Πρόσφατα Θέματα | » Πες οτι θες #3 από didumomama Κυρ Ιαν 13, 2013 11:51 pm
» Παιχνιδι με 3 λεξεις από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Μια Φορά κι Έναν Καιρό... από Κατερίνα Παρ Δεκ 14, 2012 9:09 am
» Πες ό,τι θες #2 από Nena Παρ Δεκ 14, 2012 7:12 am
» Μιλαμε για Ροκ (και ποπ)...η συνεχεια από Despina Δευ Δεκ 10, 2012 1:06 pm
» Δοκιμασμένες συνταγες από Despina Σαβ Δεκ 08, 2012 1:29 pm
» Τα Ζώδια με... άλλη ματιά... από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:46 am
» Τι θα φαμε σημερα? από Κατερίνα Παρ Δεκ 07, 2012 3:20 am
» Το ερωτηματολόγιο του Προυστ - θα απαντήσετε? από Elena30 Κυρ Δεκ 02, 2012 11:41 am
» Πρωτότυπα δωράκια,τούρτες από πανες. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 5:54 am
» Ηρθα και εγω.. από nena@dimitris Κυρ Δεκ 02, 2012 4:18 am
» μια πρωτη γνωριμια!!! από αθηνα!!!! Παρ Νοε 30, 2012 7:50 am
» Ότι αγγίζεις, είναι η Ψυχή μου... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 5:24 am
» Γλυκά με ζαχαρόπαστα by Μίνα από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 4:54 am
» Αγαπημένες ταινίες από Nena Παρ Νοε 30, 2012 3:17 am
» Η μέρα που μόλις έφυγε μου έμαθε οτι... από Κατερίνα Παρ Νοε 30, 2012 3:16 am
» Δωρεάν πάνες σε 16.000 οικογενειες από Lou.Sou. Πεμ Νοε 29, 2012 11:27 pm
» Χριστούγεννα 2012 από αθηνα!!!! Πεμ Νοε 29, 2012 11:13 pm
» Ξυλόσομπα ναι η οχι από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 1:09 pm
» Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας από Nena Πεμ Νοε 29, 2012 10:37 am
» Ανέκδοτα.... από Μυρτώ Πεμ Νοε 29, 2012 6:11 am
» Καλώς ήρθατε από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 5:47 am
» Το όνειρο που είδα σήμερα... από Κατερίνα Πεμ Νοε 29, 2012 4:51 am
» Χαριστικα Παζαρια-Αλληλεγγυο εμποριο-Τραπεζες χρονου κ.α. από Lou.Sou. Πεμ Μάης 10, 2012 7:05 am
» Η εικονα της ημέρας από Nena Πεμ Μάης 10, 2012 12:27 am
» Οχι που θα γλιτώνατε!!!!!!! από Lou.Sou. Δευ Απρ 30, 2012 4:57 am
» Τα παιδιά σας τρώνε σαλάτα? από ninaki Κυρ Απρ 22, 2012 12:30 am
» Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΕΛΟΥΔΙΟΥ ΜΟΥ!! από Κατερίνα Σαβ Απρ 21, 2012 2:14 am
» ΤΣΑ!!ηρθα και εγω!! από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:32 pm
» κοψιμο πανας. από ninaki Παρ Απρ 20, 2012 12:30 pm
|
|
| ιδέες για το σπίτι | |
|
+8viv_don sophie1989 *ΜΑΡΙΑΝΑ* Νατάσα! Μινα αθηνακι Nena Κατερίνα 12 απαντήσεις | |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
viv_don Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 106 Ηλικία : 50 Τόπος : galaro-zakinthos
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Τετ Φεβ 29, 2012 1:49 pm | |
| | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Τετ Φεβ 29, 2012 1:54 pm | |
| | |
| | | marlenna Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 17 Τόπος : στο δικό μου πλανήτη
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Τετ Φεβ 29, 2012 1:55 pm | |
| Η βανιλια να την ρουφιξεις με την σκουπα ειναι θεικο το εχω κανει και εγω και για πολυ καιρο που εβαζα σκουπα μυριζε βανιλια μετα! | |
| | | Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Τετ Φεβ 29, 2012 2:06 pm | |
| | |
| | | blackrose Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 108 Ηλικία : 39
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Πεμ Μαρ 01, 2012 1:37 pm | |
| Ωραιο αυτο με την βανιλια θα ριξω ενα σκουπισματακι αυριο να μυρισει το σπιτι! | |
| | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Πεμ Μαρ 01, 2012 3:10 pm | |
| Φυσικά και πιάνει, εγώ το κάνω χρόνια και μάλιστα αν βάλετε Βανιλέτα (το φακελάκι της αλσα δλδ), αντί για την συμβατική βανίλια, αντέχει για 4-5 σκουπίσματα. Αν σας φανεί κάποια στιγμή πως δεν μυρίζει, θα είναι επειδή η όσφρηση σας συνήθισε την μυρουδιά... στην πραγματικότητα το σπίτι θα μοσχοβολά ολόκληρο... γίνεται και με κανέλα, γαρίφαλο και ότι άλλο μυρωδικό βρείτε στο σπίτι... μια φίλη μου δοκίμασε και σκόνη απο αυτό που φτιάχνεις ζελέ μπανάνα... έπιασε μου είπε, αλλά επειδή δεν το μύρισα η ίδια δεν το εγγυώμαι. | |
| | | Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Παρ Μαρ 02, 2012 1:11 pm | |
| - NeNaKi έγραψε:
Φυσικά και πιάνει, εγώ το κάνω χρόνια και μάλιστα αν βάλετε Βανιλέτα (το φακελάκι της αλσα δλδ), αντί για την συμβατική βανίλια, αντέχει για 4-5 σκουπίσματα. Αν σας φανεί κάποια στιγμή πως δεν μυρίζει, θα είναι επειδή η όσφρηση σας συνήθισε την μυρουδιά... στην πραγματικότητα το σπίτι θα μοσχοβολά ολόκληρο... γίνεται και με κανέλα, γαρίφαλο και ότι άλλο μυρωδικό βρείτε στο σπίτι... μια φίλη μου δοκίμασε και σκόνη απο αυτό που φτιάχνεις ζελέ μπανάνα... έπιασε μου είπε, αλλά επειδή δεν το μύρισα η ίδια δεν το εγγυώμαι. Ζελε μπανανα??? Και με τις υπόλοιπες γευσεις ζελε υποθετω πιάνει, ε?? Εγω εχω το κλασικο, λιγες σταγονες αρωματικο λαδακι σε ένα βαμβάκι πισω απο το καλοριφερ. Ειχα λαδι με αρωμα σοκολατα, και μυριζε το σπιτι λες κι εψηνα γλυκο.. Μου ειχε σπάσει τη μυτη!! | |
| | | NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| | | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 3:56 am | |
| - Nena έγραψε:
Εγω εχω το κλασικο, λιγες σταγονες αρωματικο λαδακι σε ένα βαμβάκι πισω απο το καλοριφερ. Ειχα λαδι με αρωμα σοκολατα, και μυριζε το σπιτι λες κι εψηνα γλυκο.. Μου ειχε σπάσει τη μυτη!! απιστευτη ιδεα! | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 4:24 am | |
| - NeNaKi έγραψε:
- Λαδάκι Κι όμως, εγώ δεν το 'ξερα. Σώματος θα εννοείς ε... Θα το κάνω!!! Μου αρέσει το σπίτι μου να μυρίζει όμορφα.. προσθέτει το συν στη ζεστασιά του.[/color][/size][/left]
- Κατερίνα έγραψε:
απιστευτη ιδεα!
Ναι, και μπορεις να βαλεις ότι αρωμα θελς, απο αρωματικο λαδακι σωματος, λαδακια απο αυτα που καιγονται με το κερι, ή ακομα και το αγαπημένο σου αρωμα, μονο που αυτο εξατμίζεται γρήγορα. Κάνε το σπιτι σου να μυριζει Chanel, Calvin Klein, Dolce Gabanna κτλ Απο τα καλυτερα που εχω δοκιμάσει για τετοια περιπτωση ειναι η βανιλια του Body shop. Το σπιτι μυριζει σαν μπισκοτο! | |
| | | Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 7:13 am | |
| Σήμερα έκανα αυτό που είπε η Νένα με το σκόρδο.
Νένα, εγώ το έκοψα μικρά κομματάκια. Το είδε όμως η κουνιάδα μου (όχι η πολυαγαπημένη, η άλλη) και μοθ είπε πως μπορεί να οξειδωθεί έτσι. Βλακεία έκανα;
Επίσης μου είπε πως αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με μυρωδικά (δυόσμο, μαϊντανό κτλ). Εκείνη το κάνει και το λάδι λέει παίρνει πολύ ωραίο άρωμα. | |
| | | Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 7:28 am | |
| - Elena30 έγραψε:
- Σήμερα έκανα αυτό που είπε η Νένα με το σκόρδο.
Νένα, εγώ το έκοψα μικρά κομματάκια. Το είδε όμως η κουνιάδα μου (όχι η πολυαγαπημένη, η άλλη) και μοθ είπε πως μπορεί να οξειδωθεί έτσι. Βλακεία έκανα;
Επίσης μου είπε πως αυτό μπορούμε να το κάνουμε και με μυρωδικά (δυόσμο, μαϊντανό κτλ). Εκείνη το κάνει και το λάδι λέει παίρνει πολύ ωραίο άρωμα. Κι εγω το ειχα κοψει μικρα στην αρχη, δεν μπορει να οξειδωθει να της πεις της πολυαγαπημένης διοτι μεσα στο λάδι δεν ερχεται σε επαφη με το οξυγόνο. εντιτ - τωρα ειδα οτι δεν ειναι η πολυαγαπημένη. τεσπα. Δυοσμος στο λαδι ε??? Δεν'ν' κακη ιδεα.. Το θεμα ειναι οτι ειναι ευκολοτερο να βαλεις μυρωδικο σε αποξηραμενη μορφη -κλαδι ριγανης, δεντρολιβανο- παρα κάτι χλωρο. θα το δοκιμασω και με το δυοσμο παντως. Το λαδι με βασιλικο που ειχα ειχε γινει υπεροχο! ΑΠλα μαραθηκε γρηγορα το κλωναρι του βασιλικου. | |
| | | Elena30 Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 112 Ηλικία : 38 Τόπος : Καβάλα
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 7:34 am | |
| Και μένα περίεργο μου φάνηκε αλλά μου είπε ότι δε μαραίνεται, συντηρείται κανονικά. Λογικά αυτό θα γίνεται για όλα, σωστά; Άνιθο, μαϊντανο, κρεμμύδι... Αν είναι να κάνω διάφορα βαζάκια. Ευκολία είναι. | |
| | | αθηνακι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 136 Ηλικία : 39 Τόπος : ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 8:08 am | |
| ψαχνωντας στο net επεσα εδω και ειδα οτι εχει πολλα πραγματα για το σπιτι μας..... πως να φτιαχνουμε απορυπαντικα,αρωματικα ακομα και ευκολες κατασκευες..... ριχτε μια ματια http://meacolpa.blogspot.com | |
| | | Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: ιδέες για το σπίτι Σαβ Μαρ 03, 2012 8:31 am | |
| - αθηνακι έγραψε:
- ψαχνωντας στο net επεσα εδω και ειδα οτι εχει πολλα πραγματα για το σπιτι μας.....
πως να φτιαχνουμε απορυπαντικα,αρωματικα ακομα και ευκολες κατασκευες..... ριχτε μια ματια
http://meacolpa.blogspot.com Αθηνα πολυ καλο και χρησιμο | |
| | | | ιδέες για το σπίτι | |
|
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |