| Πες ό,τι θες #2 | |
|
+28τουρτιτσα florentiab tatijana ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μινα Despina lgeorgara vassiliki Λίλη mamamatina Kalliopi αθηνακι andith kouki Ευάκι cassiani marinaki <3 <3 didumomama blackrose elena_ Νατάσα! viv_don Elena30 NeNaKi *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Lou.Sou. Nena 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Δευ Δεκ 03, 2012 5:06 am | |
| Γεια σας και απο μενα Πρεπει να στολισω- πρεπει να στολισω - πρεπει να στολισω Και πριν πρεπει να καθαρισω, εστω και στοιχειωδως και ομολογω οτι βαριεμαι του θανατα Αυριο το απογευμα, το υποσχεθηκα και στα παιδια, αλλιως ετσι όπως το παω θα στολισω το πασχα. Οι μερες εντωμεταξυ ξεκινανε συνηθως με ελαφρια βροχουλα, συνεχιζουν με 25 βαθμους κελσιου και τελειωνουν με αερα που παρασερνει τα παντα πανω στη βεραντα... | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Δευ Δεκ 03, 2012 7:40 am | |
| Και ναι βαφτίσαμε εχθές την Ιουλία! Και ήταν όλα υπέροχα και το μωρό μου μια ζωγραφιά! Εμείς Νένα στολίσαμε αφού μ' έφαγε η μεγάλη ότι οι συμμαθήτριές της έχουν ήδη στολίσει. Μα ποιος στολίζει μέσα Νοεμβρίου. Εμείς αναγκαστικά στολίσαμε την περασμένη Κυριακή. Φυσικά είχα και βοηθούς αλλά τι να σου κάνουν κι αυτοί...
| |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Δευ Δεκ 03, 2012 11:41 am | |
| Αχ Δεσποινακι, καλοφωτιστη να ειναι!! Να σας ζησει και να την καμαρωνετε! Βασικα ειχα σκοπο να καθαρισω το σαλονι, τουλαχιστον να στολισω το δεντρο, και τα υπολοιπα τα κανω σιγα σιγα, αλλα τα &*%$#@& παιδια μου εριξαν το κονταρι της κουρτινας απο τον τοιχο - το ξεριζωσαν ρε σεις, αν ειναι δυνατον, και χρειαζεται να ξανατρυπησουμε τον τοιχο σε άλλο σημειο. Στα καλα καθουμενα μου ανοιξαν δουλειες, λιγες ειχαμε... Ασχετο αλλα πειναω | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Δευ Δεκ 03, 2012 1:48 pm | |
| Σ' ευχαριστώ πολύ Νένα! Ήταν όλα απλά και ταπεινά χθες και γι' αυτό μ' άρεσαν όλα τόσο πολύ. Η νονά της μπέμπας μας είναι η πρώτη μου ξαδέρφη, η συνομήλικη με την οποία μεγαλώσαμε μαζί και γι' αυτό υπήρχε πολύ οικειότητα και φυσικά ταύτιση απόψεων πάνω στα της βάφτισης. Και μια που ανέφερες κουρτινόβεργα... από πέρυσι που έπλυνα κάποια στιγμή τις κουρτίνες κόντεψα να πέσω από την σκάλα και πιάστηκα στην κουρτινόβεργα με αποτέλεσμα να την λυγίσω. Μάλλον έπαθε αυτό που είπες και εσύ. δηλαδή θέλει τρύπημα σε άλλο σημείο αλλά δεν ασχοληθήκαμε ακόμα κι έτσι αιωρείται ο κίνδυνος να πέσει ανά πάσα στιγμή στο κεφάλι κάποιου. Κάτσε να το θυμίσω στο χάμπι. | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 2:08 am | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 3:15 am | |
| Hello!!!!!!!!
Ευακι μπραβο σας! μονιμα θα ειναι πρωι ο μικρος τωρα; βεβαια το πρωινο βολευει σιγουρα καλυτερα!!!
Δεσποινα καλοφωτιστο το κοριτσακι σου να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!
Νενα το ιδιο ακριβως μου εκαναν κι εμενα με το κουρτινοξυλο και ανοιξε σε αλλο σημειο τρυπς ο αντρας μου! | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| |
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 5:55 am | |
| | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 6:18 am | |
| Ενα κουρτινοξυλο επεσε, του σαλονιου, εκει που θα στολιζα δηλαδη. Σαν ξεβρακωτο ειναι το σαλονι μας τωρα | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 6:37 am | |
| Ναι ειναι οταν εκανα τη γενικη και τις ειχα βγαλει ακουγοταν αντιλαλος και το σπιτι ηταν ξεβρακωτο! στριμωξε τον αντρα σου να το ξαναβαλει και στολισε!!!! | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 6:48 am | |
| Καλα και να μην ηθελα, τα παιδια με εχουν φαει, δε γινεται να το αναβαλλω κι άλλη μερα, θα κινδυνεψω! Θα παω σε λιγο να κατεβασω τις κουτες απο τη σοφιτα. Εχουμε και χριστουγεννιατικες πιτζαμουλες, αμεεε! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 11:34 pm | |
| - Nena έγραψε:
- Καλα και να μην ηθελα, τα παιδια με εχουν φαει, δε γινεται να το αναβαλλω κι άλλη μερα, θα κινδυνεψω!
Θα παω σε λιγο να κατεβασω τις κουτες απο τη σοφιτα. Εχουμε και χριστουγεννιατικες πιτζαμουλες, αμεεε! καλημερα!!! Νενα στολισες; πυτζαμουλες και παντοφλες Αγ.Βασιλιατικες! πεθαινω! | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Δεκ 04, 2012 11:58 pm | |
| - Κατερίνα έγραψε:
- Nena έγραψε:
- Καλα και να μην ηθελα, τα παιδια με εχουν φαει, δε γινεται να το αναβαλλω κι άλλη μερα, θα κινδυνεψω!
Θα παω σε λιγο να κατεβασω τις κουτες απο τη σοφιτα. Εχουμε και χριστουγεννιατικες πιτζαμουλες, αμεεε! καλημερα!!! Νενα στολισες; πυτζαμουλες και παντοφλες Αγ.Βασιλιατικες! πεθαινω! Ναι ρε συ!! Στολισα επιτελους! Το δεντρο μονο, και με επιασε η προκοπη και καθαρισα και μια κρυσταλλιερα που εχουμε για να κολλησω κατι αστερακια. Ετσι, σιγα σιγα θα τα κανουμε ολα Παντοφλιτσες δεν εχουμε, αλλα εχουμε σκουφακια κοκκινα βελουτε με ασπρη γουνιτσα τα οποια τα φορουσμε οταν στολιζαμε αλλα μετα ο μικρος το βαρεθηκε, το εβγαλε και ειχε και την απαιτηση να τα βγαλουμε κ εμεις. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| |
| |
mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 44 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Δεκ 05, 2012 1:31 am | |
| Καλημερούδια!!!!!!!! Έχω πολλά τρεξίματα και δεν σας προλαβαίνω. Δεσποινάκι διάβασα ότι βάφτησες το μωράκι, καλοφώτιστο εύχομαι. Εγώ ψήνω τον δικό μου να την βαφτήσω τα Φώτα που είχα βαφτίσει και την Παρή. Θα δούμε τώρα πώς θα κάτσει. Μουρμούρα που την έχει σήμερα... κι έχω και μια ζαλάδα άλλο πράμα. | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Δεκ 05, 2012 2:43 pm | |
| Από το πρωί προσπαθώ να στείλω αυτό το μήνυμα... κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ευχαριστώ Ματίνα για τις ευχές. Πόσες φορές πέρασες από το μυαλό να 'ξερες. Πώς τα βγάζεις ρε Ματίνα πέρα με 4 μωρά στην ουσία; Πες μας, είμαι περίεργη ν' ακούσω. Και βρίσκεις χρόνο να σερφάρεις κιόλας. | |
|
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Δεκ 06, 2012 3:31 am | |
| | |
|
| |
αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 12:30 am | |
| | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 3:08 am | |
| καλημερααα | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 5:45 am | |
| Άντε βρε κορίτσια, μείναμε στο καλημέρα... Είπαμε να το ζωντανέψουμε το φόρουμ.
| |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 5:52 am | |
| - Despina έγραψε:
- Άντε βρε κορίτσια, μείναμε στο καλημέρα...
Είπαμε να το ζωντανέψουμε το φόρουμ.
Καλησπερα.. | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 5:58 am | |
| καλώς την ντροπαλή....χαχαχα
| |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 6:20 am | |
| | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 6:48 am | |
| Αν κρίνω από το παιχνίδι με 3 λέξεις δεν είσαι καθόλου ντροπαλή....χαχαχα Τι λέει ρε Νένα, ο αδερφός σου καμιά συναυλία στη Κομοτηνή δε θα κάνει; Τώρα που ξεκινάω δειλά δειλά να ξαναβγαίνω έξω και να γνωρίζω τη ζωή της νύχτας. | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Δεκ 07, 2012 8:30 am | |
| Δεν ξερω ρε συ Δεσποινα, δεν εχω δει κατι τελευταια. Ήταν Ξανθη τοτε στις γιορτες παλιας πόλης, επαιξαν σ ενα μπαρακι, και τα πηγαν πολυ ωραια, αλλα δεν εχω ακουσει κατι. Κομοτηνη εμφανιζονται πιο συχνα με το black metal συγκροτημα (Crossover), το οποιο ειναι λιγο πιο μακρια απο τα δικα μου γουστα στη μουσικη. Με αυτο εχουν παιξει και Θεσσαλονικη, Αθηνα, Αλεξανδρουπολη κτλ κτλ. Αμα μαθω οτι παιζουν κατα τα μερη σας με το rock συγκροτημα θα σε ενημερωσω - κι ελπιζω να μπορεσουμε να ερθουμε κ εμεις | |
|
| |
| Πες ό,τι θες #2 | |
|