Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| Ανέκδοτα.... | |
|
+6nasia blackrose *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Elena30 Νατάσα! 10 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 10:05 am | |
| Ένα σαλιγκάρι ξεκινάει από Ελλάδα και αποφασίζει να ανέβει βόρεια... τσούκου τσούκου, τσούκου τσούκου, τσούκου τσούκου, με τα πολλά φτάνει μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια στο Βόρειο Πόλο. Εκεί βρίσκει έναν Κύκλωπα. Του λέει "τι είσαι εσύ;;:" "Κύκλωπας" απαντά ο άλλος. Θέλεις να γίνουμε φίλοι?? Γιατί όχι απαντά ο Κύκλωπας. Και γίνονται φίλοι. μετά από κάποια ευτυχισμένα χρόνια του σαλιγκαριού στο Βόρειο Πόλο με το φίλο του τον Κύκλωπα, ο Κύκλωπας παθαίνει ένα φρικτό ατύχημα, και σκοτώνεται. Τον κλαίει το σαλιγκάρι, του κάνει και τα σαράντα, και αποφασίζει να φύγει από τις αναμνήσεις, και κατεβαίνει προς το Νότο... τσουκου τσουκου, τσουκου τσουκου, τσουκου τσουκου (πολύ τσούκου τσούκου), φτάνει μετά από εκατοντάδες χρόνια στο Νότιο Πόλο.. ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΚΕΙ???? Έναν άλλο Κύκλωπα!! Αμάν του λέει, εσύ είσαι Κύκλωπας!!! Θέλεις να γίνουμε φίλοι???? Γιατί όχι? απαντά ο Κύκλωπας.... Ποιό το συμπέρασμα της ιστορίας;;
............
Το καλό το σαλιγκάρι ξέρει κι άλλο Μονομάτη!!!
| |
| | | Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 1:04 pm | |
| Πωωωωωω.. Και έκατσα και το διάβασα... | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 1:39 pm | |
| - Elena30 έγραψε:
- Πωωωωωω.. Και έκατσα και το διάβασα...
αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 1:43 pm | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 2:15 pm | |
| ξερεις και αλλα τετοια???????? | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Πεμ Φεβ 23, 2012 2:23 pm | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Ενα παιδακι ρωταει τον μπαμπα! Παρ Φεβ 24, 2012 9:35 am | |
| Ένα παιδάκι λέει στον μπαμπά του: -Μπαμπά, εγώ από που ήρθα; -Σε γέννησε η μαμά. -Και η μαμά, από που ήρθε; -Τη γέννησε η πεθερά μου, δηλαδή η γιαγιά σου. -Κι εκείνη, από που ήρθε; -Κατευθείαν από τη κόλαση παιδάκι μου! | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Παρ Φεβ 24, 2012 1:30 pm | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Παρ Φεβ 24, 2012 2:19 pm | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Παρ Φεβ 24, 2012 4:09 pm | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Παρ Φεβ 24, 2012 4:19 pm | |
| Βάλε καπέλο ναυτικού, καρτελάκι "Ανδρέας" και κράτα έναν αναπτήρα ζίππο. έχεις ντυθεί "Καπετάν Ανδρέας Ζίππος" χαχαχαα | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| | | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 9:14 am | |
| | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 9:16 am | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 9:30 am | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 9:34 am | |
| Ήταν ένας τον όποιο τον είχαν σαν ένοχο στο δικαστήριο για σεξουαλική παρενόχληση. - Τι έκανες; Τον ρωτάει ο δικαστής. - Εκεί που ήμουν σε ένα barακι, βλέπω μια γκόμενα. την κερνάω ένα ποτό, την κερνάω και δεύτερο, κάνω κίνηση και της μιλάω. "Είσαι για μια βόλτα με την μηχανή να πάρει αέρα το μαλλάκι σου;" της λέω. -Ναι, μου λέει. -Ε, ξεκινάμε λοιπόν, στο πρώτο περίπτερο σταματώ και τη ρωτώ σαν gentleman "Θες τσιχλίτσα;" -Όχι, μου λέει. -Προχωράμε, προχωράμε, στο δεύτερο περίπτερο σταματώ και τη ρωτώ σαν gentleman "Θες τσιχλίτσα;" -Όχι, μου λέει -Προχωράμε, προχωράμε φτάνουμε στο τρίτο, τέταρτο, πέμπτο, έκτο... περίπτερο σταματώ και τη ρωτάω σαν gentleman ''Θες τσιχλίτσα''? -Όχι, μου ξαναλέει -Τι θες; της λέω. -Βαρκάδα, μου λέει εκείνη. Σαν gentleman εγώ πάω νοικιάζω ένα κότερο και την βγάζω στα ανοιχτά. Εκεί που πλέουμε άνετα και ωραία τι μου λέει; -Τι σου λέει; Ρωτάει ο δικαστής. -Θέλω τσιχλίτσα!!! -Ε, την &@%#$ ή δεν την %#&@$ κύριε δικαστά;;; | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 9:51 am | |
| | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 2:53 pm | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 3:14 pm | |
| | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 3:40 pm | |
| Ήταν ένα παιδάκι και ήθελε να αγοράσει ένα παπαγάλο που μιλάει. Πάει λοιπόν στα μαγαζιά, βλέπει σε μια βιτρίνα ένα παπαγάλο που μιλάει, μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνει ο παπαγάλος.
