| Πες ό,τι θες #2 | |
|
+28τουρτιτσα florentiab tatijana ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μινα Despina lgeorgara vassiliki Λίλη mamamatina Kalliopi αθηνακι andith kouki Ευάκι cassiani marinaki <3 <3 didumomama blackrose elena_ Νατάσα! viv_don Elena30 NeNaKi *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Lou.Sou. Nena 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 12:27 pm | |
| - Κατερίνα έγραψε:
- αθηνακι έγραψε:
- Κατερίνα έγραψε:
- αθηνακι έγραψε:
- εμεις ευτυχως φετος μια χαρα...μικροι μεγαλοι τιποτα!!!!
μαρη Κατερινα ποιο εμβολιο απλης γριπης???αφου το εμβολιο της γριπης περιεχει και στελεχη του Η1Ν1! τι εννοεις στελεχη? των χοιρων δεν ειναι διαφορετικο? οχι αγαπακι δεν ειναι διαφορετικο!!!!περυσι που νοσηλευτηκε ο Μητσος με Η1Ν1 φροντισα και ενημερωθηκα για τα παντα!!!! δηλαδη ειναι σαν να κανουμε το εμβολιο της γριππης των χοιρων? ειναι το εμβολιο της γριπης της απλης που ειπες και περιεχει και των χοιρων! | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 12:33 pm | |
| - αθηνακι έγραψε:
- Κατερίνα έγραψε:
- αθηνακι έγραψε:
- Κατερίνα έγραψε:
- αθηνακι έγραψε:
- εμεις ευτυχως φετος μια χαρα...μικροι μεγαλοι τιποτα!!!!
μαρη Κατερινα ποιο εμβολιο απλης γριπης???αφου το εμβολιο της γριπης περιεχει και στελεχη του Η1Ν1! τι εννοεις στελεχη? των χοιρων δεν ειναι διαφορετικο? οχι αγαπακι δεν ειναι διαφορετικο!!!!περυσι που νοσηλευτηκε ο Μητσος με Η1Ν1 φροντισα και ενημερωθηκα για τα παντα!!!! δηλαδη ειναι σαν να κανουμε το εμβολιο της γριππης των χοιρων? ειναι το εμβολιο της γριπης της απλης που ειπες και περιεχει και των χοιρων! μαλιστα..ευχαριστω Αθηνα για την πληροφορια | |
|
| |
blackrose Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 12:39 pm | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 12:58 pm | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 1:04 pm | |
| γεοα σας ποσες φορες εχω γραψει γεια σας σημερα? τωρα κοιμουνται ομως χοχοχο αφου τα νευρα εγιναν κροσια πρωτα τι καΜνετε? | |
|
| |
marinaki <3 <3 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 1:07 pm | |
| KORITSIA ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΓΩ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΗ ΟΛΑΑΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΠΛΕΟΝ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ PLIZ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΥΛΑΚΗ....ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ Η ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ | |
|
| |
lgeorgara Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 6
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 1:07 pm | |
| Προσπαθούμε να είμαστε καλά! | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 2:26 pm | |
| | |
|
| |
mamamatina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 80 Ηλικία : 44 Τόπος : Νίκαια
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 10:38 pm | |
| Καλημέραααααααα! Πάω να την πέσω για καμιά ωρίτσα. Μέχρι να ξυπνήσει η μικρή. | |
|
| |
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 10:50 pm | |
| καλημερα κοριτσια! Μαρινακι αν θες την γνωμη μου- η περιοδος της λοχειας δεν ειναι και η καλυτερη για ριζικες αλλαγες στην εμφανιση, γιατι μια στο εκατομμυριο να μην σου αρεσουν- οι ορμονες το 'τοσο' θα το κανουν 'ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ'. παντως τ οκοντο αυτο που λες και εγω το ζαχαρωνω εδω και καιρο αλλα ολο αλλαζω γνωμη... | |
|
| |
cassiani Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 10:53 pm | |
| Κοριτσια σας γραφωστα γρήγορα.Φευγω για το νοσοκομείο όπου είμουνα και χτες για να μου βαλουν καθετηρα γιατι δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Θα πάω να με δει ουρολόγος.Έκανα χτες υπερηχο στην ουροδοχο κύστη δεν έδειξε τίποτα αλλά μετα απο τα πολλά νερα που είχα πιει δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Έβγαλα ένα λίτρο.Φοβάμαι για το μωρό θα σας πω νέα ελπίζω ευχαριστα.[b] | |
|
| |
αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 11:05 pm | |
| - kouki έγραψε:
- καλημερα κοριτσια!
Μαρινακι αν θες την γνωμη μου- η περιοδος της λοχειας δεν ειναι και η καλυτερη για ριζικες αλλαγες στην εμφανιση, γιατι μια στο εκατομμυριο να μην σου αρεσουν- οι ορμονες το 'τοσο' θα το κανουν 'ΤΟΟΟΟΣΟΟΟΟ'.
παντως τ οκοντο αυτο που λες και εγω το ζαχαρωνω εδω και καιρο αλλα ολο αλλαζω γνωμη... εγω τα εκοψα και το εχω βολευτει απιστευτα.....τωρα λεω να τα κοψω λιγο πιο κοντα!!!!! καλημερα!!!!!!!!!!!!!!τι κανετε??? | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τρι Μαρ 06, 2012 11:38 pm | |
| - cassiani έγραψε:
- Κοριτσια σας γραφωστα γρήγορα.Φευγω για το νοσοκομείο όπου είμουνα και χτες για να μου βαλουν καθετηρα γιατι δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Θα πάω να με δει ουρολόγος.Έκανα χτες υπερηχο στην ουροδοχο κύστη δεν έδειξε τίποτα αλλά μετα απο τα πολλά νερα που είχα πιει δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Έβγαλα ένα λίτρο.Φοβάμαι για το μωρό θα σας πω νέα ελπίζω ευχαριστα.[b]
Καλημέρα! Αμάν βρε Κασσιανή τι έπαθες η εγκυμονούσα; Αυτό να σου πω δεν το έχω ξανακούσει. Σου παρουσιάστηκε ξαφνικά; Περάστικα βρε κορίτσι. Μην στεναχωριέσαι για το μπεμπέ. Είναι πολύ καλά εκεί που είναι. Για να παραμείνει έτσι κοίτα το εαυτό σου τώρα. Μακάρι να το ξεπεράσεις γρήγορα. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια. | |
|
| |
elena_ Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 37 Τόπος : Άρτα
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 12:15 am | |
| Καλημέρα!!!Τι κάνετε? Cassiani περαστικά! | |
|
| |
marinaki <3 <3 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 66 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:32 am | |
| καλημερουδια ομορφεσ,αχ δεν ξερω λες κουκι μου να το κανω μετα την γεννα μαλλον ναι,cassi μου ελπιζω να ειναι ολα κλ κ με σενα κ με το μωρακη σου | |
|
| |
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:47 am | |
| Καλημερα..... Τελικα ο Μαρτης ειναι τρελος! Σημερα εχει συννεφια εχτες ειχε ηλιο προχτες συννεφια αρα αυριο θα εχει ηλιο.... τι να πω?θα μας τρελανει!!! Τι κανετε? Εγω μολις εβαλα καφεδακι και εβαλα το δευτερο πλυντηριο... Καμια προθυμη να μου τα σιδερωσει....?????? χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα | |
|
| |
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:50 am | |
| - cassiani έγραψε:
- Κοριτσια σας γραφωστα γρήγορα.Φευγω για το νοσοκομείο όπου είμουνα και χτες για να μου βαλουν καθετηρα γιατι δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Θα πάω να με δει ουρολόγος.Έκανα χτες υπερηχο στην ουροδοχο κύστη δεν έδειξε τίποτα αλλά μετα απο τα πολλά νερα που είχα πιει δεν μπορούσα να κατουρησω καθόλου.Έβγαλα ένα λίτρο.Φοβάμαι για το μωρό θα σας πω νέα ελπίζω ευχαριστα.[b]
Περαστικα θα ειναι κοριτσι! Μην στεναχωριεσαι... Περιμενουμε να μας πεις τι εγινε.οκ? | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:53 am | |
| | |
|
| |
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:57 am | |
| | |
|
| |
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 1:58 am | |
| Περαστικα σου Κασσιανη!!! ΕΥΓΕΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ!!!!! (Σημερα δεν γιορταζεις ??) | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 2:03 am | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 2:04 am | |
| Πριν λίγη ώρα επανήλθε. Η μισή Ευρώπη δεν είχε Facebook![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 3:47 am | |
| | |
|
| |
Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| |
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Πες ό,τι θες #2 Τετ Μαρ 07, 2012 4:57 am | |
| | |
|
| |
| Πες ό,τι θες #2 | |
|