί πέρσι έσκισε το αυτί της!!!
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Ευχαριστώ!Έπαιζε με τον μπαμπά της και χτύπησε στη μυτούλα της.Μας έδωσαν φυσιολογικό ορό αν ξανανοίξει και τιποτα άλλο.Ευτυχως δεν την έσπασε!!!Συνέχεια κάτι παθαίνει αυτο το παιδί πέρσι έσκισε το αυτί της!!!
ε ενταξει αφου δεμν ηταν τιποτα παλι καλα.. παντως το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει η κορη μου με τον πατερα της με κλαμματα καταληγει γιατι καπου θα εχει χτυπησει
ε ενταξει αφου δεμν ηταν τιποτα παλι καλα.. παντως το εχω παρατηρησει κι εγω οταν παιζει η κορη μου με τον πατερα της με κλαμματα καταληγει γιατι καπου θα εχει χτυπησει