Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Οι παραξενιές μας!!! | |
|
+7chicken andith Λίλη *ΜΑΡΙΑΝΑ* blackrose Nena Νατάσα! 11 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 12:06 am | |
| | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 3:16 am | |
| Παράξενη??? Μουά? Ζαμαι!! Μόνο χαριτωμένες ιδιοτροπίες εχω. Πχ.
Ο καφες μου πρέπει να εχει κουταλακι μέσα. Παντα. Ακόμα κι εξω όταν παραγγέλνω καφε ζηταω "γερμανικο, μετριο, γάλα, με ένα κουταλακι μέσα". Ειμαι ικανη να μην ακουμπησω τον καφε μου αν δεν εχει κουταλακι.
Οι πετσέτες διπλώνονται με συγκεκριμένο τρόπο και μπαίνουν με συγκεκριμένο προσανατολισμο στο ντουλάπι.
Η ανοιχτή πλευρα της μαξιλαροθήκης πρέπει να κοιτάει στην έξω πλευρα του κρεβατιου.
Δεν εχω συγκεκριμένη πλευρα στο κρεβατι. Τωρα κοιμαμαι στη δεξιά πλευρα, αλλά σε κανενα μηνα μπορει και να αλλάξω.
Τον νεροχυτη τον ξεπλένουμε ΠΑΝΤΑ, ειδικα μετα το πλύσιμο των δοντιών.
Δεν μπορω να πετάω κουτια στα σκουπίδια που να ειναι ολόκληρα - είχε τα σκίζω ωστε να ειναι φλατ, είτε τα παραγεμίζω με άλλα σκουπίδια. Πχ το κουτακι του αναψυκτικού θα το τσαλακώσω μεχρι δακρύων. Το κουτι του νεσκαφε θα το γεμίσω με σκουπίδια μεχρι να σκάσει, πριν το πεταξω. Κοινώς εχω μια ψυχωση με τον κενο χωρο στα σκουπίδια.
Ποτέ δεν σηκώνω το τηλέφωνο απο το πρωτο χτύπημα, ακομα κι αν ειμαι διπλα του, το αφήνω να χτυπήσει τουλάχιστον 2 φορές.
Έχω συγκεκριμένο τρόπο που τυλίγω τις κάλτσες, τον οποίο τον έμαθα και στον Αλέξανδρο, και με βοηθάει. Μάλιστα, μονο αυτος θέλει να διπλώνει τις καλτσες!
Όταν κοιμάμαι ειμαι τυλιγμένη με το σεντονι/πάπλωμα/κουβέρτα. Δεν μπορω να υπάρχει κενο και να μπαίνει αερας, ειδικα τωρα το χειμώνα νομιζω οτι δεν ειμαι καθολου σκεπασμένη.
Γενικά με ενοχλουν τα κοσμήματα και ειναι το πρωτο πράγμα που βγάζω οταν μπαίνω στο σπιτι μετα από έξοδο. Ειδικά το ρολόι. Εχω κοιμηθει με μακιγιάζ, με τα ρουχα, με τζιν, με καλσον, με σουτιέν, με οτι θες, αλλά ΠΟΤΕ με ρολόι.
Θα επανέλθω με περισσοτερα, με καλεί το καθήκον τωρα.. | |
| | | blackrose Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 4:39 am | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 5:32 am | |
| | |
| | | Λίλη Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 51
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 10:13 am | |
| Βάζω συνέχεια κρέμα στα χέρια μου,χωρίς να έχω ξηροδερμία.απλά βάζω. Χειμώνα-καλοκαίρι θέλω να σκεπάζομαι μέχρι τ'αυτιά.. Δε θέλω να αγγίζει κανείς την κούπα μου! Έχω εμμονή με τα κλειστά καπάκια στα σαμπουάν,τα αφρόλουτρα,τις κρέμες,τα αρώματα.Δε θέλω να μένουν ανοιχτά! Τα βιβλία στη βιβλιοθήκη τοποθετημένα σωστά χωρίς να εξέχει κάποιο ούτε ένα χιλιοστό από τα υπόλοιπα! Έχω τρελό κόλλημα κι όταν γράφω τα γράμματα πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία κι από πάνω κι από κάτω.Όλοι με ρωτάνε αν χρησιμοποιώ χάρακα για να γράψω! Κοιμάμαι πάντα με καλτσάκια! Στη ντουλάπα οι κρεμάστρες πρέπει να κοιτάνε προς την ίδια μεριά. Δεν ακουμπάω βαμβάκι! Στο νοσοκομείο για να το πιάσω φοράω γαντάκι! Κοιτάω τις πινακίδες απ΄τα αυτοκίνητα και κάνω συνειρμούς με τα γράμματα! Όταν μου χαιδεύουν τα μαλλιά κοιμάμαι,το ίδιο και όταν μου τρίβουν την πλατούλα!Και το ζητάω συνέχεια... Κι άλλες 346789098 παραξενιές που βαριέμαι να γράψω. | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 12:30 pm | |
| Κρεμαστρες! τι μου ειπες τωρα! Στη ντουλάπα μου εχω στα αριστερα τα φορέματα και τις μπλούζες και στα δεξια τα πουκάμιασα, τα παντελόνια και τις φούστες. Οι κρεμάστρες που ειναι στα αριστερα κοιτάνε προς τα δεξια, με το γαντζακι στραμμένο προς τα μέσα, και οι κρεμάστρες που ειναι στα δεξιά κοιτάνε αριστερα, επίσης με το γαντζάκι προς τα μέσα. Στο κέντρο υπάρχει κενο (κάτι σαν τη διακεκομμένη γραμμη των δρόμων).. Με τις πινακίδες των αυτοκινήτων βρισκω ημερομηνίες, γενεθλια, τα τελευταια 4 νουμερα κινητων κτλ κτλ. Δεν μπορω να μου χαιδεύουν τα μαλλιά, ανατριχιάζω. Εχω κατηγοριοποιησει τα βιβλια στη βιβλιοθηκη, αλλά επειδη εχω παρει αρκετα καινουρια και δεν χωράνε, τα εχω βάλει όπως όπως και πραγματικά ειναι μαρτυριο για τα ματια μου να τα βλέπω σε λάθος ραφι! Και θα επανελθω | |
| | | andith Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 44 Ηλικία : 42 Τόπος : Λευκωσία
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 12:51 pm | |
| Χμ, παραξενιες ε?? Απλωνω τα ρουχα με συγκεκριμενη σειρα και συγκεκριμενο τροπο, δεν αφηνω κανεναν αλλο να το κανει γιατι δεν μπορω να τα βλεπω απλωμενα λαθος και τους αλλαζω θεση!(κατι το οποιο ειναι τραγικο γιατι ειμαι πολυ ακαταστατη γενικοτερα, απο που προηλθε αυτος ο ψυχαναγκασμος δεν ξερω!) Θελω και γω κουταλακι στον καφε μου και δεν θελω να τον ακουμπαει κανεις μεχρι να πιω και την τελευταια σταγονα, η μαμα μου μου τον μαζευει συνεχεια γιατι νομιζει(καθε φορα!ελεος)οτι τον εχω πιει γιατι εχει λιγο μεσα και με κανει τρελη Εχω κιαλλα σιγουρα, αλλα προς το παρον κανω τη παπια! | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 12:58 pm | |
| | |
| | | chicken Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 64 Τόπος : Γλυφάδα
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 3:02 pm | |
| | |
| | | Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τρι Φεβ 28, 2012 10:30 pm | |
| καλα λες και διαβαζω τον εαυτο μου μιλαμε!καταρχας να πω στην λιλη οτι καλα κανεις και βαζει ενυδατικη στα χερια!αν δεν εβαζες θα ειχες σιγουρα ξηροδερμια!!!αμα πλενεις 50 φορες τη μερα με betadine τα χερια σου πολυ θελει? γραφω κι εγω τις δικες μου! οταν βαριεμαι-θυμωνω-αγχωνομαι καθαριζω!αλλα οχι τα κλασσικα!τα κλασσικα τα κανω καθε 3-4 μερες!καθαριζω τα πολυφωτα,τους τοιχους,το επιπλο μπανιου,το φαρμακειο,το ψυγειο,οτι να'ναι!μπορει δλδ να ερθεις σπιτι μου να εχω ασκουπιστα αλλα ο φουρνος,ο βραστηρας,το ψυγειο,τα πολυφωτα να αστραφτουν!!! κοιμαμαι με τις καλτσες(καθαρες) τις οποιες καποια στιγμη μεσα στον υπνο μου βγαζω αλλα δε τις βγαζω εξω απο το παπλωμα,τις κραταω καπου αναμεσα στα ποδια μου για να μην ειναι κρυες το πρωι που θα τις φορεσω!!! οι κρεμαστρες στη ντουλαπα κοιτουν προς τα μεσα και η πλατη των ρουχων ειναι παντα προς τα αριστερα! το χαρτι υγειας ειναι προς τα πανω αυτο το τμημα που τραβαμε,αν παω σε σπιτι που το εχουν αλλιως το διορθωνω! κοβω συνεχεια τα νυχια μου και δε τα βαφω γιατι εχω την εντυπωση οτι αν μαγειρεψω με τα νυχια βαμμενα και μετα καπου ειναι γρατζουνισμενη η βαφη οτι επεσε μεσα στο φαι κομματι της! κοβω και τα νυχια της ανηψιας μου γιατι η αδερφη μου δε μπορει κι εγω νευριαζω αμα βλεπω μωρα γρατζουνισμενα απο τα ιδια τους τα νυχια! πριν παω για υπνο πρεπει απαραιτητως η κουζινα να αστραφτει!αμα σηκωθω το πρωι κι εχω ενα βουνο πιατα να με περιμενει δε μπορω,με πιανει πονοκεφαλος! για να σκουπισω πρεπει να ειναι ολα τα πραματα στη θεση τους,δε μπορω να σκουπιζω και να σταματαω να συμμαζεψω το παζλ-το παιχνιδι-την παντοφλα!και τιναζω τα στρωματα 1 φορα τη βδομαδα οταν αλλαζω και σεντονια! μ'αρεσει το σιδερωμα αλλα μισω το σφουγγαρισμα! εχω κι αλλα αλλα δε θα ξεδιπλωσω ολα μου τα ταλεντα σημερα!θα με περασετε για τρελη! | |
| | | grammatiki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 11
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 1:52 am | |
| ας γραψω καποιες που μου ερχονται τωρα και αν ειναι θα επανελθω και με αλλες.πρωτον οταν ειναι να καπνισω πρεπει να εχω παντα κατι να πινω εκτος απο νερο που δεν υπολογιζεται.δηλαδη καφε αναψυκτικο κατι αλλιως δε μπορω να καπνισω αναγουλιαζω.οποτε πλενω τα δοντια μου αναγουλιαζω με την οδοντοκρεμα.καθε πρωι που ξυπναω για να παω στη δουλεια οι κινησεις ειναι μηχανικες και με ακριβεια.δηλαδη θα ξυπνησω θα αερισω το σαλονι για να ειναι ο αερας καθαρος οταν ξυπνησει το μωρο θα βαφτω θα κλεισω το παραθυρο και θα ετοιμαστω να φυγω.αυτα μυο ερχονται προς το παρον. | |
| | | viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 4:40 am | |
| βρε κοριτσακια ολες εδω?αχαχχαχαχ λοιπονννννννννννν
δεν μπορω να ακουω ανθρωπο να μασαει,να βηχει ,να κανει γενικως θορυβους.ειμαι παρα πολυ ιδιοτροπη!!!
Δεν μπορω να μου λενε τι να κανω αρρωσταινω. δεν μπορω να μου επιβαλλονται αρρωσταινω
Γενικα με το σπιτι δεν ειμαι παραξενη.
Δεν μπορω να ακουω τον αντρα μου να ρουφαει τον καπνο ...εκει και αν αρρωσταινω.
ειμαι φουλ προβληματικη
καλησπερα σας.
τιτικα??? | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 5:00 am | |
| - viv_don έγραψε:
- βρε κοριτσακια ολες εδω?αχαχχαχαχ
λοιπονννννννννννν
δεν μπορω να ακουω ανθρωπο να μασαει,να βηχει ,να κανει γενικως θορυβους.ειμαι παρα πολυ ιδιοτροπη!!!
Δεν μπορω να μου λενε τι να κανω αρρωσταινω. δεν μπορω να μου επιβαλλονται αρρωσταινω
Δεν μπορω να ακουω τον αντρα μου να ρουφαει τον καπνο ...εκει και αν αρρωσταινω.
ειμαι φουλ προβληματικη
καλησπερα σας.
τιτικα??? επισης να προσθεσω οτι με τρελαινει καποιοι ανθρωποι οταν τρωνε που τρωνε το στομα ανοιχτο και κανει ενα ιδιαιτερο ηχο το στοματακι τους.ενα πραγμα σαν κατσικα ας πουμε | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 5:00 am | |
| - grammatiki έγραψε:
- viv_don έγραψε:
- βρε κοριτσακια ολες εδω?αχαχχαχαχ
λοιπονννννννννννν
ειμαι φουλ προβληματικη
καλησπερα σας.
τιτικα??? επισης να προσθεσω οτι με τρελαινει καποιοι ανθρωποι οταν τρωνε που τρωνε το στομα ανοιχτο και κανει ενα ιδιαιτερο ηχο το στοματακι τους.ενα πραγμα σαν κατσικα ας πουμε βιβη εσυ; | |
| | | | grammatiki Χαμηλών τόνων
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 5:04 am | |
| χαχαχαχαχαχαχα σιγα μην σου ξεφευγε.τι κανεις ανεμοδαρμενο πλασμα;ακομη κουνιεσαι ή δεν εχεις προβλημα με τα πλοια;γιατι εγω με 8 μποφορ ακομη θα κουνιομουν και θα ξερναγα. | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 5:09 am | |
| ρε ασε σου λεω ...δραμα η φαση για ολους..μονο ο διονυσακης λυσσαγε...αρρωστο?ναιιιιιιιιιιιιιιιι | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 5:14 am | |
| - viv_don έγραψε:
- ρε ασε σου λεω ...δραμα η φαση για ολους..μονο ο διονυσακης λυσσαγε...αρρωστο?ναιιιιιιιιιιιιιιιι
χαχαχαχαχα τελειος ειναι ο γιος σου απλα τελειος. | |
| | | dallia Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 10 Ηλικία : 42
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 12:26 pm | |
| 1) Δεν μπορώ να μιλήσω το πρωί σε κανέναν! Θέλω το χρόνο μου. Με αφήνεις και όταν νιώσω ότι μπορώ .... αρχίζω την πάρλα και δεν σταματάω!!! 2) Μιλάω πολύ. Πολλές φορές ακατάπαυστα. Αφού πολλές φορές όταν πηγαίναμε εκδρομές με τους γονείς μου ο πατέρας μου μου έταζε χιλιάρικα αν βγάλω το σκασμό μέχρι να φτάσουμε. Φυσικά το βούλωνα κι έπαιρνα πάντα τα χιλιάρικα!! 3) Προτιμώ τον εξ αρχής κρύο καφέ με παγάκια πάντα. Αν πιω ζεστό , μόλις φτάσει στο μισό που έχει κρυώσει κιόλας το πετάω, με αηδιάζει δε μπορώ να το πιω. 4) Όταν καθαρίζω μπάνιο, νεροχύτη , σπίτι γενικά δεν θέλω να κυκλοφορεί κανένας! Αλλά αυτό δεν γίνεται... Κι αυτός ο άντρας μου τάμα το έχει όταν καθαρίζω το μπάνιο να θέλει να πάει τουαλέτα είτε για πιπί , είτε για ότι άλλο!!! 5) Πίνω πάντα κόκα κόλα και πάρα πολύ! Δεν μου αρέσει η συσκευασία του 1 1/2 λίτρου ειδικά όταν είναι ανοιγμένη και ξεθυμασμένη! Θέλω να την ανοίξω και να την πιω επι τόπου. Αν είναι ανοιγμένη απλά την αγνοώ. Επιπλέον κοιτάω ημερομηνία λήξης στις συσκευασίες. Αν έχουν λίγο χρόνο κατανάλωσης δεν τις αγοράζω γιατί έχουν αλλοιωθεί μέσα στη συσκευασία! Καρατσεκαρισμένο κορίτσια! 6) Μου την σπάει απίστευτα ο ήχος που κάνουν πολλοί μετά το φαγητό με σκοπό να καθαρίσουν τα δόντια τους με το σάλιο τους! Είναι κάτι σαν ένα τραβηγμένο τσιιιρρρρ.... Μου ανάβει τα λαμπάκια... Έχω κι άλλες ... αλλά δεν μου έρχονται τώρα σίγουρα αν θυμηθώ καμιά άλλη θα επανέλθω!! | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 12:33 pm | |
| | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 12:44 pm | |
| | |
| | | andith Χαμηλών τόνων
| | | | andith Χαμηλών τόνων
| | | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Τετ Φεβ 29, 2012 2:16 pm | |
| | |
| Θέμα: Απ: Οι παραξενιές μας!!! Πεμ Μαρ 01, 2012 4:25 am | |
| | |
| | | | Οι παραξενιές μας!!! | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |