Γεια... χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα θεε μου δεν μπορω!!! Λοιπον σημερα γελασα με την ψυχη μου! Τι ωραια μερα να μην χαλασει αυριο που θα παμε βολτουλα!!!
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
Αυριο εχει παρελαση!! Να δω πώς θα τα βγαλω περα με τα μωρα, πρεπει να κατεβω και νωρις να πιασω θεση. Ελπιζω να μας κανει καλο καιρο εδω. Και μετα θα πλακωσουμε και τον μπακαλιαρο και τη σκορδαλια..
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Καλημερα! Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερο για εμενα το πρωι απο τον καφε μου στο μπαλκονι μου και να ειναι τελεια η μερα οπως σημερα.Αν εχεις και την παρεα σου ειναι ακομα πιο καλα... Ανθιζουν και οι καμελιες σιγα σιγα... Τι ωραια!Πολυ χαιρομαι.... χαχαχχαχαχαχαχαχα
κλασσικη τρελη διδυμος
Nena έγραψε:
Σας μερσω τα μαλα αγαπητη συμπεθερα!! Ο,τι επιθυμειτε κι εσεις για τα ζουζουνια σας, και συντομα να βρεθουμε!!
Νενα τωρα ειδα πως γιορταζε το ζουζουνι σου!!!!! (αργησα ε?) να τον χαιροσαστε!!!!!
Μαρινακι μουυυυ ολα θα πανε καλα θα το δεις! να μου φιλησεις τον μπεμπη!!!!!!!
Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?Βαρέθηκα να είμαι έξω αυτες τις μέρες !!!Χαχχαχα!Και τώρα που ανοίγει ο καιρός ποιος μας πιάνει!!! Εφαγα και το πρώτο μου παγωτό σήμερα !!! Εσείς ολα καλά? Λιτσάκι που είσαι και σε έχασα?
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Καλημερα! Νομιζω δεν υπαρχει καλυτερο για εμενα το πρωι απο τον καφε μου στο μπαλκονι μου και να ειναι τελεια η μερα οπως σημερα.Αν εχεις και την παρεα σου ειναι ακομα πιο καλα... Ανθιζουν και οι καμελιες σιγα σιγα... Τι ωραια!Πολυ χαιρομαι.... χαχαχχαχαχαχαχαχα
κλασσικη τρελη διδυμος
χαχαχχααχχααχα
Nena Ντροπαλή
Πόσο πιο κλάσικ? Το πρωτο παγωτο την 25η Μαρτιου! Από παλια το θυμαμαι! Μηπως ηταν και παγωτο Μπακιρτζη?? Όπως τότε?
χαχα όταν ήμουν παιδί, πίστευα ότι τα παγωτά υπάρχουν μόνο απο τις αρχές της άνοιξης και μέχρι τον Σεπτέμβρη και περίμενα υπομονετικά για να φάω το πρώτο μου. Κάποτε ένα λευκό κυπελάκι απο την 'αγνό΄ και μετά κλασικά luky cup της 'Δελτα', έτρωγα πρώτα το παγωτό και μετά άνοιγα την έκπληξη για να έχει αγωνία το στόρυ χαχα. Μου έσπαγε όμως τα νεύρα γιατί πετύχαινα όλο τις ίδιες σαβούρες. Καμαρώναμε κι όλας θυμάμαι! Μετρούσαμε ένα ένα τα παγωτά για να δούμε ποιός θα φάει τα περισσότερα... είχα κερδίσει και μια φορά στην γειτονιά, κάπου στο '87 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στο Βορρά τα ψυγεία της algida(το θυμάμαι, ήταν το καλοκαίρι του eurobasket, είχαν κλέψει απο την γαλατού στην γειτονιά μας ολόκληρο το ψυγείο με τα παγωτά χαχαχα)... είχα ταράξει τα ξυλάκια feast και το cornetto... μια καρδιάααα απο κρέμααα , το πρώτο τότε που στο τέλος του είχε σκληρή σοκολάτα στο χωνάκι! Μπα... τώρα πια μόνο το όνομα είναι το ίδιο, η γεύση και σε αυτά έχει αλλάξει και ένα περίεργο πράμα και η μυρωδιά.
Παρ' όλα αυτά, το "Μπακιρτζής' κάτι με θυμίζει στο άκουσμα και μόνο... ίσως απο τον παππού μου που ήταν απαιτητικός και τα έψαχνε. Εγώ πάντως, το πρώτο μου χύμα το έπαιρνα απο τον Καμπούρη και μάλιστα έβαζα τον παππού μου να μου πάρει και πουράκια απο το Ριβαζ το ζαχαροπλαστείο τότε, για να συνοδέψω το παγωτό μου! Ωραίες εποχές!
Στο καλό σας γαϊδάρες, τι με θυμίσατε! χμ με δώκατε ιδέα... θα βάλω θέμα με αναμνηστικά εκείνης της εποχής... να βάζουμε φώτος!
Nena Ντροπαλή
Ο Μπακιρτζης ειχε εργαστηρι παγωτου σε ενα στενο εδω στη Χρυσουπολη και θυμαμαι κλασικα που πηγαιναμε βολτα στο παρκο, αγοραζαμε ενα χωνακι σοκολατα-φραουλα και καθομασταν στα παγκακια. Τρωγαμε το παγωτο και γυριζαμε σπιτι, Μιλαμε για την σουπερ εξοδο. Αμα τυχαινε να μας κανει καμακι και κανενα αγορι, ουουου, ημασταν και υπερευχαριστημενες! Επίσης εβγαινε κι ενας παγωτατζης με χωνακια Μπακιρτζη, χωνακι με παγωτο βανιλια και επικαλυψη σοκολατας, τυλιγμενα σε ασημι χαρτι, και το τριροδο μηχανακι του παγωτατζη επαιζε λαϊκά στη διαπασων! Και τρεχαμε όλα να παρουμε παγωτο! Ωραιες εποχες! Μεσα με τέλη δεκαετιας 80... Ποσο τσατσογρια ειμαιαιαιαιαι!!!
Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
Καλησπέρα κοπέλες!!Τι κάνετε? Νένα το παγωτό ηταν magic!Χαχχαχαχ!Τωρα που το λες ενα μπακιρτζή το χτυπάω άνετα.... !!!Χχαχαχα! Πιστεύω πως ο καιρός δεν θα χαλάσει ξανά !! Κατα τα αλλα καλάαααα....Χαχχαχαχα! Κούμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
γεια σας κοριτσια! τι κανετε? ο καιρος ειναι πολυ καλος ελπιζω να ειναι και το πασχα ετσι!!!!!!!!!
Κατερινα τι κανεις? Πως πανε οι ετοιμασιες?? Μακαρι να εχει καλο καιρο γιατι πως θα γυρισουμε τον οβελια??? Μεσα στο κρυο???
ναι!!!!!!
Νατάσα! έγραψε:
Καλησπέρα κοπέλες!!Τι κάνετε? Νένα το παγωτό ηταν magic!Χαχχαχαχ!Τωρα που το λες ενα μπακιρτζή το χτυπάω άνετα.... !!!Χχαχαχα! Πιστεύω πως ο καιρός δεν θα χαλάσει ξανά !! Κατα τα αλλα καλάαααα....Χαχχαχαχα! Κούμπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?
γεια σου Νατ~!
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Τι κανεις κουμπι...??? Παγωτο μπακιρτζη με γλυκο της γιαγιας σου απο πανω.. ετσι???? Παλι μου ανοιξατε την ορεξη.... ελεος.... χαχχαχαχαχαχα
Τι κανεις κουμπι...??? Παγωτο μπακιρτζη με γλυκο της γιαγιας σου απο πανω.. ετσι???? Παλι μου ανοιξατε την ορεξη.... ελεος.... χαχχαχαχαχαχα
Γλυκό βύσσινο!!!Οχι οτι κ οτι !!
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή