| Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας | |
|
+9elena_ NeNaKi Despina Lou.Sou. Νατάσα! *ΜΑΡΙΑΝΑ* Κατερίνα Elena30 Nena 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Κατερίνα Φορτσάτη
Αριθμός μηνυμάτων : 787 Ηλικία : 43 Τόπος : Αθήνα (δυτικά προάστια)
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 11:48 am | |
| - Nena έγραψε:
Δεν ξέρω ρε συ, επειδη αυτος δεν ηταν βουλευτης. Μου φαινεται προσπαθεια αποπροσανατολισμου της κοινης γνώμης. Θα μας πρηξουν για καμια βδομαδα και μετα θα πουν "Και τι έγινε που ένας επιχειρηματίας εβγαλε τα λεφτά του έξω?". Τόσοι και τόσοι το κάνουν. Τζαμπα ντορος και καλά για βουλευτη, για να καταλήξουμε στο τέλος στο οτι δεν ειναι παράνομο.
αυτο που ειπες το ειπε τωρα και ο Λαζοπουλος.. δεν ξερω αν το ειδατε κοριτσια | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 405 Ηλικία : 48 Τόπος : Αλλου
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 12:24 pm | |
| Δειτε το κοριτσια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]1. Go to the google homepage and sign into your account. 2. Click the dropdown menu next to your name in the upper-right hand corner of your screen. 3. Click accounts settings 4. Find the "Services section" 5. Under "Services" there is a sub-section that reads "View, enable, disable web history." Click the link next to it that reads: "Go to Web History." 6. Click on "Remove all Web History" When you click on "Remove all Web History," a message appears that says " Web History is Paused." What this means is that while Google will continue gathering and storing information about your web history it will make all data anonymous, that is, Google will not associate your Web History information with your online accounts and will therefore be unable to send you customized search results. Google's ability to gather personalized information about you by assigning data to your Gmail and YouTube accounts will remain "Paused" till you click "Resume." Read more: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 12:26 pm | |
| Εβγαλε λεφτα εξω ο αντρας της Ντορας?Γιατι?Υπαρχει περιπτωση να ακουμπησει κανεις τον Μητσοτακη κ το σοϊ του??!!! | |
|
| |
*ΜΑΡΙΑΝΑ* Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 300 Ηλικία : 38 Τόπος : ΚΑΒΑΛΑ
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 12:45 pm | |
| - Lou.Sou. έγραψε:
- Εβγαλε λεφτα εξω ο αντρας της Ντορας?Γιατι?Υπαρχει περιπτωση να ακουμπησει κανεις τον Μητσοτακη κ το σοϊ του??!!!
Χαχαχαχαχαχααχαχαχα ελα μου ντε....... | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 428 Ηλικία : 47 Τόπος : Golden City
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 12:48 pm | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 1:37 pm | |
| - Nena έγραψε:
- Λιτσα εννοεις το G-Mail?
Ναι Nena δινεις τον κωδικο σου κ αρχιζεις το "σβησιμο". Μετα τις αλλαγες που θα κανει ο γουγλης δεν θα ειναι δυνατη η διαγραφη του ιστορικου. | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 2:43 pm | |
| | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 3:16 pm | |
| - Lou.Sou. έγραψε:
- Nena έγραψε:
- Λιτσα εννοεις το G-Mail?
Ναι Nena δινεις τον κωδικο σου κ αρχιζεις το "σβησιμο". Μετα τις αλλαγες που θα κανει ο γουγλης δεν θα ειναι δυνατη η διαγραφη του ιστορικου. Το εκανα ηδη. εγω δεν εχω κωδικο στο Gmail, εχει όμως ο αντρας μου και του εκανα τη χαρη να του διαγραψω το ιστορικο.. | |
|
| |
NeNaKi Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 247
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τρι Φεβ 28, 2012 5:51 pm | |
| - Lou.Sou. έγραψε:
- Δειτε το κοριτσια
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
1. Go to the google homepage and sign into your account. 2. Click the dropdown menu next to your name in the upper-right hand corner of your screen. 3. Click accounts settings 4. Find the "Services section" 5. Under "Services" there is a sub-section that reads "View, enable, disable web history." Click the link next to it that reads: "Go to Web History." 6. Click on "Remove all Web History" When you click on "Remove all Web History," a message appears that says " Web History is Paused." What this means is that while Google will continue gathering and storing information about your web history it will make all data anonymous, that is, Google will not associate your Web History information with your online accounts and will therefore be unable to send you customized search results. Google's ability to gather personalized information about you by assigning data to your Gmail and YouTube accounts will remain "Paused" till you click "Resume."
Read more: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] DONE!
Έχω δύο λογαριασμούς και αποστολή εξετελέσθη και για τους δύο. Μήνυμα εστάλη και στον άντρα μου στο γραφείο.. έχει επίσης gmail!
Κορυφή το ενημερωτικό σου δελτίο Λου... στο παρά τσάκ προλάβαμε χεχεχε
| |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τετ Φεβ 29, 2012 2:22 am | |
| | |
|
| |
elena_ Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 77 Ηλικία : 37 Τόπος : Άρτα
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τετ Φεβ 29, 2012 2:21 pm | |
| Ροζαλία: Η ωραιότερη μούμια του κόσμου, ετών 2! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
kouki Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 98
| |
| |
Ευάκι Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 87
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τετ Φεβ 29, 2012 11:09 pm | |
| - kouki έγραψε:
- Ο πρώτος Ευρωπαίος δάσκαλος με σύνδρομο Down
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] συγκινηθηκα τοσο πολυ............ μπραβο του και μπραβο στους γονεις που δεν εκρυψαν τον κοσμο απο αυτο το παιδι και του εδωσαν ολα τα εφοδια για να κανει τον κοσμο μας καλυτερο! | |
|
| |
bell Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 18 Τόπος : Ελλάς
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Τετ Φεβ 29, 2012 11:41 pm | |
| | |
|
| |
Νατάσα! Ντροπαλή
Αριθμός μηνυμάτων : 362 Ηλικία : 36
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 1:40 am | |
| ]b]VIDEO: Συγκλονιστική ομιλία της Άννας Βαγενά στην Βουλή
Να αγιάσει το στόμα της!!![/b] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 2:32 am | |
| - Νατάσα! έγραψε:
- ]b]VIDEO: Συγκλονιστική ομιλία της Άννας Βαγενά στην Βουλή
Να αγιάσει το στόμα της!!![/b] [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Ρισπεκτ, τι άλλο να πω. Η οικονομική κρίση, μεταξυ πολλών, μπορει να παιζει και ρολο στην αυξηση των παλίνδρομων κυησεων, οι οποίες εχουν σχεδον τριπλασιαστει μέσα σε ένα εξάμηνο. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Despina Χαμηλών τόνων
Αριθμός μηνυμάτων : 126 Ηλικία : 49 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 5:17 am | |
| Τοπικά νέα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]και μαντέψτε: το εργοστάσιο αυτό είναι δίπλα στο δικό μας. Αυτό που δούλευα πριν ένα μήνα. Συνάδελφος από εκεί με ενημερωσε ότι η αστυνομία ακόμα κάνει γύρους στο τετράγωνο και έχει πάει και διαπραγματευτής για να πείσει τον οπλοφόρο να αφήσει τους ομήρους. Γιατί νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα επαναλαμβάνετε από εδώ και πέρα και θα βλέπουμε συχνά τέτοια; Ιδέα μου είναι; | |
|
| |
Κατερίνα Φορτσάτη
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 6:06 am | |
| συγκλονιστικη η Αννα Βαγενα! πρεπει να βαλω εμοτικον ρισπεκτ | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 9:06 am | |
| Mείωση της τάξεως του 22% σε όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ από τις 12 Μαρτίου [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 9:08 am | |
| - Despina έγραψε:
- Τοπικά νέα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
και μαντέψτε: το εργοστάσιο αυτό είναι δίπλα στο δικό μας. Αυτό που δούλευα πριν ένα μήνα. Συνάδελφος από εκεί με ενημερωσε ότι η αστυνομία ακόμα κάνει γύρους στο τετράγωνο και έχει πάει και διαπραγματευτής για να πείσει τον οπλοφόρο να αφήσει τους ομήρους.
Γιατί νομίζω ότι αυτή η κατάσταση θα επαναλαμβάνετε από εδώ και πέρα και θα βλέπουμε συχνά τέτοια; Ιδέα μου είναι; ωχ Θεε μου... | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 9:13 am | |
| [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]" ...Ούτε ένα σεντ από τα 130 δισεκατομύρια ευρώ του σχεδίου δεν θα πάει στον ελληνικό λαό. Το ελληνικό κράτος θα πάρει τα λεφτά για να ξεπληρώσει τα χρέη του στις γερμανικές, γαλλικές και ελληνικές τράπεζες. Η δήθεν βοήθεια δε δίνεται στον ελληνικό λαό, αλλά στις ευρωπαϊκές τράπεζες." | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 9:17 am | |
| - NeNaKi έγραψε:
Έχω δύο λογαριασμούς και αποστολή εξετελέσθη και για τους δύο. Μήνυμα εστάλη και στον άντρα μου στο γραφείο.. έχει επίσης gmail!
Κορυφή το ενημερωτικό σου δελτίο Λου... στο παρά τσάκ προλάβαμε χεχεχε[/color] [/size] Στο παρατσακ δε λες τπτ Νενακι! - kouki έγραψε:
- Ο πρώτος Ευρωπαίος δάσκαλος με σύνδρομο Down
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] Μακαρι να ανοιξει ο δρομος γι αυτους τους ανθρωπους....για να δουμε θα μπορεσουν ποτε να μπουν τα παιδια με αυτισμο στις ταξεις των σχολειων?Σε ολες τις ταξεις... | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Πεμ Μαρ 01, 2012 11:42 pm | |
| | |
|
| |
Lou.Sou. Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Παρ Μαρ 02, 2012 5:09 am | |
| " Αυτό το απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ "Μαθήματα από τους Βίκινγκς" της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας, δείχνει εύγλωττα και με χιούμορ την απαξίωση του πολιτικού συστήματος της Ισλανδίας. Ο διάσημος κωμικός της χώρας Γιον Γκνάρ έβαλε καταμεσής της κρίσης υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές. Ίδρυσε κόμμα με ανθρώπους χωρίς πολιτικό παρελθόν και το ονόμασε το "Καλύτερο Κόμμα". Οι προεκλογικές του υποσχέσεις ήταν μια σάτιρα της ισλανδικής πολιτικής σκηνής και περιελάμβαναν μεταξύ άλλων "δωρεάν πετσέτες σε όλες τις πισίνες" και "μια πολική αρκούδα στο ζωολογικό κήπο του Ρέικιαβικ". Την ημέρα των εκλογών και αντίθετα με όλες τις προβλέψεις οι Ισλανδοί τον ανέδειξαν δήμαρχο της πρωτεύουσας, στέλνοντας άλλο ένα ηχηρό μήνυμα στους πολιτικούς όλων των παραδοσιακών κομμάτων. Απολαύστε το! " [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
Nena Ντροπαλή
| Θέμα: Απ: Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας Παρ Μαρ 02, 2012 5:14 am | |
| Εξαπλώνεται και ηδη εχει συναντησει αντιδράσεις, φυσικά απο τους "μεγάλους" [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.] | |
|
| |
| Ειδησεογραφικό δελτίο ημέρας | |
|