Αυτή η φωτογραφία είναι πλέον μια απο τις πιο γνώριμες στο διαδίκτυο και σίγουρα οι περισσότερες θα την έχετε συναντήσει. Όμως, γνωρίζετε πως αυτής προηγούνται και κάποιες άλλες φωτογραφίες που διηγούνται την ιστορία του τετράχρονου Lucas και του τετράποδου καλύτερου του φίλου Juno;
O Λούκας είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από το σύνδρομο Sanfilippo, μια ασθένεια που ονομάζεται και «παιδική ηλικία του Αλτσχάιμερ» και έχει προσδόκιμο ζωής μόλις 15 χρόνια και ο Τζούνο είναι ένα γερμανικό ποιμενικό, που ήταν προγραμματισμένο να πάει για ευθανασία, αλλά τελικά επιλέχτηκε τελευταία στιγμή απο τον πατέρα του Λούκας για να τον συντροφεύει στις πιο δύσκολες στιγμές του και να γίνει τελικά ο πιο πιστός του φίλος!
Μάθετε την ιστορία των δύο αυτών φίλων μέσα απο τις υπόλοιπες φωτογραφίες του άλμπουμ της ημέρας...
Ρίξτε μια ματιά, πραγματικά αξίζει τον κόπο... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Θέμα: Απ: Η εικονα της ημέρας Κυρ Μαρ 11, 2012 3:14 pm
Νενακι αυτες οι ιστορίες ζωης ειναι πραγματικα μεγαλειώδεις.....
να βαλω μια φωτο που αποτυπώνει απόλυτα την πιθανη δικαιολογια που εχουν τα τρελιαρικα μουσούδια ετοιμη οταν κανουν ζημιες!!!
χαχαχαχαχαχαααχαχαααα Όταν ήμουν στο γυμνάσιο θυμάμαι τον δικό μου φιλαράκο. Πραγματικά ο καλύτερος μου φίλος ever! Μια μέρα ήταν που είχαμε συνεννοηθεί να τον πάρει η μαμά μου μαζί της, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη, αλλά κοιμόμουν και δεν μου το είπε, θεώρησε ότι θα τον έβλεπα και θα καταλάβαινα. Ο άτιμος όμως, πήγε και χώθηκε πίσω απο το μπράτσο του καναπέ και απο την ώρα που ξύπνησα εγώ μέχρι και που ντύθηκα να φύγω δεν ξεμύτισε και δεν τον πήρα χαμπάρι. Ε μόλις γυρίσαμε, βρήκαμε δύο διακοσμητικές πορσελάνινες μεγάλες κούκλες που είχε η μαμά μου, κομμάτια και αυτός σαν κύριος καθισμένος σε μια γωνία με το ένα μάτι ανοιχτό σα να έλεγε " εγώ? Μα σας παρακαλώ πολύ, ούτε λόγος, εγώ τώρα ήρθα" χαχαχα Μα δε βαριέσαι όμως.. να, αυτές τις στιγμές θυμάσαι τελικά
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
Θέμα: Απ: Η εικονα της ημέρας Δευ Μαρ 12, 2012 3:52 am
χαχαχαχα ετσι !!! να δεις η μικρη μου τι συνωμοτικά δινει τσον σκυλο να καταστρεφει πραγματα στο σπιτι και αυτη ξεκαρδίζεται, και μολις τους πιανω στα πρασα- φωναζω μια 'ΕΠ! τι κανετε εσεις εδω?' και τον βλεπεις τον μουσουδια μου- γυρναει πλατη κάθεται (και καλα) αμεριμνος και κοιταει τον τοιχο -με υφος 'εγω δεν ξερω τιποτα, αυτη φταιει'!
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
Θέμα: Απ: Η εικονα της ημέρας Δευ Μαρ 12, 2012 4:36 am
kouki έγραψε:
χαχαχαχα ετσι !!! να δεις η μικρη μου τι συνωμοτικά δινει τσον σκυλο να καταστρεφει πραγματα στο σπιτι και αυτη ξεκαρδίζεται, και μολις τους πιανω στα πρασα- φωναζω μια 'ΕΠ! τι κανετε εσεις εδω?' και τον βλεπεις τον μουσουδια μου- γυρναει πλατη κάθεται (και καλα) αμεριμνος και κοιταει τον τοιχο -με υφος 'εγω δεν ξερω τιποτα, αυτη φταιει'!
χαχαχαχαχχα Κουκι
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
Θέμα: Απ: Η εικονα της ημέρας Δευ Μαρ 12, 2012 4:59 am