| Πες ό,τι θες #2 | |
|
+28τουρτιτσα florentiab tatijana ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μινα Despina lgeorgara vassiliki Λίλη mamamatina Kalliopi αθηνακι andith kouki Ευάκι cassiani marinaki <3 <3 didumomama blackrose elena_ Νατάσα! viv_don Elena30 NeNaKi *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Lou.Sou. Nena 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marinaki <3 <3 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:27 pm | |
| | |
|
| |
Μινα Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 47
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:32 pm | |
| γεια σας κοριτσια...τι κανετε; Λιτσα τη εχασες τη μαζωξη κ εσυ;;αντε στη επομενη θα παμε κ οι δυο!! θελω να βαλω μια φωτο κ δεν μπορω απο το imageshack giati; ζηταει κατι κωδικους...δεν βγαζω ακρη μηπως μπορειτε να με βοηθησετε | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 12:53 pm | |
| - Μινα έγραψε:
- γεια σας κοριτσια...τι κανετε;
Λιτσα τη εχασες τη μαζωξη κ εσυ;;αντε στη επομενη θα παμε κ οι δυο!!
θελω να βαλω μια φωτο κ δεν μπορω απο το imageshack giati; ζηταει κατι κωδικους...δεν βγαζω ακρη μηπως μπορειτε να με βοηθησετε μινα εγω ετσι ανεβαζω,δινοντας ονομα κ κωδικο (οχι καθε φορα) | |
|
| |
Μινα Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Μινα Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 1:11 pm | |
| επιτελους τα καταφερα ειναι δοκιμαστικη για τα γενεθλια μας που ειναι σε 14 μερες... σας αρεσει;; | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:07 pm | |
| - Μινα έγραψε:
- [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
test κουμπαρα ειναι ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!!!!! μπραβο σου!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:16 pm | |
| καλά είστε; εγώ θα πάω μια βόλτα προς παραλία μεριά.. έχει ωραία πανσέληνο σήμερα <3 | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:19 pm | |
| - Λίλη έγραψε:
- καλά είστε; εγώ θα πάω μια βόλτα προς παραλία μεριά.. έχει ωραία πανσέληνο σήμερα <3
καλα ειμαστε Λιλη μου ωραια ειναι η βραδια συμφωνω μαζι σου! | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:24 pm | |
| μμμμμμ ναι adios... | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 2:28 pm | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 4:03 pm | |
| | |
|
| |
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 10:50 pm | |
| καλημερα!!!!!!!!!!!τι κανετε κοριτσακια???????/χθες περασαμε ομορφα!!!!!!!γνωρισαμε και την ομορφη γκαστρουλα Κλειω......!!!!!!!!!!κατσαμε ενα 4ωρακι ευκολα και χαλαρα...εμενα εαν δεν με ειχε παρει τηλ ο Μητσος ακομα εκει θα ημουν....χαχαχαχα Μινα σουπερ η τουρτα!!!!!χαθηκε να την ειχες φτιαξει νωριτερα να μας ελεγες τον τροπο.....ηθελε η Μαρια στα γενεθια της στρουμφοσπιτο και δεν ειχαμε βρει!!!!!!!!!! | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 11:49 pm | |
| Μινα δεν εχω λογια για την τουρτα!! Χρυσοχερα!! Μπραβο ρε συ! Κατερινα, εφτιαξα προχτες το γλυκο με τη σοκολατα που ειχες ποσταρει στο "δοκιμασμενες συνταγες". Τι θεσπέσιο πράγμα ηταν αυτο??? Εννοειται πως δεν εμεινε, χτες ειχε μεινει μονο ενα κομματακι.. Και πανευκολο ρε συ!! Κοριτσια, το προτεινω! Αποφευγω να μιλησω για τη χτεσινη σας συναντηση όπως βλεπετε. Δεν θα μιλησω, δεν θα μιλησω, δεν θα μιλησω.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Πεμ Μαρ 08, 2012 11:53 pm | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΤ ΚΛΑΙΩ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ,ΜΕ ΠΕΙΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΓΤ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Κ 13 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗΚΗ ΜΕΡΑΑΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,Κ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΤ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ Κ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩΩΩ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΑΜΩΤΟ ΓΤ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑΑΑΑΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ | |
|
| |
andith Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ηλικία : 42 Τόπος : Λευκωσία
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:14 am | |
| - marinaki <3 <3 έγραψε:
- ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΤ ΚΛΑΙΩ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ,ΜΕ ΠΕΙΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΓΤ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Κ 13 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗΚΗ ΜΕΡΑΑΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,Κ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΤ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ Κ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩΩΩ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΑΜΩΤΟ ΓΤ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑΑΑΑΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
Βρε Μαρινακι μου μην το βλεπεις ετσι!μια χαρα εινα η μερα!σκεψου οτι θα ειναι τυχερη γιατι θα γεννηθει ο μπεμπης, στο μυαλο μας εινα ολα αυτα, αν σε επιαναν οι πονοι και γεννουσες φυσιολογικα εκεινη τη μερα?θετικα να σκεφτεσαι και ολα καλα θα πανε! | |
|
| |
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:35 am | |
- ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ ,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΓΤ ΚΛΑΙΩ Κ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ,ΜΕ ΠΕΙΡΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΤΗΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΓΤ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ Κ 13 ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΥΣΟΥΖΗΚΗ ΜΕΡΑΑΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,Κ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ ΓΤ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ 24ΩΡΟ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΣΚΑΣΩΩΩΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΒΡΙΖΕΙ Κ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΗ Κ ΕΓΩ ΚΛΑΙΩΩΩ ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΑΜΩΤΟ ΓΤ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑΑΑΑΑ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
βρε Μαρινακι μην λες χαζομαρες!!!!γρουσουζικη μερα και αηδιες!!!!μια μερα οπως ολες ειναι και βασικοτερα θα ειναι η σημαντικοτερη!!!!θα γεννηθει ο μπομπιρας!!!!το βασικοτερο ειναι να εισαι καλα εσυ και ο μπεμπης!!!!δεν εχει σημασια ο ουτε ο τροπος αλλα ουτε και η μερα!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:41 am | |
| ΤΟ ΞΕΡΩ Κ ΑΥΤΟ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΑΤΑΩ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ε ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕΕΕ | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 12:57 am | |
Μαρινακι μου, εγω προσωπικα θα προτιμουσα την Τριτη 13/3 διοτι γουσταρω τους μονους αριθμους και δεν μου αρεσει η Δευτερα. Αν σε επιαναν οι πονοι φυσιολογικα και ερχοταν φυσιολογικα ο μπεμπης την Τριτη τι θα έκανες?? Θα του έλεγες "περιμενε να περασει η Τριτη και 13 και βγαινεις την Τεταρτη"? Εινια μια μερα σαν όλες τις άλλες. Και αν εισαι προληπτικη, ειναι ενας καλος τροπος να την ξορκισεις τη μερα διοτι θα ειναι τα γενεθλια του μπεμπη σου!! Και ξερω ατομο που εχει γεννηθει Τριτη 13/3, ειναι εξαιρετικα πετυχημένο στη ζωη του και ποτε δεν ειχε κανενα προβλημα με την ημερομηνια γεννησης του. Κάνε αυτο που ειναι καλυτερο για το μωρο σου. Η ημερομηνια δεν σημαινει τίποτα - θα μπορουσε η άλωση της Πολης να εχει συμβει Τεταρτη 26 Μαιου 1452, οποτε η γρουσουζικη ημερομηνια θα ηταν Τεταρτη και 12, αντι για Τριτη και 13, 1453 (διοτι σε αυτο βασιζεται η γρουσουζια). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:29 am | |
| ΟΥΦΦΦ ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟΟΟΟΟ,ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΕΤΑΡΤΗΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΜΑΝ ΜΑ ΣΚΑΣΑΝΕ ΠΡΩΗ ΠΡΩΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ Κ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ... | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 1:36 am | |
| | |
|
| |
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 2:32 am | |
| καλημερα κοριτσια τι μου κανετε? μαρινακι με το καλο σου ευχομαι . | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 6:37 am | |
| καλά να περνάτε μαμάδες και μη! φιλάκια πολλά | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 9:44 am | |
| Καλησπέρα τι κάνετε? Λιτσάκι δεν πειράζει,την αλλη φορά!!! Μαρινάκι μην αγχώνεσε βρε ακόμη και για την μέρα!Ορίστε θα μπείς Τετάρτη!!Ολα θα πάνε τέλεια θα δείς!! Ολες καλά? | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Παρ Μαρ 09, 2012 10:11 am | |
| Γεια χαρα σας!~! Εχω χωσει τα παιδια να τρωνε, ελπιζω να κοιμηθουν νωρις και σημερα!
| |
|
| |
| Πες ό,τι θες #2 | |
|