Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Πες ό,τι θες #2 | |
|
+28τουρτιτσα florentiab tatijana ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μινα Despina lgeorgara vassiliki Λίλη mamamatina Kalliopi αθηνακι andith kouki Ευάκι cassiani marinaki <3 <3 didumomama blackrose elena_ Νατάσα! viv_don Elena30 NeNaKi *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Lou.Sou. Nena 32 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 43 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 1:15 am | |
| Καλημέρα, καλημέρααααααααααα!!! | |
| | | mamamatina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 1:18 am | |
| | |
| | | Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 1:40 am | |
| | |
| | | viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 4:02 am | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| | | | Despina Χαμηλών τόνων
| | | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 5:42 am | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 5:47 am | |
| | |
| | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| | | | Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 6:49 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Νατάσα! στις Τετ Μαρ 14, 2012 7:01 am, 1 φορά | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 6:58 am | |
| | |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 10:42 pm | |
| Καλημέρα, καλημέρα!!!! Έχω ένα κάρο δουλειές σήμερα που πρέπει να προλάβω κσι 2 η ώρα πρέπει να φεύγω για να ανέβω στο Έλενα για υπέρηχο. Σήμερα θα δούμε επιτέλους και τί είναι το νινί! Θα πάρω και την μικρή μαζί, την αδερφή μου για να κάνει το εμβόλιο. Επίσης θα προσπαθήσω να επισκεφθώ και το Μαρινάκι μας! Μέχρι εκείνη την ώρα θα πρέπει να έχω φτιάξει φαί, σούπα της μικρής, να έχω κάνει μπάνιο και ξυριστεί γιατί η φίλη μου που μου κάνει αποτρίχωση επέστρεψε στην δουλειά και δεν προλαβαίνει, να έχω ταίσει φρουτόκρεμα και το μεσημέρι σούπα, να έχω φάει και να φεύγω. Όλα αυτά. Κουραστήκατε? Εγώ να δείτε!!! Ούφ!!! Πάω... | |
| | | Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 10:59 pm | |
| καλημερα κι απο μενα!τι κανετε?εγω ειμαι ενα πτωμα,ευτυχως με φωτισε ο θεος και εβαλα παραμονη της αδειας μου τον υπερηχο β επιπεδου.πηγαμε χθες και καναμε μια τρυπα στο νερο...το μωρο με τον κωλο κατω,κεφαλι και ποδια πανω,ναι καλα καταλαβατε ειναι διπλωμενο στη μεση...ε μα πειτε μου ειναι σταση ανθρωπου αυτη?οι μετρησεις δε μπορουσαν να γινουν και δωστου αυτη να σκουνταει το μωρο και να κανει κι αυτο γκριματσες στον τρισδιαστατο.στην αρχη γελαγα μετα ομως τα πηρα στο κρανιο...το συνολο?εφαγα 2 σοκολατες,περπατησα μερικα χιλιομετρα και η κομανετσι μου να καθεται με τις πατουσες και τις παλαμες στο προσωπο της διπλα...θα ξαναπαω αυριο πρωι....................το βραδυ ξυπνησα και εκανα εμετο γιατι απο την τοση σαβουρα που εφαγα και το τοσο σκουντηγμα η κοιλια μου και πολυ αντεξα............κατα τα αλλα καλα,αλλες 5 μερες...περασα κι επιτροπη!τωρα μενει να πανε τα χαρτια μου αθηνα και να γυρισουν για να τελειωνω απ'ολα! αντε να κανουμε καμια δουλεια σημερα! παω να διαβασω τα νεα απο το μαρινακι! | |
| | | Despina Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 14, 2012 11:42 pm | |
| Ματίνα και Ευάκι τι κάνετε πρωί-πρωί; Καλημέρα σας! Κάρτα χτυπάτε κι εσείς και είστε στο πόδι από τόσο νωρίς;
| |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 12:49 am | |
| - Ευάκι έγραψε:
- καλημερα κι απο μενα!τι κανετε?εγω ειμαι ενα πτωμα,ευτυχως με φωτισε ο θεος και εβαλα παραμονη της αδειας μου τον υπερηχο β επιπεδου.πηγαμε χθες και καναμε μια τρυπα στο νερο...το μωρο με τον κωλο κατω,κεφαλι και ποδια πανω,ναι καλα καταλαβατε ειναι διπλωμενο στη μεση...ε μα πειτε μου ειναι σταση ανθρωπου αυτη?οι μετρησεις δε μπορουσαν να γινουν και δωστου αυτη να σκουνταει το μωρο και να κανει κι αυτο γκριματσες στον τρισδιαστατο.στην αρχη γελαγα μετα ομως τα πηρα στο κρανιο...το συνολο?εφαγα 2 σοκολατες,περπατησα μερικα χιλιομετρα και η κομανετσι μου να καθεται με τις πατουσες και τις παλαμες στο προσωπο της διπλα...θα ξαναπαω αυριο πρωι....................το βραδυ ξυπνησα και εκανα εμετο γιατι απο την τοση σαβουρα που εφαγα και το τοσο σκουντηγμα η κοιλια μου και πολυ αντεξα............κατα τα αλλα καλα,αλλες 5 μερες...περασα κι επιτροπη!τωρα μενει να πανε τα χαρτια μου αθηνα και να γυρισουν για να τελειωνω απ'ολα!
αντε να κανουμε καμια δουλεια σημερα! παω να διαβασω τα νεα απο το μαρινακι! Εκανες και την Β επιπεδου Ευα?!Καλε ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣΣΣΣΣ???? Καλα γιατι σε σκουνταγε?Για να δειτε φυλο? Ελεος..... Καλημερα κοριτσια! Ματινα και Δεσποινα και Κλειω -ολες οι γκαστρουλες δλδ- καλα ειστε? Τα αλλα κοριτσονια μας τι κανουν? | |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 1:24 am | |
| τι καρτα βρε δεσπονιω!αφου παω το παιδι σχολειο τι να κανω μετα να ξανακοιμηθω?!ξυπναει και η ελενη και αυτη δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακοιμηθει! λιτσακι μου οχι για το φυλο αλλα για να δει η γυναικα τις ανατομιες των οργανων!ουτε σπονδυλικη στηλη μπορουσε να δει ουτε καρδουλα!το φυλο το ξερουμε!τα αλλα θελουμε να ξερουμε αν ειναι οκ!γι'αυτο αλλωστε κανουμε την εξεταση! | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 4:27 am | |
| - mamamatina έγραψε:
- Καλημέρα, καλημέρα!!!! Έχω ένα κάρο δουλειές σήμερα που πρέπει να προλάβω κσι 2 η ώρα πρέπει να φεύγω για να ανέβω στο Έλενα για υπέρηχο. Σήμερα θα δούμε επιτέλους και τί είναι το νινί! Θα πάρω και την μικρή μαζί, την αδερφή μου για να κάνει το εμβόλιο. Επίσης θα προσπαθήσω να επισκεφθώ και το Μαρινάκι μας! Μέχρι εκείνη την ώρα θα πρέπει να έχω φτιάξει φαί, σούπα της μικρής, να έχω κάνει μπάνιο και ξυριστεί γιατί η φίλη μου που μου κάνει αποτρίχωση επέστρεψε στην δουλειά και δεν προλαβαίνει, να έχω ταίσει φρουτόκρεμα και το μεσημέρι σούπα, να έχω φάει και να φεύγω. Όλα αυτά. Κουραστήκατε? Εγώ να δείτε!!! Ούφ!!! Πάω...
να μας πεις νεα Ματινα και για σενα και αν ειδες το Μαρινακι!!!!! - Ευάκι έγραψε:
- καλημερα κι απο μενα!τι κανετε?εγω ειμαι ενα πτωμα,ευτυχως με φωτισε ο θεος και εβαλα παραμονη της αδειας μου τον υπερηχο β επιπεδου.πηγαμε χθες και καναμε μια τρυπα στο νερο...το μωρο με τον κωλο κατω,κεφαλι και ποδια πανω,ναι καλα καταλαβατε ειναι διπλωμενο στη μεση...ε μα πειτε μου ειναι σταση ανθρωπου αυτη?οι μετρησεις δε μπορουσαν να γινουν και δωστου αυτη να σκουνταει το μωρο και να κανει κι αυτο γκριματσες στον τρισδιαστατο.στην αρχη γελαγα μετα ομως τα πηρα στο κρανιο...το συνολο?εφαγα 2 σοκολατες,περπατησα μερικα χιλιομετρα και η κομανετσι μου να καθεται με τις πατουσες και τις παλαμες στο προσωπο της διπλα...θα ξαναπαω αυριο πρωι....................το βραδυ ξυπνησα και εκανα εμετο γιατι απο την τοση σαβουρα που εφαγα και το τοσο σκουντηγμα η κοιλια μου και πολυ αντεξα............κατα τα αλλα καλα,αλλες 5 μερες...περασα κι επιτροπη!τωρα μενει να πανε τα χαρτια μου αθηνα και να γυρισουν για να τελειωνω απ'ολα!
αντε να κανουμε καμια δουλεια σημερα! παω να διαβασω τα νεα απο το μαρινακι! ετσι οταν ειχα παει εγω για τη Β επιπεδου πολλες κοπελες πηγαινανε για περπατημα και σιροπιαστα γλυκα για να γυρισει το μωρο..οκ λεω θα φαμε μιση μερα εδω μεσα αλλα ευτυχως ηταν σε ωραια θεση η σκατουλα μου και τελειωσαμε αμεσως .. οι αλλες με κοιταγανε καλα καλα ημουνα η μονη που ξεμπερδεψε αμεσως.. μη τρως σοκολατα σιροπιστο φαε! αντε να μας πεις Ευακι | |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 4:46 am | |
| Ωραια που ηταν στην Β επιπεδου Και τις δυο φορες εκει εμαθα φυλο.Μεχρι τοτε τα ειχν κλειστα τα ποδαρακια και ηταν πλατη και τα δυο. Και στο πρωτο θυμαμαι οτι ημουν σιγουρη οτι ειναι κοριτσι και δεν ηταν βεβαιως βεβαιως και στο δευτερο ημουν σιγουρη οτι ειναι αγορι και παλι δεν ηταν βεβαιως βεβαιως (αυτο το ενστικτο της μανας μεγαλη μουφα θα πω). | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| | | | αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:11 am | |
| τι κανετε κοριτσακια??εμεις λογο καιρου βγηκαμε τσαρκα με τις μικρες!!!!ηρθε ο ξαδερφος μου απο Κομοτηνη και απαιτησε να δει τις ανιψιες του...οποτε βγηκαμε για καφεδακι!!!!! το κοριτσι μου το μικρο εκοψε τη πανα!!!!!! | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 6:38 am | |
| | |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 10:55 am | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]να το το κοριτσι μου το μικρο!αντε τωρα να δει η ερμη η γιατρος την καρδουλα!!! μαθαμε για το μαρινακι τιποτα νεοτερο? φιλακια!!! | |
| | | andith Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ηλικία : 42 Τόπος : Λευκωσία
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 12:39 pm | |
| Ευακιιιι!!!τελειο το νινι!!!!!!με το καλο!!!
Αυριο δινω για δευτερη φορα για διπλωμα θα μου στειλετε θετικη ενεργεια?? Εχω παρα πολυ αγχος, τη προηγουμενη φορα εκανα κατι βλακιουλες και με κοψε, εδω στη Κυπρο δεν ειναι οπως την Ελλαδα με μια βλακεια σε κοβουν αμεσως!! ουφ!!
| |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 11:11 pm | |
| Καλημέρα, καλημέρα!!! Μούφα ο υπέρηχος χθες! Το νινί καλά, συμβαδίζει με την ηλικία του, εκτός από το μηριαίο που είναι πιο ψηλό, ως συνήθως. Εγώ είμαι η τάπα της οικογένειας! Αλλά... δεν μας άνοιγε τα πόδια!!! Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου... τίποτα αυτό. Βέβαια, δεν πέταγε και τίποτα εκεί ανάμεσα. Για κορίτσι το βλέπει αλλά δεν είναι καρατσεκαρισμένο. Και άντε τώρα να περιμένω Β επιπέδου στις 17 Απριλίου. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! Κατα τα άλλα, έψαξα και το Μαρινάκι, αλλά είχε κάνει εισαγώγη με το επώνυμο του άντρα της ενώ εγώ έψαχνα με το δικό της. Δεν την βρήκα. Αυτά! Δεσποινάκι, 8,15 κατεβάζω τους μεγάλους στο σχολικό. Καμιά φορά την πέφτω για λίγο, αλλά αυτό γίνεται σπάνια γιατί ή θα έχω 500 δουλειές όπως εχθές, ή μέχρι να περάσω λίγο από τους παππούδες να δω τί κάνουνε και ανέβω θα έχει ξυπνήσει η μικρή και θα κελαηδάει. Τώρα ας πουμε, έχει ξυπνήσει... | |
| | | elena_ Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 37 Τόπος : Άρτα
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 15, 2012 11:59 pm | |
| Καλημέρα!! Ευάκι ωραία πόζα πήρε η μικρή!!!Με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλιά σου!
| |
| | | | Πες ό,τι θες #2 | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |