Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Παρ Μαρ 09, 2012 6:59 am
θα βαλω κατι καλοκαιρινό... πωπω...με ενα μοχιτακι στο χερι, αραχτη μετα απο ενα ντουζακι να παρει την καψα απο το μεσημεριανο μπανιο..απογευμα μπροστα στο ηλιοβασιλεμα που χανεται στο πελαγο.....αχ...μουχλιασαμε φετος τον χειμωνα
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Σαβ Μαρ 10, 2012 5:30 am
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 12, 2012 4:36 am
Λιτσα για να σου εμφανιζει το κομματι με εικονα φροντισε να μην γραφει στην διευθυνση πανω 'player embedded'- κανε αντιγραφη και επικολληση τον τιτλο του βιντεο και βαλε το γιουτουμπ να το ψαξει ξανα. με πιανς?
ας ακουσω τωρα τι εβαλες
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Τετ Μαρ 14, 2012 10:16 am
kouki έγραψε:
Λιτσα για να σου εμφανιζει το κομματι με εικονα φροντισε να μην γραφει στην διευθυνση πανω 'player embedded'- κανε αντιγραφη και επικολληση τον τιτλο του βιντεο και βαλε το γιουτουμπ να το ψαξει ξανα. με πιανς?
ας ακουσω τωρα τι εβαλες
κ οτι θα ρωταγα!Μαγε κουκι με προλαβες Ειμαι με το δεξι κλικ σπασμενο κ δεν μπορω να κανω αντιγραφη τπτ...
Nα πατε να ακουσετε το black heart απο τους Calexico παρακαλω.Και witches απο Low, το δεξι μου κλικ μεσα....
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Τετ Μαρ 14, 2012 10:26 am
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Τετ Μαρ 14, 2012 11:13 am
Lou.Sou. έγραψε:
kouki έγραψε:
ας ακουσω τωρα τι εβαλες
κ οτι θα ρωταγα!Μαγε κουκι με προλαβες Ειμαι με το δεξι κλικ σπασμενο κ δεν μπορω να κανω αντιγραφη τπτ...
Nα πατε να ακουσετε το black heart απο τους Calexico παρακαλω.Και witches απο Low, το δεξι μου κλικ μεσα....
Για copy πάτα ctrl+C Για cut πάτα ctrl+X Για paste πάτα ctrl+V
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 19, 2012 12:19 am
Despina έγραψε:
Lou.Sou. έγραψε:
kouki έγραψε:
ας ακουσω τωρα τι εβαλες
Για copy πάτα ctrl+C Για cut πάτα ctrl+X Για paste πάτα ctrl+V
Αυτα πρεπει να τα τυπωσω κ να τα κολλησω στον τοιχο...πηρα αλλο π[οντικι
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Παρ Μαρ 23, 2012 1:21 am
Ψηνεται καμια σας για τα πιπερια το Σεπτεμβρη??????????????????????
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Παρ Μαρ 23, 2012 7:53 am
αμα σας πω οτι τους βαριέμαι θα με λιθοβολήσετε???
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Σαβ Μαρ 24, 2012 1:58 am
kouki έγραψε:
αμα σας πω οτι τους βαριέμαι θα με λιθοβολήσετε???
Καλα, εσυ ελα για την παρεα, και φορα ωτοασπιδες..
Despina Χαμηλών τόνων
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 26, 2012 2:35 am
Nena έγραψε:
Ψηνεται καμια σας για τα πιπερια το Σεπτεμβρη??????????????????????
ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχα...... Αααααααχ εκείνο το καραβάνι που λέγαμε μάλλον είναι αδύνατο με τις παρούσες συνθήκες.
Κρίμα και δεν τους βαριέμαι καθόλου.
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 26, 2012 3:14 am
Ασχετο, Δεσποινακι, στην Κομοτηνη εχει εγκαινια ενα κλαμπ μοτοσυκλετιστων (????? κατι τετοιο) το Σαββατο, και θα παιξουν ο αδελφος μου. ΠΑΙΖΕΙ να ερθουμε κι εμεις. Δεν θα εχουν πολυ ροκ ρεπερτοριο απο οτι καταλαβα..
Despina Χαμηλών τόνων
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 26, 2012 3:42 am
Nena έγραψε:
Ασχετο, Δεσποινακι, στην Κομοτηνη εχει εγκαινια ενα κλαμπ μοτοσυκλετιστων (????? κατι τετοιο) το Σαββατο, και θα παιξουν ο αδελφος μου. ΠΑΙΖΕΙ να ερθουμε κι εμεις. Δεν θα εχουν πολυ ροκ ρεπερτοριο απο οτι καταλαβα..
Α μπράβο... με καλέσε σε μια εκδήλωση στο φβ μια φίλη το Σ/Κ που μας πέρασε σ'αυτό το κλαμπ (έπαιζε ο άντρας της μ' ένα συγκρότημα) αλλά πραγματικά ακόμα αναρωτιέμαι που βρίσκεται. Το συγκρότημα του άντρα της αν θυμάμαι καλά παίζει heavy. Θα μάθω και θα σου πω. Άντε μήπως και ροκάρουμε παρέα επιτέλους.
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Μαρ 26, 2012 6:00 am
Despina έγραψε:
Nena έγραψε:
Α μπράβο... με καλέσε σε μια εκδήλωση στο φβ μια φίλη το Σ/Κ που μας πέρασε σ'αυτό το κλαμπ (έπαιζε ο άντρας της μ' ένα συγκρότημα) αλλά πραγματικά ακόμα αναρωτιέμαι που βρίσκεται. Το συγκρότημα του άντρα της αν θυμάμαι καλά παίζει heavy. Θα μάθω και θα σου πω. Άντε μήπως και ροκάρουμε παρέα επιτέλους.
Ο αδελφος μου παιζεουν κυριως ξενες ροκιες και χαρντ, αλλά ειδικα γιαυτο το Σαββατο -δεν ξερω γιατι- θα εχουν πιο ελληνικο ρεπερτοριο, σε στυλ Ελεονωρα Ζουγανελη και τετοια. Παλι καλο μου ακουγεται. Και αν παει καλα θα συνεχισουν με το κανονικο τους ρεπερτοριο ματα το Πασχα. Μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε, να χτυπηθουμε -οσο μπορεις κι εσυ βεβαια
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Απρ 09, 2012 4:50 am
Nena έγραψε:
Despina έγραψε:
Nena έγραψε:
Ο αδελφος μου παιζεουν κυριως ξενες ροκιες και χαρντ, αλλά ειδικα γιαυτο το Σαββατο -δεν ξερω γιατι- θα εχουν πιο ελληνικο ρεπερτοριο, σε στυλ Ελεονωρα Ζουγανελη και τετοια. Παλι καλο μου ακουγεται. Και αν παει καλα θα συνεχισουν με το κανονικο τους ρεπερτοριο ματα το Πασχα. Μακαρι να μπορεσουμε να ερθουμε, να χτυπηθουμε -οσο μπορεις κι εσυ βεβαια
ααα εσεις ειστε κοριτσια απο (ροκ) σπιτι!
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Απρ 09, 2012 4:56 am
Despina Χαμηλών τόνων
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Δευ Απρ 09, 2012 10:55 am
Νένα, έμαθα προχθές που είναι το μπαρ.... φυσικά δε το λες 'εγκαίρως'....αλλά έμαθα . Απ' ότι κατάλαβα δεν ήρθατε κατά δώθε μεριά, γιατί φαντάζομαι θα ειδοποιούσες.
Ανακάλυψα καινούργιο συγκρότημα. Για ακούστε.
Μοιάζουν πολύ με interpol και editors που μ' αρέσουν.
Nena Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Τετ Απρ 11, 2012 8:22 am
Χα χα Δεσποινακι, εγ το ξεχασα εντελως και το θυμηθηκα 2-3 μερες μετα. Από ότι ακουσα πηγε καλα και μπορει να συνεχισουν να εμφανιζονται γενικως με το νεο σχημα. Θα δουμε. Ελπίζω να μπορεσουμε να βρεθουμε κι εμεις σε καποια συναυλία τους, δεν ξερω κατα πόσο ειναι αυτο εφικτο δεδομενων των καταστασεων... Λεμε τωρα. Πραγματικα ελπιζω να συναντηθουμε σε ροκαδικο καποια στιγμη!
Ωραιοι αυτοι που εβαλες! Θα τους ακουω!!
Lou.Sou. Ντροπαλή
Θέμα: Απ: Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια Σαβ Απρ 21, 2012 9:29 am
Despina Χαμηλών τόνων