- 500 Ευρό, του λέει ο πωλητής.
- 500 Ευρό, του λέει το παιδάκι, είναι πάρα πολλά λεφτά, δεν έχω τόσα.
Φεύγει στεχαχωρημένο, σταματάει σε μία άλλη βιτρίνα με παπαγάλο, μπαίνει μέσα και ρωτάει πόσο κάνει ο παπαγάλος.
- 300 Ευρό του λέει ο πωλητής.
- Πολλά λεφτά, του λέει το παιδάκι, και φεύγει καταστεναχωρημένο.
Καθώς πήγαινε σπίτι του περνάει από ένα μπουρδέλο. Ακούει από το παράθυρο κάποιος να τον φωνάζει, γυρνάει και βλέπει με έκπληξη ότι ήταν ένας παπαγάλος !
Μπαίνει μέσα λοιπόν στο μπο#ρδ$λο και ρωτάει τη τσατσά:
- Τον παπαγάλο που έχετε στο παράθυρο, τον πουλάτε;
- Τον πουλάμε του λέει η τσατσά.
- Πόσο;
- 30 Ευρό του απαντάει η τσατσά.
- Θα τον πάρω λέει χαρούμενα το παιδάκι.
- Πρέπει να σε ειδοποιήσω για κάτι του λέει η τσατσά. Επειδή μεγάλωσε στο μπο##$$λο, είναι λίγο βρομόστομος, βρίζει.
- Δεν πειράζει λέει το παιδάκι, παίρνει τον παπαγάλο και πάει χαρούμενο σπίτι του.
Μόλις έφτασε στο σπίτι του, ακούει τον παπαγάλο να λέει:
- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΠΟ#$#$ΛΟ...
Μόλις έρχεται στο σπίτι η μητέρα του παιδιού, τη βλέπει ο παπαγάλος και λέει:
- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑ...
Το παιδάκι είχε αρχίσει να στεναχωριέται που έβριζε ο παπαγάλος,αλλά λέει δεν πειράζει σιγά-σιγά θα σταματήσει. Μετά από λίγο έρχονται στο σπίτι οι αδελφές του παιδιού. Τις βλέπει ο παπαγάλος και λέει:
- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟΥ$#$ΕΣ...
Μετά από λίγο έρχεται σπίτι ο μεγάλος αδελφός της οικογένειας. Τον βλέπει ο παπαγάλος και λέει:
- ΧΜΜΜ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ...
Το παιδάκι ήταν σε δύσκολη θέση πια, η μητέρα του του είπε να τον πάει πίσω γιατί δεν θα σταμάταγε να βρίζει...
Το βράδυ ποια έρχεται και ο πατέρας κουρασμένος από τη δουλειά, τον βλέπει ο παπαγάλος, και λέει:
- ΧΜΜΜ....ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΜΠΟ#$#$ΛΟ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΣΑΤΣΑ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ, ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΟ#$#$ΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ !!! | |
| | | blackrose Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Φεβ 26, 2012 4:37 pm | |
| Το πρόβατο κάνει : ΜΠΕ. Το μαύρο πρόβατο πώς κάνει ; MΠΕ ΜΑΝ ! ...
Σε μια τάξη ενός σχολείου θα ερχόταν ένας αντικαταστάτης μιας καθηγήτριας που λεγόταν Πρέος. Ο διευθυντής στην καθηγήτρια: Προσέξτε να μην ξεχάσετε το "ρ" όταν θα τον παρουσιάζετε στους μαθητές. Μείνετε ήσυχος λέει η καθηγήτρια, θα προσέχω. Και καθώς τον παρουσίαζε: Παιδιά από εδώ ο κύριος Προύτσος.
Συναντιούνται δυο ξανθιές και κάνει η μία στην άλλη: - Ασε που να δεις τι έπαθα χθες. Ήμουν στο Μινιόν και μπήκα στο ασανσέρ, κόπηκε το ρεύμα και έμεινα 2 ώρες μέσα. - Αυτό δεν είναι τίποτε. Εγώ ανέβηκα στις κυλιόμενες σκάλες, κόπηκε το ρεύμα και έμεινα εκεί για 4 ώρες!
Ένας Γάλλος, ένας Ιταλός και ένας Έλληνας είναι σε μια υπερατλαντική πτήση. Μετά απο μερικά κοκτέιλ, οι άντρες άρχισαν να συζητούν για προσωπικά θέματα. "Χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου τέσσερις φορές", είπε ο Γάλλος, "και το πρωί μου έκανε υπέροχες κρέπες και μου είπε πόσο πολύ με λατρεύει". "Χα, εγώ χτες το βράδυ έκανα έρωτα στη γυναίκα μου έξι φορές", απαντά ο Ιταλός, "και το πρωί αφού μου έκανε μια υπέροχη ομελέτα, μου είπε ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να αγαπήσει άλλον άντρα στη ζωή της". Ο Έλληνας είχε μείνει σιωπηλός και έτσι, ο Γάλλος γύρισε με ύφος και τον ρώτησε: "Και εσύ, πόσες φορές έκανες έρωτα στη γυναίκα σου χτες το βράδυ;" "Μία", του απαντά ο Έλληνας "Χα, μόνο μία;" του λέει ειρωνικά ο Ιταλός. "... Και τι σου είπε σήμερα το πρωί;"
"Μη σταματάς" !!!!!!!!!! | |
| | | blackrose Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 39
| | | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Μαρ 04, 2012 3:10 pm | |
| Ένα αντρόγυνο μαλώνει στο αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή ο άντρας βλέπει δύο γαϊδούρια και λέει στη γυναίκα του, για να την πειράξει:
- "Συγγενείς σου είναι;"
Και η γυναίκα του απαντάει: - "Ναι. Τα πεθερικά μου! | |
| | | *ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Κυρ Μαρ 04, 2012 3:16 pm | |
| Εχουμε καιρο να πουμε για τον Τσακ Νορις! Μονο μην μας παρει γραμμη και φαμε πολυ ξυλο...... 1. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει. 2. Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές. 3. Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι, γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι. 4. Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα το διάσημο χαμόγελό της. 5. Όταν ο Τσακ Νόρις κάνει διαίρεση, δεν υπάρχει υπόλοιπο. Ποτέ. 6. Ο Ζαν-Κλωντ Βαν Νταμ κάποτε έδειρε τον Τσακ Νόρις. Τότε τον ξύπνησε από το όνειρό του μια στριφογυριστή κλωτσιά στα μούτρα. 7. Ο Τσακ Νόρις δεν σερφάρει στο Internet, έχει κάθε ιστοσελίδα αποθηκευμένη στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια. 8. O Τσακ Νόρις έχει ήδη τετραγωνίσει τον κύκλο. 9. O Θεός συγχωρεί, ο Τσακ Νόρις ποτέ. 10. Όταν ο μπαμπούλας πάει να κοιμηθεί, πρώτα βλέπει αν είναι στην ντουλάπα του ο Τσακ Νόρις. 11. Ο Τσακ Νόρις θα καταργήσει την στρατιωτική θητεία. Σε καιρούς πολέμου προτιμά να δουλεύει μόνος του. | |
| | | nasia Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 5 Ηλικία : 45
| Θέμα: Απ: Ανέκδοτα.... Τρι Μαρ 06, 2012 2:54 am | |
| Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης και ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα, μου βγάλανε το λάδι. ... Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τί σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση. Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσεως...
Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά... Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει. - Να δω, του απαντά εκείνος πώς είναι. - Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη! Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός...... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι, απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση! Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει: -Ο-ΑΣΗ. - Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει. Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους...... Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, εντελώς φέσι και τον ρωτά τι θέλει. - Ήρθα να δω πώς είναι του λεει και βάζει το κεφάλι του μέσα... Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια, τσιφτετέλια, νταούλια..... Γενικώς, μπάχαλο. Τρελαίνεται ο τύπος....τί γίνεται εδώ, ρωτά. - Ασε φίλε, χάλια του λεει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά. - Πλάκα μου κάνεις, ρωτά ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε... - Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα . Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια... | |
| | | | Ανέκδοτα.... | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |