Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Πες ό,τι θες #2 | |
|
+28τουρτιτσα florentiab tatijana ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μινα Despina lgeorgara vassiliki Λίλη mamamatina Kalliopi αθηνακι andith kouki Ευάκι cassiani marinaki <3 <3 didumomama blackrose elena_ Νατάσα! viv_don Elena30 NeNaKi *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Lou.Sou. Nena 32 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μάης 10, 2012 7:02 am | |
| Aαα σας εκανε χουνερια ο καιρος, εδω απλα εχει βοριαδακι και μια συννεφιαζει μια βγαζει ηλιο.Δεν το λες κακο καιρο παντως. Να πω οτι θελω να κοιμηθω 2 μερες συνεχομενες?Θα το πω.Θελω. | |
| | | Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Σαβ Μάης 12, 2012 5:45 am | |
| Κατερινα να την χαιρεστε την μικρουλα!Πρεπει να τελειωσε η βαφτιση λογικα,περιμενουμε φωτο και εντυπωσεις απο την Μελινα | |
| | | mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 44 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Δευ Μάης 14, 2012 10:36 pm | |
| Kαλημέρα!!! Μα καλά, πού έχετε χαθεί καλέ? | |
| | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μάης 15, 2012 3:38 am | |
| | |
| | | marinaki <3 <3 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μάης 15, 2012 3:39 pm | |
| | |
| | | didumomama Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μάης 15, 2012 10:31 pm | |
| Καλημέρα κορίτσια!!! Απελπιστικό ξύπνημα το σημερινό.Ο σύζυγος έχει ρεπό και μας ξύπνησε το big boss με τηλεφώνημα. Ο αντρούλης μου φεύγει απόψε για Πύργο Ηλείας και μετά από λίγο καιρό θα πάει Λειβαδιά.Θα κάνουμε κάπου στο δίμηνο να τον δούμε πάλι. Δόξα το Θεό που έχει δουλειά, το ξέρω, αλλά τα μικρά μου ήδη έχουν αρχίσει και στενοχωριούνται.Δεν συνηθίζεται ρε γ@μώτο αυτό το πράγμα. Τώρα που τελειώνει και ο κάφές μου, θα πάω να φτιάξω τη βαλίτσα του... | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μάης 15, 2012 11:55 pm | |
| Καλημεραααααααααα! - mamamatina έγραψε:
- Kαλημέρα!!! Μα καλά, πού έχετε χαθεί καλέ?
Ειναι αληθεια οτι αραιωσαμε λιγουλακι, ε? - NeNaKi έγραψε:
- Καλημέρα γλυκιά μου
Δεν χαθήκαμε καλέ, απλά η δημιουργία του φόρουμ συνέπεσε με τον ερχομό της άνοιξης και όπως είναι φυσικό... μας έπιασε όλες η βαρεμάρα της εποχής, εκείνη η γλυκιά μελαγχολία που θέλεις κάτι και δεν ξέρεις τι θες, που θες να κάνεις τα πάντα χωρίς να κάνεις τίποτα! Τώρα ειδικά που έρχεται και το καλοκαίρι, ποιά έχει όρεξη για γράψιμο! Θα προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε ζωντανό, έστω και με λίγες στιγμές, μέχρι να έρθει και πάλι ο Σεπτέμβρης που πλέον οι μπαταρίες είναι γεμάτες και υπάρχει ενέργεια προς κατανάλωση
Κατά τα άλλα, όλα βαίνουν καλώς
Εγω Νενακι μου ξερω τι θελω, μια βδομαδα οφ θελω, μονη μου, και ναμην κανω τιποτα. Αλλά πουουου... - marinaki <3 <3 έγραψε:
- a ΑΓΑΠΕΣΣΣΣ ΗΡΘΑ Κ ΕΓΩ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΡΑ Κ ΜΠΕΝΩ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ Κ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ..ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩ
Μαρινακι, ο μικρουλης μεγαλωσε ρε συ!! Σαν 6 μηνων μωρο φαινεται! Καλοπερναει με τη μαμακα του, ε? - didumomama έγραψε:
- Καλημέρα κορίτσια!!!
Απελπιστικό ξύπνημα το σημερινό.Ο σύζυγος έχει ρεπό και μας ξύπνησε το big boss με τηλεφώνημα. Ο αντρούλης μου φεύγει απόψε για Πύργο Ηλείας και μετά από λίγο καιρό θα πάει Λειβαδιά.Θα κάνουμε κάπου στο δίμηνο να τον δούμε πάλι. Δόξα το Θεό που έχει δουλειά, το ξέρω, αλλά τα μικρά μου ήδη έχουν αρχίσει και στενοχωριούνται.Δεν συνηθίζεται ρε γ@μώτο αυτό το πράγμα. Τώρα που τελειώνει και ο κάφές μου, θα πάω να φτιάξω τη βαλίτσα του... Πωωω ρε συ, ενταξει, ειπαμε ειναι καλο να εχεις δουλεια, αλλά κι αυτο που περνατε ειναι ζορι. Και αυτο το αποτομο -πρωι σε παιρνω τηλεφωνο, βραδυ φευγεις- ουτε να το συνειδητοποιησεις δεν εχεις χρονο. Τι δουλεια κανει ο αντρας σου, αν επιτρεπεις?? Εμεις εδω. Κλασικα. Ριζωμενοι. Ετοιμαζομαι να βγαλω βολτα τον μικρο - ο μεγαλος σημερα εχει φωτογραφηση στον παιδικο, θα ερθει φωτογραφος να τους βγαλει ολους φωτογραφια, και τον εντυσα με ωραια χρωματα, του εβαλα και αφρο στο μαλλι, ηθελε καρφακια να του τα κανω αλλα εχουν μακρυνει και δεν γινεται. Ο καιρος χειμωνιασε παλι ρε γμτ. Φυσαει, βρεχει, ριχνει κεραυνους, πανω που κατεβασα τα καλοκαιρινα και άλλαξα τις ντουλαπες. Μου την εσασε, ειναι η αληθεια. Φιλια σε όλες | |
| | | didumomama Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 30 Ηλικία : 40 Τόπος : Ηράκλειο Κρήτης
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μάης 16, 2012 3:09 am | |
| - Nena έγραψε:
Πωωω ρε συ, ενταξει, ειπαμε ειναι καλο να εχεις δουλεια, αλλά κι αυτο που περνατε ειναι ζορι. Και αυτο το αποτομο -πρωι σε παιρνω τηλεφωνο, βραδυ φευγεις- ουτε να το συνειδητοποιησεις δεν εχεις χρονο. Τι δουλεια κανει ο αντρας σου, αν επιτρεπεις??
Εμεις εδω. Κλασικα. Ριζωμενοι. Ετοιμαζομαι να βγαλω βολτα τον μικρο - ο μεγαλος σημερα εχει φωτογραφηση στον παιδικο, θα ερθει φωτογραφος να τους βγαλει ολους φωτογραφια, και τον εντυσα με ωραια χρωματα, του εβαλα και αφρο στο μαλλι, ηθελε καρφακια να του τα κανω αλλα εχουν μακρυνει και δεν γινεται. Ο καιρος χειμωνιασε παλι ρε γμτ. Φυσαει, βρεχει, ριχνει κεραυνους, πανω που κατεβασα τα καλοκαιρινα και άλλαξα τις ντουλαπες. Μου την εσασε, ειναι η αληθεια.
Φιλια σε όλες Είναι πίκρα συμφωνώ αλλά παλιότερα τον έπαιρναν μεσημέρι και του έλεγαν ότι το βράδυ φεύγει και δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο.Τώρα έμαθα και δεν αφήνω ούτε κάλτσα του άπλυτη. Είναι ηλεκτρολόγος και τώρα δουλεύει σε φωτοβολταϊκά πάρκα και στέγες.Ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτά γιατί δεν θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που δούλεψαν σε οικοδομή. Πω πω φωτομοντέλο ο κούκλος σου ε; Τι ωραία!!!Αναμνηστικές φωτογραφίες στον παιδικό!!! Ο καιρός ψιλοχάλασε και σε μας.Κάποια στιγμή χτες το βράδυ ψιχάλιζε και τώρα φυσάει.Θέλω να πάω στη θάλασσα.... | |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μάης 16, 2012 11:19 am | |
| ΤΙ ΚΑΝΕΤΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΗΝΩΝ Κ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 7 ΠΟΝΤΟΥΣΣ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 4400 ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ,ΠΕΡΝΕΙ ΥΨΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ,ΝΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ ΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΟΤΙ Κ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ | |
| | | mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 44 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μάης 31, 2012 9:37 pm | |
| | |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Ιουν 15, 2012 2:18 pm | |
| KORITSIA TI ΚΑΝΕΤΕΕ ΜΠΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΕΜΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΣΑ ΓΤ!!!!!ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΑΣ | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 3:43 am | |
| | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 4:04 am | |
| Γεια σας και χαρα σας και αερα στα πανια σας! Μετα απο ολιγομηνες διακοπες στις Καναριες νησους στα Μπορα-Μπορα και στις Μαλδιβες, με το ιδιωτικο μου σκαφος, στο Ριο, στο Ακαπούλκο και στο Τοκιο με το ιδιωτικο μου τζετ, και στο Παρισι, την Πραγα, το Βερολινο και το Λονδινο όπου πήγα απλα και ταπεινα με τη Λαμποργκινι μου μόνο, ειπα να επαναπατριστω Συνεβη τιποτα συνταρρακτικο όσο ελειπα? | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 4:05 am | |
| χαχαχαχαχαχχαχαχαχα γεια σου Νενα, επεσα απο τα γελια! μπαααα δεν εγινε τιποτα | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 4:30 am | |
| Αμα μπορουσα να τα κανω αυτα τα ταξιδαι ομως θα ηταν γαμάτα!! Οταν με το καλο θα βγουμε απο την κριση, θα το κανονισουμε, να παμε γυναικες μονο, ξερετε, χωρις αντρες και παιδια | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 4:37 am | |
| | |
| | | viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 5:40 am | |
| γειααααααααα επιτελουσ μπηκααααααα | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 5:44 am | |
| - viv_don έγραψε:
- γειααααααααα επιτελουσ μπηκααααααα
ολεεεε γεια σου Βιβη μου!!!!! | |
| | | viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am | |
| πηγαν για υπνο ο υπολοιπος λοχος?
τελικα αυτη που κατεβασα εγω η ταιναι ειναι πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τα site που την δειχνουν on line. | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 5:48 am | |
| - viv_don έγραψε:
- πηγαν για υπνο ο υπολοιπος λοχος?
τελικα αυτη που κατεβασα εγω η ταιναι ειναι πολυ καλυτερη ποιοτητα απο τα site που την δειχνουν on line. ναι ε;; θα πω αμεσως στο συζυγο να το κοιταξει!!! | |
| | | αθηνα!!!! Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 40 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 6:18 am | |
| χελοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!τι κάνετε?? | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 6:20 am | |
| - αθηνα!!!! έγραψε:
- χελοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!τι κάνετε??
γεια σου Αθηναααααααα! καλα ειμαστε!!!!! | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 6:35 am | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 6:36 am | |
| | |
| | | Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Νοε 29, 2012 6:48 am | |
| | |
| | | | Πες ό,τι θες #2 | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |